34.4 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΠυρκαγιέςΓιάννης Ζουγανέλης: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την καταστροφική φωτιά που έκαψε...

Γιάννης Ζουγανέλης: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την καταστροφική φωτιά που έκαψε το σπίτι του

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Έτσι θα κρατήσετε σαλμονέλα, λιστέρια και άλλους μολυσματικούς παράγοντες, μακριά από την κουζίνα σας

Συμβουλές για να αποφύγουμε τους μπελάδες με την υγεία μας Γνωρίζατε ότι ορισμένες πρακτικές στην κουζίνα σας μπορούν να σας βάλουν σε μεγάλους μπελάδες με την υγεία σας; Βακτήρια και άλλοι μολυσματικοί παράγοντες παραμονεύουν και απειλούν εσάς, τα μέλη της οικογένειάς σας αλλά και τους καλεσμένους σας. Πώς θα προφυλακτείτε; Ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους

Οι Ουκρανοί εμποδίζουν τις εκκενώσεις Ρώσων αμάχων στο Κουρσκ

Στρατιώτες του ουκρανικού στρατού κατέστρεψαν μία γέφυρα στον ποταμό Σέιμ, στην περιφέρεια Κούρσκ της Ρωσίας, εμποδίζοντας τις εκκενώσεις αμάχων δια ξηράς. Αυτό μεταδίδει το ρωσικό κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS, επικαλούμενο τοπικές υπηρεσίες ασφαλείας. Μαζική εκκένωση βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή Γκλόυσκόφ, όπου ζουν 20.000 άνθρωποι, μετά την ταχεία ουκρανική εισβολή στην ρωσική αυτή περιφέρεια.

Ολοκλήρωση επίσημης επίσκεψης Αρχηγού ΓΕΑ στην Κυπριακή Δημοκρατία

Κατά τη μεταξύ τους συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της διαρκούς αναπτυσσόμενης στρατιωτικής συνεργασίας της Εθνικής Φρουράς με την Πολεμική Αεροπορία. Ο Αρχηγός ΓΕΑ επισκέφθηκε : Τη Διοίκηση Αεροπορίας, στην αεροπορική βάση (ΑΒ) «Ανδρέας Παπανδρέου», όπου τον υποδέχθηκε ο διοικητής της διοίκησης ταξίαρχος Χρίστος Χρίστου, και Την 55η Σμηναρχία Μάχης, στην αεροπορική βάση Πάφου, όπου

Ι.Κατς: «Το Ισραήλ περιμένει βοήθεια από τους συμμάχους του σε περίπτωση ιρανικής επίθεσης»

Ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ, Ισραέλ Κατς, υποδεχόμενος τον Γάλλο και τον Βρετανό ομόλογό του, ανακοίνωσε πως περιμένει από τους συμμάχους του να «ενωθούν με το Ισραήλ» για να «επιτεθούν στο Ιράν» αν η Ισλαμική Δημοκρατία επιτεθεί στη χώρα του. «Το Ισραήλ περιμένει από τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο να πουν ξεκάθαρα και δημόσια στο Ιράν ότι
spot_imgspot_img

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Ζουγανέλη ο οποίος είδε το σπίτι του στη περιοχή του Βαρνάβα να τυλίγεται στις φλόγες από τη καταστροφική φωτιά στην Αττική.

Πιο συγκεκριμένα, το μόνο που διασώθηκε από την μεγάλη φωτιά στην Αττική ήταν το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου το οποίο και ο αγαπημένος καλλιτέχνης διατηρούσε εντός του κτήματος στο Βαρνάβα, στη μνήμη του πατέρα του Νικολάου σύμφωνα με το MEGA.

Σήμερα 16/8, λίγα μόλις 24ωρα μετά την καταστροφική πυρκαγιά, ο Γιάννης Ζουγανέλης δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram ευχαριστώντας όσους προσπάθησαν να τον βοηθήσουν.

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που έχουν την διάθεση να συμπαρασταθούν σε όλους τους πληγέντες από τη φωτιά. Ευχαριστώ και προσωπικά γιατί συνειδητοποίησα ότι οι Έλληνες είμαστε ίσως οι πιο αλληλέγγυοι. Η φράση που άκουσα είναι “ό,τι χρειαστείς είμαστε δίπλα σου όλοι” ανεξάρτητα από τον πλούτο του καθενός. Γιατί πλούτος είναι το συναίσθημα. Σας ευχαριστώ, γιατί η ζωή είναι μπροστά και θα πολεμήσουμε όχι για την πάρτη μας θα πολεμήσουμε για όλους για το καλό μας» αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεό του ο Γιάννης Ζουγανέλης.

https://www.instagram.com/p/C-uU2UKukHj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img