23.7 C
Athens
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΤρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ από το μέτωπο! Drone σπέρνει τον όλεθρο «ψεκάζοντας»… φωτιά!

Τρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ από το μέτωπο! Drone σπέρνει τον όλεθρο «ψεκάζοντας»… φωτιά!

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκων στο Μοναστηράκι για ένα… κινητό τηλέφωνο

Άγριο ξυλοδαρμός μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στον σταθμό στο Μοναστηράκι. Οι ανήλικοι έριχναν μπουνιές και κλωτσιές ο ένας στον άλλο μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών. Μάλιστα, συνέχισαν να είναι στα χέρια ακόμη και όταν οι αστυνομικούς τους πλησίασαν. Το επεισόδιο σημειώθηκε, όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ, για ένα κινητό τηλέφωνο.

Βαρέα μέταλλα στο σπανακόρυζο: Πώς να αφαιρέσετε τον μόλυβδο από το σπανάκι και το αρσενικό από το ρύζι

Σπανάκι και ρύζι επιρρεπή σε μόλυνση από βαρέα μέταλλα – Πώς να μειώσετε τον εξαιρετικά επιβλαβή για την υγεία μόλυβδο από τα φύλλα σπανακιού και το αρσενικό από το ρύζι. Τα βαρέα μέταλλα, ιδιαίτερα το αρσενικό (As), το κάδμιο (Cd), ο υδράργυρος (Hg) και ο μόλυβδος (Pb) που μπορεί να υπάρχουν σε τρόφιμα, είναι επιβλαβή

Η κακοκαιρία ATENA σφυροκοπά τη χώρα – Η πρόγνωση Μαρουσάκη, πώς κινούνται τα φαινόμενα

Με καταιγίδες, χαλάζι και πλημμύρες κάνει αισθητή την παρουσία της η κακοκαιρία ATENA. Προσοχή στη δυτική Ελλάδα συνέστησε στην πρόγνωσή του ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, ενώ έκανε λόγο για βαθύ βαρομετρικό χαμηλό. Συνάμα παρουσίασε χάρτες με την εξέλιξη της κακοκαιρίας. Ανέφερε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για πλημμυρικά φαινόμενα. Από τον Κορινθιακό και πιο βόρεια πρέπει

Κακοκαιρία Atena: Προβλήματα στη Ζάκυνθο από τα ακραία φαινόμενα – Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες

Σε εξέλιξη είναι η επέλαση της κακοκαιρίας Atena στη δυτική Ελλάδα και στο Ιόνιο με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να έχουν ήδη προκαλέσει τα πρώτα προβλήματα. Συγκεκριμένα, στη Ζάκυνθο η ισχυρή βροχόπτωση σε συνδυασμό με τους δυνατούς ανέμους κατά τη διάρκεια της νύχτας είχε ως αποτέλεσμα να καταρρεύσει τμήμα από τοιχίο στο μετόχι του Αγίου

Ουκρανική επιδρομή με drones στην Μόσχα: Έπληξαν το αεροδρόμιο της Νταμαντιένταβα

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 07:00): Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι κατέρριψε τουλάχιστον 71 ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, ωστόσο οι Ουκρανοί κατάφεραν πλήγματα στην Μόσχα και στο δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της ρωσικής πρωτεύουσας στην Νταμαντιένταβα. Ειδικότερα δέκα ουκρανικά drones καταστράφηκαν τη νύχτα στην περιφέρεια της Μόσχας, όπως γνωστοποίησε μέσω Telegram
spot_imgspot_img

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει αναδείξει όσο κανείς άλλος στο παρελθόν τον ρόλο των drones (UAV) στο πεδίο της μάχης.

Οι δυνατότητές τους μάλιστα σε ό,τι αφορά τις πολεμικές επιχειρήσεις εξελίσσονται όλο και περισσότερο, χρησιμοποιούμενα τόσο από το ουκρανονάτο όσο και από τους Ρώσους που θέλουν να ελαχιστοποιήσουν τις ανθρώπινες απώλειες.

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα τρομακτικό βίντεο στο διαδίκτυο που δείχνει νέους τύπους drones να λειτουργούν ως αυτοσχέδιο σύστημα φλογοβόλων.

Η ιπτάμενη συσκευή ψεκάζει ένα εμπρηστικό μείγμα πάνω από τις «θέσεις του εχθρού» μέσα στη δασώδη έκταση για να τους στερήσει την οποιαδήποτε κάλυψη.

Χρήστες στο διαδίκτυο παρομοίασαν το συγκεκριμένο drone με «δράκο που βγάζει φλόγες»!

Σύμφωνα με Ρώσους στρατιωτικούς αναλυτές:

«Η αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης επίθεσης μπορεί να εγείρει ερωτηματικά, αλλά το drone θα είναι ξεκάθαρα τελειοποιημένο, όπως και τα πυρομαχικά του.

Με αυτόν τον τρόπο, αυτά τα μέσα θα χρησιμοποιηθούν για την καύση δασών αντί για τη χρήση ακριβότερων συστημάτων.

Στο πλαίσιο τέτοιων αλμάτων στην ανάπτυξη της βιομηχανίας, δεν θα είναι πλέον έκπληξη αν εμφανιστούν στο εγγύς μέλλον κινητοί σταθμοί ηλεκτρονικού πολέμου με βάση τα UAV. Ειδικά αφού έχουν ήδη αρχίσει να εγκαθίστανται σε ρομποτικές πλατφόρμες και να επιχειρούν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του ουκρανικού μετώπου»:

freepik photo

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img