29.8 C
Athens
Τρίτη, 13 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΑπίστευτη κατάρριψη ουκρανικού FPV: Με μια βολή από Ρώσο που επέβαινε σε...

Απίστευτη κατάρριψη ουκρανικού FPV: Με μια βολή από Ρώσο που επέβαινε σε κινούμενο τεθωρακισμένο! (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Νεκρό ποντίκι σε σιρόπι σοκολάτας Hershey’s – Η απάντηση της εταιρείας

Τρία μέλη μιας οικογένειάς κατανάλωσαν το μολυσμένο σιρόπι και ένα από αυτά χρειάστηκε να λάβει ιατρική περίθαλψη. Ένα περιστατικό έχει εγείρει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων και τα πρότυπα υγιεινής στην Ινδία. Κοινοποιώντας στο Instagram, μια οικογένεια μοιράστηκε πρόσφατα την οδυνηρή εμπειρία της αφού βρήκε ένα νεκρό ποντίκι σε ένα μπουκάλι σιρόπι

Καιρός: Ηχηρή προειδοποίηση Κολυδά – «Χρειάζεται προσοχή τα ξημερώματα»

Τιτάνια μάχη συνεχίζουν να δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για τον περιορισμό και την κατάσβεση της φωτιάς που σαρώνει το τελευταίο 24ωρο την βορειοανατολική Αττική. Νωρίτερα, στην ενημέρωσή του για την εξέλιξη των πυρκαγιών, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής ανέφερε, ότι δεν υπάρχει μέτωπο φωτιάς αλλά πολλές ενεργές εστίες. Την ίδια στιγμή, οι μετεωρολόγοι «κρούουν» το

Φωτιά στην Τερψιθέα Γλυφάδας: Συνελήφθησαν νεαροί που έβαλαν την πυρκαγιά

Συνελήφθησαν οι νεαροί που έβαλαν τη φωτιά στην Τερψιθέα Γλυφάδας , όπως ενημέρωσε ο δήμος Γλυφάδας. Σύμφωνα με ανάρτηση του δήμου, οι νεαροί πιάστηκαν επ' αυτοφώρω και κυνηγήθηκαν από κατοίκους. Εν συνεχεία αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν.

Μεσανατολικό: Αεροπορικές εταιρίες παρατείνουν την αναστολή των πτήσεων

Ο γερμανικός όμιλος παρέτεινε την αναστολή πτήσεων προς το Τελ Αβίβ, την Τεχεράνη, τη Βηρυτό, το Αμμάν και την Ερμπίλ έως και τις 21 Αυγούστου, εν μέσω φόβων για κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή. Η Lufthansa δεν θα χρησιμοποιεί τον ιρανικό και τον ιρακινό εναέριο χώρο κατά την περίοδο αυτή, ανέφερε σε ανακοίνωσή της.
spot_imgspot_img

Μοναδικές εικόνες καταγράφηκαν στο ουκρανικό πεδίο με Ρώσο στρατιώτη να καταρρίπτει από εν κινήσει τεθωρακισμένο ουκρανικό FPV με μία βολή!

Η ψυχραιμία και η ικανότητα Ρώσων στρατιωτικών μετά από δύο χρόνια μαχών είναι πλέον διαδεδομένη αν κρίνουμε και από τους υπολοίπους επιβαίνοντες που επίσης ψύχραιμα παρατηρούσαν την όλη βολή.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img