28.6 C
Athens
Τρίτη, 13 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΥγείαΑσφάλεια τροφίμωνΝεκρό ποντίκι σε σιρόπι σοκολάτας Hershey’s – Η απάντηση της εταιρείας

Νεκρό ποντίκι σε σιρόπι σοκολάτας Hershey’s – Η απάντηση της εταιρείας

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Χαμάς: Ζητά την εφαρμογή του σχεδίου Μπάιντεν για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Την ίδια ώρα κάτοικοι έφευγαν μαζικά από τη Χαν Γιούνις, στο νότιο τμήμα του παλαιστινιακού θυλάκου, όπου αναμενόταν να εξαπολυθούν νέες χερσαίες και αεροπορικές ισραηλινές επιχειρήσεις. Το αίτημα αυτό του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος καταγράφτηκε την επομένη αεροπορικής επιδρομής σε σχολείο που θεωρείται πως συγκαταλέγεται στις πιο πολύνεκρες από την έναρξη του πολέμου, την 7η Οκτωβρίου

Οι ΗΠΑ στέλνουν και 2ο αεροπλανοφόρο στη Μ. Ανατολή – Περιμένουν ανάφλεξη;

Ο αμερικανός υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν διέταξε το αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln να «επιταχύνει» τη μετάβασή του στη Μέση Ανατολή, καθώς η ανησυχία πως επίκειται περιφερειακή ανάφλεξη δεν πάει να εντείνεται, με φόντο τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε χθες Κυριακή το Πεντάγωνο. Ο στρατηγός ε.α. Όστιν έδωσε διαταγή στη δύναμη κρούσης του

Καιρός: Ηχηρή προειδοποίηση Κολυδά – «Χρειάζεται προσοχή τα ξημερώματα»

Τιτάνια μάχη συνεχίζουν να δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για τον περιορισμό και την κατάσβεση της φωτιάς που σαρώνει το τελευταίο 24ωρο την βορειοανατολική Αττική. Νωρίτερα, στην ενημέρωσή του για την εξέλιξη των πυρκαγιών, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής ανέφερε, ότι δεν υπάρχει μέτωπο φωτιάς αλλά πολλές ενεργές εστίες. Την ίδια στιγμή, οι μετεωρολόγοι «κρούουν» το

Φωτιά στην Τερψιθέα Γλυφάδας: Συνελήφθησαν νεαροί που έβαλαν την πυρκαγιά

Συνελήφθησαν οι νεαροί που έβαλαν τη φωτιά στην Τερψιθέα Γλυφάδας , όπως ενημέρωσε ο δήμος Γλυφάδας. Σύμφωνα με ανάρτηση του δήμου, οι νεαροί πιάστηκαν επ' αυτοφώρω και κυνηγήθηκαν από κατοίκους. Εν συνεχεία αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν.
spot_imgspot_img

Τρία μέλη μιας οικογένειάς κατανάλωσαν το μολυσμένο σιρόπι και ένα από αυτά χρειάστηκε να λάβει ιατρική περίθαλψη.

Ένα περιστατικό έχει εγείρει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων και τα πρότυπα υγιεινής στην Ινδία.

Κοινοποιώντας στο Instagram, μια οικογένεια μοιράστηκε πρόσφατα την οδυνηρή εμπειρία της αφού βρήκε ένα νεκρό ποντίκι σε ένα μπουκάλι σιρόπι σοκολάτας Hershey’s που παρήγγειλε από την Zepto. Η Prami Sridhar, η οποία μοιράστηκε το βίντεο, δήλωσε ότι τρία μέλη της οικογένειάς της κατανάλωσαν το μολυσμένο σιρόπι και ένα από αυτά χρειάστηκε να λάβει ιατρική περίθαλψη.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο μήνα, όταν η οικογένεια παρήγγειλε σιρόπι σοκολάτας Hershey’s για να το φάει με κέικ brownie. Ωστόσο, υποψιάστηκαν όταν βρήκαν μικρές τρίχες στο σιρόπι και αποφάσισαν να το ελέγξουν. Όταν άδειασαν το μπουκάλι σε ένα ποτήρι μιας χρήσης, έπεσε από αυτό ένα νεκρό ποντίκι. Το βίντεο δείχνει ένα μέλος της οικογένειας να το πλένει μάλιστα κάτω από τρεχούμενο νερό για να επιβεβαιώσει ότι όντως πρόκειται για νεκρό ποντίκι.

«Παιδιά παρακαλώ προσέξτε τι τρώτε. Παρακαλούμε να ελέγχετε ενώ δίνετε στα παιδιά…..Αυτό είναι εξαιρετικά ανησυχητικό και απαράδεκτο. Ανησυχούμε για τους κινδύνους για την υγεία και την έλλειψη ποιοτικού ελέγχου. παρακαλούμε να αντιμετωπίσετε αυτό το θέμα άμεσα. Απαιτώ πλήρη έρευνα και διαβεβαίωση ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί», έγραψε η κ. Sridhar ενώ μοιραζόταν το βίντεο.

Η απάντηση της εταιρείας

Απαντώντας στο βίντεο, η Hershey’s έγραψε: ”Γεια σας, λυπούμαστε πολύ που το βλέπουμε αυτό. Παρακαλούμε στείλτε μας τον κωδικό UPC και τον κωδικό παραγωγής από το μπουκάλι στο [email protected] με τον αριθμό αναφοράς 11082163 ώστε ένα από τα μέλη της ομάδας μας να σας βοηθήσει!”

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

blank Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img