30.7 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΥγείαΑσφάλεια τροφίμωνΑνακαλούνται μπιφτέκια λόγω… κινδύνου εγκαύματος στο στόμα!

Ανακαλούνται μπιφτέκια λόγω… κινδύνου εγκαύματος στο στόμα!

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Su-34 κάνει στάχτη ουκρανικό S-300 κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία, vid

Οι εναέριες αναγνωρίσεις των ρωσικών Ε.Δ. εντόπισαν ένα ουκρανικό πυραυλικό σύστημα αεράμυνας S-300P κοντά στον οικισμό Volnoye στην περιοχή του Χαρκόβου. «Αυτό το σύστημα αεράμυνας χτυπούσε πολιτικούς στόχους κοντά στο Μπέλγκοροντ», υποστήριξε το ρωσικό ΥΠΑΜ. Οι ρωσικές δυνάμεις εκτόξευσαν πύραυλο Kh-35 στη θέση εκτόξευσης του ουκρανικού αντιαεροπορικού συστήματος. 💥 Destruction of an AFU S-300 SAM

Σε παγίδα θανάτου μετατρέπεται το Κουρσκ! «Μειώνονται διαρκώς οι εισβολείς», vid

Από ξηρά και αέρα χτυπούν οι Ρώσοι τις ένοπλες ομάδες των Ουκρανονατοϊκών στο Κουρσκ αν και δεν υπάρχει στην περιοχή ενιαίο μέτωπο. Κατά την ενημέρωση του Τσετσένου Στρατηγού, Apty Alaudinov, «ο αριθμός των εισβολέων στο Κουρσκ βαίνει συνεχώς μειούμενος» . Υπολογίζεται πως πάνω από 3χιλ. Ουκρανοί και ξένοι μισθοφόροι έχουν πέσει νεκροί στο έδαφος του

Οι δασοκομάντος εν δράσει στις πυρκαγιές της Αττικής – Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Επωνυμία: GSTE ELECTRONIC PUBLICATIONS LIMITED, Διακριτικός τίτλος: GSTE ELECTRONIC PUBLICATIONS LIMITED, Έδρα Επιχείρησης: Σολωμού 70 & Βάκχου 30 Μεταμόρφωση, Νομική μορφή επιχείρησης: Ελληνικό Υποκατάστημα Αλλοδαπής Εταιρείας, ΑΦΜ – ΔΟΥ: 997434600 ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών, Στοιχεία επικοινωνίας: Σολωμού 70 & Βάκχου 30 Μεταμόρφωση, 14451, 2106251412, [email protected], Ιδιοκτήτης: Γεωργία Νικολάου, Νόμιμη εκπρόσωπος / Διαχειρίστρια: Γεωργία Νικολάου, Διευθύντρια: Αμαλία

Διακοπές; Μάλλον αλλάζει ο τρόπος ταξιδιών και τουρισμού που γνωρίζαμε

Ωστόσο, όπως σχολιάζουν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του ΟΗΕ, «η επιστροφή στην κανονικότητα δεν ήταν χωρίς προκλήσεις, με διαμαρτυρίες σε όλη την Ευρώπη καθώς οι ντόπιοι παραπονιούνται για τον υπερτουρισμό που επιβαρύνει τις τοπικές υπηρεσίες (…)! Άρα ο τρόπος που ταξιδεύουμε θα αλλάξει για πάντα;» Πρόσφατα, αρκετές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες άρχισαν να σκέφτονται να αποθαρρύνουν τον τουρισμό ή

Καρέ καρέ η διάσωση 60χρονου ορειβάτη από το όρος Άθως με ελικόπτερο Σούπερ Πούμα – ΒΙΝΤΕΟ

O τραυματίας μεταφέρθηκε στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως, στη Θεσσαλονίκη. Αυτό έγινε γνωστό από το ΓΕΑ, το οποίο ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτυωσης βίντεο από τη διάσωση του 60χρονου. Δείτε το video : (ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
spot_imgspot_img

spot_img

blank

Ανάκληση vegan μπιφτεκιών που πωλούνται σε γνωστό σούπερ μάρκετ.

H μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ Tesco αναγκάστηκε να προβεί σε επείγουσα ανάκληση vegan προϊόντος αφού διαπιστώθηκε ότι είναι επικίνδυνο για την υγεία.

Πρόκειται για τα μπιφτέκια Tesco Plant Chef 2 Meat-Free With Melting Middle – ιδιαίτερα αγαπητά σε χορτοφάγους και vegan καταναλωτές – που στο κέντρο τους περιέχουν μουστάρδα και αγγουράκια τα οποία «διατηρούν υψηλή θερμοκρασία μόλις ψηθούν» και σύμφωνα με τη Βρετανική Υπηρεσία Προτύπων Τροφίμων μπορούν να προκαλέσουν εγκαύματα σε όσους τα δοκιμάζουν.

Όποιος έχει αγοράσει το προϊόν κλήθηκε να μην το καταναλώσει και να το επιστρέψει στο τοπικό κατάστημα για πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Το BBC ανέφερε ότι το προϊόν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στα ράφια τον Ιούνιο, έχει αξιολογηθεί από πολλά vegan blog και έχει κοινοποιηθεί ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο σχόλια στις αναρτήσεις κάνουν λόγο ακόμη και για «λάβα» στο στόμα!

Η Tesco εξέδωσε επείγουσα ανάκληση για τα εν λόγω μπιφτέκια που προμηθεύεται από την εταιρεία Plant Chef. Σύμφωνα με την ετικέτα είναι φτιαγμένα από φασόλια Java και πρωτεΐνη μπιζελιού, και φέρουν τον χαρακτηρισμό «ζουμερά και πικάντικα».

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Cibum

blank Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

spot_img

spot_img

spot_img

spot_img

spot_img

spot_img

spot_img

spot_img

Must read

spot_img

spot_img

spot_img

spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img

spot_img

spot_img

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img