34.3 C
Athens
Τρίτη, 20 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΟυκρανοί στρατιώτες: «Δεν θα ξαναπάμε στο Κουρσκ γιατί μας γ@μ@@ εκεί», vid

Ουκρανοί στρατιώτες: «Δεν θα ξαναπάμε στο Κουρσκ γιατί μας γ@μ@@ εκεί», vid

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

O χάρτης των καταιγίδων σε όλη τη χώρα – Πού θα χτυπήσουν κεραυνοί και χαλάζι σε λίγες ώρες

Διευρύνεται το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα με έντονες βροχοπτώσεις και πολύ μεγάλη κεραυνική δραστηριότητα, ενώ κι αύριο αναμένονται βροχές και καταιγίδες, πιθανόν πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές, στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τις πρώτες πρωινές ώρες. Στο μεταξύ το meteo24news παρουσίασε τους πυρήνες των καταιγίδων. Όπως αναφέρεται χρειάζεται προσοχή τις επόμενες

Πυρκαγιά στα Καλύβια – Επιχειρεί και ελικόπτερο

Πυρκαγιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στη θέση Προφάρτα, στα Καλύβια Αττικής. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 30 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου της 1ης ΕΜΟΔΕ,7 οχήματα, 1 ελικόπτερο και εθελοντές.

Η Μόσχα διαμαρτυρήθηκε στις ΗΠΑ για την παρουσία Αμερικανών δημοσιογράφων στο Κουρσκ

Τον ανώτερο Αμερικανό διπλωμάτη κάλεσε η Μόσχα για να διαμαρτυρηθεί για τις «προβοκατόρικες ενέργειες» όπως τις χαρακτηρίζει, των Αμερικανών δημοσιογράφων στην περιοχή Κουρσκ της Ρωσίας. Το υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι είπε στην Αμερικανίδα επιτετραμμένη Στέφανι Χολμς ότι οι δημοσιογράφοι πέρασαν παράνομα στην περιοχή, όπου οι ουκρανικές δυνάμεις πραγματοποίησαν εισβολή πριν δύο εβδομάδες και ότι η Ρωσία

Οι Ρώσοι απελευθέρωσαν τη… Νέα Υόρκη του Ντονέτσκ – Στην άλλη θα ρίξουν πυρηνικά, vid

Συνεχίζεται με αυξητικούς ρυθμούς η ρωσική προέλαση στο Ντονέτσκ, κομμάτι του οποίου εξακολουθούν να κατέχουν οι ουκρανικές Ε.Δ. Παρά τα γεγονότα του Κουρσκ, οι Ρώσοι, μετά από πολυήμερες μάχες, πέτυχαν να «σπάσει» η ουκρανική γραμμή άμυνας και στην περιοχή της «Νέας Υόρκης», της μικρής πόλης-οχυρό των Ουκρανών! Σύμφωνα με Ρώσους Στρατηγούς, η συγκεκριμένη πόλη είναι

Εξαπάτηση καταναλωτών: Βάφουν μαύρες τις άγουρες ελιές με χημικές ουσίες

Τα ανησυχητικά ευρήματα της Il Salvagente σε Ιταλικά σούπερ μάρκετ. Οι ελιές γίνονται φυσικά μαύρες καθώς ωριμάζουν. Η πραγματική μαύρη ελιά είναι μια πράσινη ελιά που έχει ωριμάσει στο δέντρο. Αναγνωρίζεται από την τσαλακωμένη εμφάνισή της και την έντονη γεύση της, με ταννικές νότες. Αλλά η ωρίμανση μιας ελιάς απαιτεί χρόνο. Οι «ώριμες μαύρες ελιές»
spot_imgspot_img

Σε ένα από τα πολλά βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο, μία ομάδα Ουκρανονατοϊκών αιχμαλώτων πολέμου μεταφέρεται μακριά από το πεδίο των μαχών.

Στους αιχμαλώτους πολέμου τους περιμένουν πολλές ώρες ανακρίσεων, καθώς οι Ρώσοι μεταξύ άλλων συλλέγουν αρκετές πληροφορίες από τους ίδιους, κρατώντας παράλληλα βιντεοληπτικό υλικό.

Στο παρακάτω βίντεο, ένας Ρώσος στρατιώτης ρωτάει την ομάδα των Ουκρανονατοϊκών εάν θα ήθελαν να γυρίσουν ξανά στο Κουρσκ.

Η απάντηση που παίρνει είναι ενδεικτική:

«Δεν μας άρεσε εδώ. Μας γ@μ@@»:

ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img