25 C
Athens
Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΣαλαμίνα: Ψυχιατρικά προβλήματα φέρεται να επικαλέστηκε στην απολογία του ο 35χρονος επίδοξος...

Σαλαμίνα: Ψυχιατρικά προβλήματα φέρεται να επικαλέστηκε στην απολογία του ο 35χρονος επίδοξος βιαστής

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Σαντορίνη: Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί διαρρήκτες που γκρέμισαν τοίχο σπιτιού με αυτοκίνητο (φωτο)

Οι ένοικοι ενός σπιτιού στη Σαντορίνη, τα ξημερώματα της Πέμπτης (31/8), ξύπνησαν από έναν εκκωφαντικό κρότο και διαπίστωσαν ότι ένα αυτοκίνητο είχε πέσει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο εξωτερικό τοιχίο της κατοικίας τους. Την ίδια στιγμή, αστυνομικοί περνούσαν χειροπέδες σε δυο από τους επιβάτες που είχαν τραπεί σε φυγή πεζή προσπαθώντας να κρυφτούν σε μια

Σε επιφυλακή η ΕΥΔΑΠ για την λειψυδρία: Ζέστη και αφρικανική σκόνη αύξησαν την κατανάλωση νερού

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Δ.Σ της ΕΥΔΑΠ Γιώργος Στεργίου, αποκαλύπτει ότι μεταξύ των μακροπρόθεσμων μέτρων που εξετάζονται είναι ακόμη και η μερική εκτροπή των υδάτων από τα ποτάμια που καταλήγουν στη λίμνη των Κρεμαστών στα σύνορα Ευρυτανίας – Αιτωλοακαρνανίας. Ο κ. Στεργίου σημειώνει ότι η παρατεταμένη ανομβρία των δύο τελευταίων ετών δημιουργεί νέα

Η ρωσική αεράμυνα αναχαιτίζει τέσσερα ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε τρεις περιοχές

γράφει στο Telegram ότι ο ουκρανικός στρατός δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειές του να επιτεθεί σε θέσεις στην Ρωσία. Χθες το βράδυ, η ρωσική αεράμυνα κατέστρεψε τέσσερα εχθρικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Δύο μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα αναχαιτίστηκαν πάνω από την συνοριακή περιοχή του Μπέλγκοροντ. Ένα drone καταρρίφθηκε πάνω από τις περιοχές Oryol και Kursk. Ο κυβερνήτης της

Ισραήλ: Ο στρατός έπληξε στόχους στον Λίβανο έπειτα από επιθέσεις της Χεζμπολάχ

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανέφεραν πως οι σειρήνες ήχησαν αργά χθες, Παρασκευή, στην περιοχή της δυτικής Γαλιλαίας στο βόρειο Ισραήλ μετά την εκτόξευση περίπου 40 ρουκετών από τον Λίβανο, στην άλλη πλευρά των συνόρων. Οι IDF στρατός ανέφεραν πως κάποιες ρουκέτες αναχαιτίστηκαν ενώ άλλες έπεσαν στην περιοχή, προσθέτοντας ότι δεν έχουν αναφερθεί απώλειες. Ο

Υπέρταση: Πώς επηρεάζει τα μάτια; – Κουρδιστό Πορτοκάλι

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας,  περισσότερο από το 30% των ενηλίκων σε όλο τον κόσμο (πάνω από 1 δισεκατομμύριο άτομα) πάσχουν από υπέρταση, δηλαδή αυξημένη αρτηριακή πίεση, τα περισσότερα χωρίς να το γνωρίζουν. Σχεδόν ένας στους 3 άνδρες στην χώρα μας πιθανόν να πάσχει από κάποια μορφή συστηματικής υπέρτασης! Αν και είναι γνωστή κυρίως
spot_imgspot_img

Ο 35χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει μία 20χρονη κοπέλα σε ερημική παραλία στη Σαλαμίνα φέρεται να επικαλέστηκε στην απολογία το ψυχιατρικά προβλήματα.

Ο επίδοξος βιαστής κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά από την απολογία του στον εισαγγελέα, στο δικαστικό μέγαρο Πειραιά.

Κατά την απολογία του, ο 35χρονος παραδέχθηκε ότι είδε μια κοπέλα που έμοιαζε με μία πρώην του. Ενώ, δήλωσε πως παρακολουθούσε επί 2 ώρες την 20χρονη, ωστόσο αρνείται ότι την απείλησε και ισχυρίστηκε πως όταν κατάλαβε ότι η 20χρονη δεν ήθελε να μιλήσει μαζί του, εκείνος απομακρύνθηκε.

Περιγράφοντας τι συνέβη την επίμαχη ημέρα, 26 Αυγούστου, ο 35χρονος είπε πως πήγε για μπάνιο στην παραλία που βρίσκεται στην 13η στάση της Λεωφόρου Αιαντείου Σαλαμίνας.

«Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες. Ποτέ δεν πλησίασα την κοπέλα για να την βιάσω. Δεν είχα τέτοια πρόθεση. Δεν την απείλησα ποτέ και δεν είχα πάνω μου μαχαίρι. Είδα το κορίτσι και ήθελα απλώς να της μιλήσω επειδή είδα μια όμορφη κοπέλα. Δεν ήθελα να της κάνω κακό και δεν την ακούμπησα. Έπειτα, εμφανίστηκε ένας άνδρας και άρχισε να με χτυπά και να με καταγράφει σε βίντεο χωρίς την συναίνεσή μου και εκεί φοβήθηκα για την ζωή μου. Προς εκείνον θα κινηθώ νομικά».

«Προέρχομαι από μια πολυμελή οικογένεια καθώς έχω και άλλα δέκα αδέλφια. Οι σχέσεις με όλη την οικογένεια μου πάντοτε ήταν δεμένες. Με φρόντιζαν και με πρόσεχαν όλοι καθώς από την παιδική μου ηλικία αντιμετώπιζα σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα» ανέφερε κατά πληροφορίες στην κατάθεσή του ο συλληφθείς.

Ισχυρίστηκε δε ότι από το 2015 έχει διαγνωστεί με 67% αναπηρία που οφείλεται σε ψυχιατρική πάθηση, δηλώνοντας ότι πάσχει από σχιζοφρένεια και διπολική διαταραχή και έχει νοσηλευτεί πολλές φορές και για μεγάλα σε ψυχιατρικά καταστήματα.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι ούτε ακούμπησε την κοπέλα, ούτε της αφαίρεσε κάποιο ρούχο αλλά ούτε αποπειράθηκε καν να προβεί σε καμία τέτοια πράξη.

«Πώς είναι δυνατόν την ώρα 16.00 να ήμουν πολύ ευγενικός και η μοναδική μου πρόθεση να ήταν μια απλή γνωριμία και μετά από λίγα λεπτά να εξαπέλυσα απειλές προς το πρόσωπο της με σκοπό να προβώ σε γενετήσια πράξη;» διερωτήθηκε και έθεσε ερωτήματα προς τις Αρχές για να αποδείξει την αθώτητά του, φτάνοντας στο σημείο να… απορεί γιατί η 20χρονη δεν έφυγε από την παραλία από τις 14:30 ως τις 16:00 αφού αισθάνθηκε πίεση και φόβο.

Ο 35χρονος είχε κατηγορηθεί ξανά πριν από ένα χρόνο για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική παρενόχληση δύο κοριτσιών και πάλι στην περιοχή της Σαλαμίνας ενώ διαθέτει πλούσιο ποινικό μητρώο και καταδίκες για υποθέσεις ναρκωτικών και διαρρήξεις.

Πώς περιέγραψε η κοπέλα τον εφιάλτη που έζησε από τον επίδοξο βιαστή της

To τι συνέβη, περιέγραψε η 20χρονη κοπέλα από τη Σαλαμίνα που έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού ενός 35χρονου.

«Κατεβαίνω από το λεωφορείο γύρω στις 14:30, τον είδα ότι με ακολουθούσε. Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν στα σκαλιά, κατεβαίνω στην παραλία. Με ενόχλησε δύο φορές. Του κάνω ότι ”δεν θέλω παραπάνω γνωριμίες”, τον αποτρέπω και έρχεται τρίτη φορά. Γυρνάει και μου κάνει ότι άμα δεν με βιάσει θα μου βγάλει μαχαίρι. Ενημερώνω τον φίλο μου ότι με ενοχλεί ένας εδώ πέρα. Από τον φόβο μου μπήκα μέσα και ξεκίνησα να κολυμπάω και κολυμπούσε μαζί μου» είπε αρχικά στο Mega και το Live News.

«Σκέφτηκα ότι θα με πνίξει. Πάλι καλά που ήρθε ο Αχιλλέας να με σώσει. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Μ’ έσωσε. Τον ευχαριστώ πολύ» πρόσθεσε και συνέχισε: «Η Αστυνομία έκανε να έρθει μία ώρα και δέκα λεπτά. Κάλεσα κι εγώ και ο Αχιλλέας την Αστυνομία. Μας ειρωνεύτηκαν κι από πάνω ότι ”τι να κάνω; να πετάξω;”. Είχα βιώσει αυτό το σοκ και η αστυνομία αργούσε τόσο πολύ να έρθει».

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img