30.1 C
Athens
Δευτέρα, 12 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΛίβανος: Aνταλλαγές πυρών μεταξύ της Χεζμπολάχ και του ισραηλινού στρατού – 3...

Λίβανος: Aνταλλαγές πυρών μεταξύ της Χεζμπολάχ και του ισραηλινού στρατού – 3 νεκροί

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Ουκρανός παραδίδεται σε drone! Άλλαξε ο πόλεμος – ΒΙΝΤΕΟ

οι χειριστές UAV του Συντάγματος Αεροπορικής Επίθεσης των Φρουρών από την Feodosia πραγματοποίησαν το συνηθισμένο τους έργο εκκαθάρισης αποθηκών. Ένας Ουκρανός στρατιώτης βγήκε από το εν λόγω καταφύγιο, ζωντανός αλλά με βαριά διάσειση, για να περπατήσει ακριβώς κάτω από τις κάμερες του drone! Ο στρατιώτης άφησε τα όπλα και παραδόθηκε. photo freepik

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές απαιτούν να κλείσει συμφωνία με τη Χαμάς για να επιστρέψουν οι όμηροι

Χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν στο Τελ Αβίβ και σε άλλες πόλεις του Ισραήλ με κεντρικό αίτημα να κλειστεί συμφωνία κατάπαυσης του πυρός ώστε να επιστρέψουν δεκάδες όμηροι που κρατά το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς από τη Λωρίδα της Γάζας, ανέφερε χθες βράδυ στην ψηφιακή της έκδοση η εφημερίδα Haaretz. Μητέρα άλλου ομήρου μίλησε στο πλήθος περί

Είναι η σόγια ασφαλής για ασθενείς με καρκίνο του μαστού;

Όσον αφορά την κατανάλωση τροφίμων σόγιας, υπάρχουν πολλοί μύθοι σχετικά με το τι είναι ασφαλές. Οι σπόροι σόγιας είναι ο πιο διαδεδομένος, ένας από τους φθηνότερους και ο λιγότερο θερμιδογόνος τρόπος για την πρόσληψη μεγάλων ποσοτήτων πρωτεΐνης με πολύ λίγα λιπαρά και χωρίς χοληστερόλη. Η σόγια συχνά προωθείται ως μια υγιεινή εναλλακτική πρωτεΐνη για ανθρώπους

Φωτιά στον Βαρνάβα: Εκκενώνεται ο Μαραθώνας

Περισσότερα σε λίγο… Σχετικές ειδήσεις Liveblog: To Νewsbomb.gr στη μεγάλη φωτιά του Βαρνάβα - Προς Μαραθώνα το πύρινο μέτωπο - Ήχησε νέο 1 Φωτιά στον Βαρνάβα: Στην Αθήνα εσπευσμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης Φωτιά στον Βαρνάβα: Σε ετοιμότητα Κέντρα Υγείας και τα Νοσοκομεία «Σωτηρία» και «Γεννηματάς»

Ζελένσκι: “Οι ρωσικοί βομβαρδισμοί από την περιφέρεια Κουρσκ άξιζαν μια «δίκαιη» απάντηση”

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα το βράδυ ότι η Ρωσία έχει εξαπολύσει από την αρχή του καλοκαιρού σχεδόν 2.000 διασυνοριακούς βομβαρδισμούς από τη ρωσική περιφέρεια Κουρσκ προς την ουκρανική επαρχία Σούμι, κάτι που, όπως είπε ο Ουκρανός πρόεδρος, άξιζε μια «δίκαιη» ουκρανική απάντηση. Χθες το βράδυ ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε δημόσια
spot_imgspot_img

Το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου ανακοίνωσε σήμερα ότι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από ισραηλινό χτύπημα στα νότια της χώρας. Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε πως δύο από τα θύματα ήταν μαχητές του λιβανέζικου φιλοϊρανικού κινήματος.

Σχεδόν καθημερινές ανταλλαγές πυρών σημειώνονται μεταξύ της Χεζμπολάχ και του ισραηλινού στρατού από την έναρξη του πολέμου στη Γάζα τον Οκτώβριο.

Η βία επιδεινώθηκε με τη δολοφονία από το Ισραήλ, στις 30 Ιουλίου, του ανώτατου στρατιωτικού διοικητή της λιβανικής οργάνωσης Φουάντ Σουκρ, και του αρχηγού του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια στην Τεχεράνη.

«Το πλήγμα του ισραηλινού εχθρού που είχε στόχο την πόλη Ταϊμπέχ σήμερα άφησε πίσω του δύο ανθρώπους νεκρούς», ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

Πρόσθεσε ότι ένα τρίτο άτομο υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα, αφού είχε πέσει θύμα ισραηλινής επιδρομής με στόχο τη νότια πόλη Μπέιτ Λιφ «πριν από αρκετές ημέρες».

Μια πηγή που πρόσκεινται στη Χεζμπολάχ τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι τα δύο θύματα στην πόλη Ταϊμπέχ, που συνορεύει με το Ισραήλ, ήταν μαχητές του κινήματος.

Το λιβανέζικο πρακτορείο ειδήσεων ANI μετέδωσε ότι «ένα drone εκτόξευσε δύο πυραύλους στην Ταϊμπέχ».

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι «έπληξε πολλές στρατιωτικές υποδομές της Χεζμπολάχ» στην περιοχή Ονταϊσέ, κοντά στην Ταϊμπέχ.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img