35.2 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΑ.Λουκασένκο: «Οι ΗΠΑ θέλουν νεκρούς Ουκρανούς και Ρώσους από αυτή τη σύγκρουση»

Α.Λουκασένκο: «Οι ΗΠΑ θέλουν νεκρούς Ουκρανούς και Ρώσους από αυτή τη σύγκρουση»

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Ακατάλληλα παιδικά γάλατα: Κανένα από τα προϊόντα που εξετάστηκαν δεν πληρεί τις διεθνείς κατευθυντήριες γραμμές

Kανένα από τα παιδικά γάλατα που εξετάστηκαν σε μελέτη στην Αυστραλία δεν πληρούσαν τις διεθνείς κατευθυντήριες γραμμές. Μια μελέτη των βρεφικών και παιδικών τροφών στα ράφια των σούπερ μάρκετ σε όλη την Αυστραλία αποκάλυψε έναν εντυπωσιακό αριθμό ανεξέλεγκτων ισχυρισμών που παραπλανούν τους γονείς και τους κάνουν να πιστεύουν ότι αυτά τα συχνά φορτωμένα με ζάχαρη

Τσατραφύλλιας: Πυρομετεωρολογικός εφιάλτης τον Δεκαπενταύγουστο – Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος

Με ένα κοκτέιλ ισχυρών ανέμων και ζέστης κύλησε ο Δεκαπενταύγουστος, με τον υδράργυρο να αγγίζει ακόμα και τους 41 βαθμούς Κελσίου. Όπως επεσήμανε ο Γιώργος Τσατραφύλλιας κατεγράφησαν θερμοκρασίες 6-8 βαθμούς Κελσίου πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Ωστόσο, η ζέστη δεν σταματά, με τον υδράργυρο να «χτυπά» κόκκινο και την Παρασκευή (16/8), αφού

Χαλκιδική: Παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς

Παρατείνεται, με απόφαση της αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Κατερίνας Ζωγράφου, η απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους, στους δήμους Κασσάνδρας, Σιθωνίας και Αριστοτέλη, λόγω πολύ υψηλού κινδύνου εκδήλωσης δασικής πυρκαγιάς. Η απαγόρευση κυκλοφορίας παρατείνεται έως τις 8 το πρωί της Παρασκευής (16 Αυγούστου) και αφορά τις περιοχές: Χερσόνησο Κασσάνδρας («Κορυφογραμμή» (από Κασσανδρινό μέχρι Αγία Παρασκευή) «Αράπης»

Ρώσος ΥΠΑΜ: Ενισχύονται οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις στο Μπέλγκοροντ

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι θα στείλει επιπλέον δυνάμεις στην περιοχή του Μπέλγκοροντ, στα σύνορα με την Ουκρανία, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, την ένατη ημέρα της ουκρανικής εισβολής στο ρωσικό έδαφος. Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης αφιερωμένης στην ασφάλεια των παραμεθόριων περιοχών, ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Αντρέι Μπελούσοφ έκανε λόγο για «καταμερισμό

Ουκρανία: Ρωσικός πύραυλος Iskander-M καταστρέφει ουκρανικό M142 HIMARS στην περιοχή Σούμι (βίντεο)

Ένα ουκρανικός εκτοξευτής M142 HIMARS καταστράφηκε στην περιοχή Γιουνακίβκα, στο Σούμι, από ρωσικό πλήγμα, πιθανότατα με χρήση βαλλιστικού πυραύλου Iskander-M. Το περιστατικό συνέβη αφού το HIMARS είχε εκτοξεύσει κατευθυνόμενες ρουκέτες GMLRS προς στόχους στην περιοχή του Κουρσκ, στη Ρωσία, και στη συνέχεια είχε μετακινηθεί σε κρυφή θέση σε δάσος κοντά στο προηγούμενο σημείο βολής του.
spot_imgspot_img

Υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι της ηγεσίας των ΗΠΑ θέλουν Ρώσοι και Ουκρανοί να συνεχίσουν να σκοτώνονται στην ουκρανική σύγκρουση, δήλωσε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο.

«Οι Δυτικοί το λένε ανοιχτά – εννοώ, οι υψηλόβαθμοι. Κυριολεκτικά: Αφήστε τους να χτυπηθούν μέχρι θανάτου – Ουκρανοί, Ρώσοι – όλοι ας πεθάνουν» ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων BelTA, επικαλούμενο τον Λευκορώσο ηγέτη σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-1.

«Αυτό λένε υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι. Αμερικάνοι, θα σας ανοιχτώ λίγο. Είναι φυσιολογικό αυτό; Θέλουν να καταστρέψουμε ο ένας τον άλλο» τόνισε.

Παράλληλα, ο Λουκασένκο προέτρεψε για άλλη μια φορά να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για τη διευθέτηση της ουκρανικής σύγκρουσης, για τη συνέχιση της οποίας ενδιαφέρεται μόνο η Δύση.

«Ας καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και ας τερματίσουμε αυτό τον πόλεμο. Ούτε ο ουκρανικός λαός, ούτε οι Ρώσοι, ούτε οι Λευκορώσοι το χρειάζονται. Αυτοί, η Δύση, το χρειάζονται» είπε.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img