31.1 C
Athens
Παρασκευή, 30 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΤέσσερα κυνηγόσκυλα κάηκαν ζωντανά σε φωτιά που ξέσπασε στη Ρόδο 

Τέσσερα κυνηγόσκυλα κάηκαν ζωντανά σε φωτιά που ξέσπασε στη Ρόδο 

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Το ρωσικό πυροβολικό κατέστρεψε ουκρανικό αυτοκινούμενο πυροβόλο Gvozdika κοντά στην Ιλλίνκα (βίντεο)

Το ρωσικό πυροβολικό κατέστρεψε ουκρανικό αυτοκινούμενο πυροβόλο Gvozdika κοντά στην Ιλλίνκα. Το ρωσικό πυροβολικό αποτελεί ένα από τους δύο κύριους άξονες της τρομακτικής ισχύος πυρός του ρωσικού Στρατού. #UkraineRussiaWar 🌐 Place: #Illinka 🕰 Date: ~29.08.2024📌 Coordinates: 47.9079459,37.3447085👩‍🚀 Squad: 📝 Description: Russian artillery destroyed the Gvozdika self-propelled gun of the Ukrainian Armed Forces near Illinka.🖥 id:

Μούχλα και έντομα στο εργοστάσιο αλλαντικών που ευθύνεται για 9 θανάτους και 57 νοσηλείες

69 «αστοχίες» εντοπίστηκαν στο εργοστάσιο αλλαντικών με συνδέεται με θανατηφόρο ξέσπασμα Listeria. Δεκάδες παραβιάσεις στις εγκαταστάσεις της εταιρείας αλλαντικών Boar’s Head στη Βιρτζίνια που συνδέονται με ένα θανατηφόρο ξέσπασμα λιστέριας εντόπισαν ομοσπονδιακοί επιθεωρητές της FSIS. Οι νεκροί από τα μολυσμένα με λιστέρια αλλαντικά (ζαμπόν μπέικον, λουκάνικα, σαλάμια) έχουν φτάσει τους 9 ενώ 57 άνθρωποι νοσηλεύονται.

Καιρός: Η κακοκαιρία θα πλήξει αρκετές περιοχές, για ποιες ώρες προειδοποιούν οι μετεωρολόγοι

Προ των πυλών η κακοκαιρία στη χώρα , με την αστάθεια να διαρκεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, ενώ ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση από τη Δευτέρα, με άνοδο μάλιστα της θερμοκρασίας. Για σήμερα, η μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Νικολέτα Ζιακοπούλου, εφιστά την προσοχή των κατοίκων, καθώς έντονα φαινόμενα αναμένεται να παρουσιαστούν σε Κεντρική και Ανατολική

Καιρός: Πού θα χτυπήσουν ισχυρές καταιγίδες, βροχές και κεραυνοί τις επόμενες ώρες

Έντονη κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και κεραυνούς θα πλήξει σήμερα τη χώρα μας, με αποτέλεσμα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να προχωρά στην επικαιροποίηση του δελτίου. Ο καιρός προβλέπεται άστατος στις περισσότερες περιοχές της χώρας με βροχές και σποραδικές καταιγίδες από τις πρώτες πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου και την κεντρική Μακεδονία και από το

Στέλεχος του ΟΗΕ για Γάζα: «Τι απέγινε η στοιχειώδης ανθρωπιά μας;»

«Τι απέγινε η στοιχειώδης ανθρωπιά μας;» διερωτήθηκε χθες Πέμπτη μια αξιωματούχος του ΟΗΕ απευθυνόμενη στα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, περιγράφοντας τα δεινά των κατοίκων της Γάζας που έχουν ξεπεράσει αυτό που θα μπορούσε «να υπομείνει οποιοδήποτε ανθρώπινο ον». «Είναι δύσκολο να περιγραφεί με λόγια ο απελπισμένος αγώνας του πληθυσμού για να βρει καταφύγιο ή είδη
spot_imgspot_img

Τραγικό θάνατο βρήκαν τέσσερα κυνηγετικά σκυλιά, που ήταν εγκλωβισμένα σε ένα παράπηγμα μέσα σε περιφραγμένο χώρο της αγροικίας του ιδιοκτήτη τους στην περιοχή του Αρχαγγέλου στη Ρόδο, όταν εκδηλώθηκε φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Γύρω από το παράπηγμα υπήρχαν συγκεντρωμένα διάφορα σκουπίδια και άλλα αντικείμενα, από τα οποία φέρεται να ξεκίνησε η φωτιά και ο ιδιοκτήτης δεν κατάφερε να απελευθερώσει τα άτυχα κυνηγόσκυλα που διέμεναν στην αυτοσχέδια κατασκευή, με αποτέλεσμα αυτά να καούν ζωντανά.

Στον σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής με τέσσερα οχήματα και εθελοντές που προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς, αποτρέποντας τον κίνδυνο επέκτασής της στην κοντινή δασική περιοχή.

Τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά ερευνά το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img