28.5 C
Athens
Πέμπτη, 29 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαιρόςΚαιρός: Τι ώρα θα χτυπήσει καταιγίδα το κέντρο της Αθήνας αύριο

Καιρός: Τι ώρα θα χτυπήσει καταιγίδα το κέντρο της Αθήνας αύριο

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Μακαρόν με σαλμονέλα – Πωλούνται σε Γαλλία Ισπανία και Βρετανία

Άμεση ανάκληση από τα σουπερμάρκετ Lecrerc στη Γαλλία και ενημέρωση RASFF. Παρά την κορυφαία γεύση  και απόλαυση που χαρίζουν, μπορεί και τα μακαρόν να είναι πολύ επικίνδυνα για την υγεία των καταναλωτών, όπως άλλωστε και όλα τα τρόφιμα, εάν είναι μολυσμένα με κάποιο παθογόνο βακτήριο. Γι ‘ αυτό και οι αρχές της Γαλλίας προχώρησαν στην

Περισσότεροι από 20.000 αλλοδαποί πέρασαν στο Ηνωμένο Βασίλειο με βάρκα φέτος

Ο αριθμός των ατόμων που φτάνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο με μικρά σκάφη φέτος έχει ξεπεράσει τις 20.000, σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών. Την Τετάρτη, 614 αλλοδαποί έφτασαν με 10 βάρκες, σημειώνοντας το δεύτερο υψηλότερο σύνολο μιας ημέρας από τις γενικές εκλογές. Ο υψηλότερος αριθμός φέτος ήταν 882 αφίξεις στις 18 Ιουνίου. Μέχρι στιγμής, 20.433 αλλοδαποί

Άρχισε η κακοκαιρία: Δείτε πού βρέχει τώρα και πού θα βρέξει τις επόμενες ώρες

Σε κλοιό κακοκαιρίας θα βρίσκεται η χώρα τις επόμενες ώρες καθώς το νέο κύμα αστάθειας για το οποίο προειδοποιούσαν οι μετεωρολόγοι έχει ήδη αρχίσει και εππηρεάζει τη χώρα με κατά τόπους έντονα φαινόμενα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής έπεσαν περίπου 20.000 κερααυνοί οι οποίοι συνόδευσαν τα έντονα κατά τόπους φαινόμενα στη

Κοζάνη: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στα Κομνηνά Εορδαίας

Πυρκαγιά σε δασική έκταση βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή Κομνηνά Εορδαίας, στην Κοζάνη. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 45 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και δέκα οχήματα, ενώ συνδράμουν εθελοντές και υδροφόρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Από αέρος επιχείρησαν ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος κι ένα ελικόπτερο έως ότου έπεσε το φως. Στοι

Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ: Συγγενείς ομήρων προσπάθησαν να μπουν στη Γάζα για να τους πάρουν πίσω

Οι συγγενείς των ομήρων ζητούσαν να επιτευχθεί συμφωνία για την απελευθέρωσή τους και, κάποια στιγμή, επιχείρησαν να περάσουν στον θύλακα. Οι συγγενείς ορισμένων από τους 107 ομήρους που κρατούνται ακόμη στη Γάζα, κρατώντας φωτογραφίες των δικών τους ανθρώπων και φορώντας μπλουζάκια με στίγματα κόκκινης μπογιάς, συγκεντρώθηκαν στο Κιμπούτς Νιρίμ, στο νότιο Ισραήλ, που απέχει περίπου
spot_imgspot_img

Δύσκολες θα είναι οι επόμενες 48 ώρες και στην Αττική καθώς έντονες καταιγίδες θα χτυπήσουν το κέντρο τις Αθήνας.

Σύμφωνα με την μετεωρολόγο του MEGA, Χριστίνα Ρήγου, οι καταιγίδες θα κάνουν την εμφάνισή τους στο κέντρο της πρωτεύουσας μετά τις 2 το μεσημέρι και μάλιστα με αρκετά έντονο χαρακτήρα.

Ωστόσο, οι καταιγίδες δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια αλλά κυρίως ένταση, ενώ το σκηνικό της αστάθειας θα παραμείνει μέχρι και το Σάββατο.

Η ανάρτηση Τσατραφύλλια

“Από τις 12 μέχρι τις 19.00 (περίπου) καθημερινά μέχρι την Κυριακή (1/9 ) φαινόμενα που δυνητικά μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα…”

Υ.Γ :-Δυνητικά στις παρακάτω περιοχές μπορεί να προκληθούν προβλήματα και με μπουρίνια και με τοπικές χαλαζοπτώσεις..

-Από Δευτέρα 2/9 η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο και θα βρεθεί σε επίπεδα πιο υψηλά για την εποχή για αρκετές ημέρες. Αξιόλογες βροχές δεν προβλέπονται την περίοδο αυτή.

Αυτές οι περιοχές κινδυνεύουν από πλημμύρες και κεραυνούς

1724940236750-471402219-kairos-vroxes.jpg

Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Ψυχρές και ασταθείς αέριες μάζες στην ανώτερη ατμόσφαιρα θα βρεθούν πάνω από τη χώρα μας το επόμενο τριήμερο και θα προκαλέσουν επιδείνωση του καιρού από σήμερα Πέμπτη (29-08-24) μέχρι και το Σάββατο (31-08-24) στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Πρόσκαιρα τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Α. Σήμερα Πέμπτη (29-08-24)
1. Τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες θα επηρεαστούν τα ηπειρωτικά, κυρίως η Ήπειρος, η Στερεά (κυρίως στα δυτικά τμήματα), η Πελοπόννησος (δυτικά και κεντρικά τμήματα), η κεντρική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική).

Β. Αύριο Παρασκευή (30-08-24)
1. Τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου.
2. Από τις μεσημβρινές και μέχρι τις βραδινές ώρες στην Ήπειρο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα (κυρίως στα κεντρικά και ανατολικά τμήματα, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τις Σποράδες, τη Θεσσαλία, την κεντρική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική) και την ανατολική Μακεδονία.

Γ. Μεθαύριο Σάββατο (31-08-24)
1. Από τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια.
2. Τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στην Ήπειρο, τη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και την Πελοπόννησο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr). Η επικαιροποίηση των προγνώσεων θα γίνεται ανά δωδεκάωρο».

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img