33.3 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΥγείαΑσφάλεια τροφίμωνΗ Unilever ανακαλεί 137.000 γρανίτες

Η Unilever ανακαλεί 137.000 γρανίτες

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Ο υποστράτηγος Apty Alaudinov προειδοποιεί: «Ή τελειώνουμε την επέμβαση στην Ουκρανία φέτος ή πάμε για 3ο ΠΠ»

Προειδοποίηση προς τη Δύση και τους δυτικούς απεύθυνε ο Τσετσένος υποστράτηγος Apty Alaudinov αναφορικά με την κατάσταση στην Ουκρανία. Όπως είπε ο ίδιος αυτό το πράγμα μπορεί να τελειώσει με δύο μόνο τρόπους: Ή η ρωσική επιχείρηση  θα ολοκληρωθεί φέτος ή πάμε για 3ο ΠΠ». Είπε πιο συγκεκριμένα ο Alaudinov: «Πρέπει να καταλάβετε το εξής:

Ανατροπή με τον καιρό: Πέφτει οριστικά η θερμοκρασία – Τι θα γίνει το φθινόπωρο

Το σκηνικό του καιρού αλλάζει και μετά...ξαναλλάζει, ωστόσο τα σενάρια για ένα νέο καύσωνα τον Αύγουστο απομακρύνονται. Επίσης σύμφωνα με το Meteo24news αναμένεται οριστική αποκλιμάκωση των πολύ υψηλών, για την εποχή, θερμοκρασιών που ταλαιπωρούν την χώρα. Αναλυτικά αναφέρει: Ευχάριστες οι πληροφορίες που παίρνουμε από τα παγκόσμια μετεωρολογικά μοντέλα καθώς φαίνεται ότι θα έχουμε οριστική αποκλιμάκωση

Γαλλία: Πυρκαγιά σε κάμπινγκ της νότιας Γαλλίας – απομάκρυνση 3.000 παραθεριστών

Τρεις χιλιάδες παραθεριστές απομακρύνθηκαν την νύκτα από κάμπινγκ του Κανέ-αν-Ρουσιγιόν στην περιφέρεια των Ανατολικών Πυρηναίων στην νότια Γαλλία εξαιτίας πυρκαγιάς η οποία τέθηκε υπό έλεγχο από τους πυροσβέστες, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά ενισχυμένη από τους ανέμους που έπνεαν με ταχύτητα 80χλμ/ώρα εκδηλώθηκε στις 02.00 τοπική ώρα. Massive forest fire engulf in Hérault

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο μέσα από την μάχη του Κουρσκ! Η ρωσική παγίδα στους Ουκρανούς

Οι μάχες εντός ρωσικού συνεχίζονται και ένα νέο βίντεο έκανε την εμφάνισή του! Πρόκειται για παγίδα που έστησαν Ρώσοι στους Ουκρανούς σε μικρό οικισμό στην περιοχή Kursk και συγκεκριμένα στην Russkaya Konopelka Κατά την επιχείρηση, οι Ουκρανοί έχασαν οχήματα μάχης και περίπου 60 στρατιώτες! Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αναφέρθηκε στο Telegram στην συνεχιζόμενη άμυνα της ουκρανικής επίθεσης

Σημάδια πολέμου: Το ΝΑΤΟ θα αναπτύξει τεθωρακισμένη ταξιαρχία μια ανάσα από την Ρωσία

Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να αναπτύξει μια τεθωρακισμένη ταξιαρχία στη Φινλανδία για να χρησιμεύσει ως αποτρεπτικός παράγοντας κατά της Ρωσίας, ανέφερε την Πέμπτη η εφημερίδα Iltalehti, επικαλούμενη πηγές εντός του στρατιωτικού μπλοκ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ και της κυβέρνησης στο Ελσίνκι. Η μονάδα, η οποία θα μπορούσε να κυμαίνεται σε μέγεθος από 4.000 έως 5.000
spot_imgspot_img

 Αναφορές για δύο αλλεργικές αντιδράσεις από τις γρανίτες της Unilever.

Η Unilever στις Ηνωμένες Πολιτείες ανακαλεί περίπου 137.000 γρανίτες σε καλαμάκι “Popsicle Jolly Rancher Frozen Confection Pop” επειδή τα προϊόντα ενδέχεται να περιέχουν γάλα, το οποίο δεν αναφέρεται ως ένα συστατικό στην ετικέτα. Άτομα που έχουν αλλεργία ή σοβαρή ευαισθησία στο γάλα διατρέχουν τον κίνδυνο μιας σοβαρής ή απειλητικής για τη ζωή αλλεργικής αντίδρασης εάν καταναλώσουν αυτό το προϊόν. Ήδη έχουν αναφερθεί δύο αλλεργικές αντιδράσεις σε σχέση με τη κατανάλωση αυτού του προϊόντος, σύμφωνα με τον FDA.

Η αλλεργία στο γάλα εμφανίζεται όταν οι πρωτεΐνες από το γάλα εισέρχονται στο σώμα και λανθασμένα αναγνωρίζονται από το ανοσοποιητικό σύστημα ως επιβλαβής ξένη ουσία – γνωστή ως αντιγόνο. Σε απάντηση, το ανοσοποιητικό σύστημα απελευθερώνει τις δικές του πρωτεΐνες που προορίζονται να το προστατεύουν, γνωστές ως αντισώματα προκαλώντας μια αλλεργική αντίδραση. Τα συμπτώματα αλλεργίας στο γάλα περιλαμβάνουν αναφυλακτικό Σοκ, πρήξιμο στα χείλη, τα μάτια και το πρόσωπο, έμετος και διάρροια, πόνοι στο στομάχι και κράμπες, κνησμός στο δέρμα ή κνίδωση, συριγμός.

Τα μόνα προϊόντα που επηρεάζονται είναι τα προϊόντα μιας μερίδας Popsicle Jolly Rancher Frozen Confection Pop τα οποία έχουν σήμανση για μεμονωμένη πώληση.

Τα ακόλουθα προϊόντα υπόκεινται σε ανάκληση:

Προϊόν Κωδικοί παρτίδας Μέγεθος GTN/UCC Μονάδα Καταναλωτή UPC
Popsicle Jolly
Rancher Green Apple
Blue Raspberry Grape
Frozen Confection
Pop
MAY1725KY4
MAY1825KY4
MAY1925KY4
JAN3026KY4
JAN3126KY4
FEB0126KY4
MAR1226KY4
MAR1326KY4
MAR1426KY4
MAR1526KY4
KY4 MAR166
2.71 fl oz 10077567003727 077567003720

Τα προϊόντα διανεμήθηκαν σε εθνικό επίπεδο σε διανομείς και χειριστές χονδρικής μεταξύ 1ης Φεβρουαρίου 2024 και 15 Αυγούστου 2024. Οι ισχύοντες κωδικοί UPC και παρτίδας βρίσκονται στο εξωτερικό περιτύλιγμα του προϊόντος.

Κανένα άλλο προϊόν Unilever ή Popsicle δεν επηρεάζεται από αυτήν την ανάκληση. Όποιος ανησυχεί για αλλεργική αντίδραση θα πρέπει να επικοινωνήσει με έναν πάροχο υγειονομικής περίθαλψης.

blank
blank

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

blank Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img