30.1 C
Athens
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαιρόςΓιαννόπουλος στο Newsbomb.gr: «Φθινοπωρινό σκηνικό στην χώρα από την Τρίτη» - Τι...

Γιαννόπουλος στο Newsbomb.gr: «Φθινοπωρινό σκηνικό στην χώρα από την Τρίτη» – Τι να περιμένουμε

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Εξαφανίστηκε 58χρονος από την Πιερία – Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» (φωτο)

Ένας 58χρονος εξαφανίστηκε από τη Λεπτοκαρυά Πιερίας.  Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» για την εξαφάνιση του άνδρα αναφέρει ότι στις 2 Σεπτεμβρίου, μεσημεριανές ώρες, στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς Πιερίας χάθηκαν τα ίχνη του Κωνσταντίνου Σιαμήτρα, 58 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε την Πέμπτη για την εξαφάνιση του Κωνσταντίνου Σιαμήτρα και «προχώρησε στη δημοσιοποίηση

H αξία προληπτικού ελέγχου της όρασης πριν αρχίσουν τα σχολεία – Κουρδιστό Πορτοκάλι

Η οπτική λειτουργία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της υγείας και της ποιότητας ζωής των παιδιών, ενώ παίζει σημαντικό ρόλο στην σωματική, νοητική, κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξή τους. Η όραση επηρεάζει σημαντικά τις σχολικές επιδόσεις των μαθητών, καθώς σχεδόν το 80% της μάθησης είναι οπτικοποιημένο. Τα παιδιά διαβάζουν, γράφουν, παίζουν και αλληλοεπιδρούν στο σχολείο, χρησιμοποιώντας τα μάτια

ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ: Ο “ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ”

Μια εις βάθος ανάλυση της εξελικτικής πορείας που θα μπορούσε να ακολουθήσει η Εθνοφυλακή ώστε να αποτελεί έναν “Δεύτερο Στρατό” που όχι μόνον θα εκτελεί δευτερεύουσες αποστολές αλλά και αποστολές πρώτης γραμμής μάχης, εφόσον το απαιτεί η κατάσταση. Γράφουν οι: Κωνσταντίνος Τσαγανάς-Τακαντζάς, Κωνσταντίνος Τόλιας Η Εθνοφυλακή είναι ένα στρατιωτικό σώμα το οποίο απαντάται σε μεγάλο

Δυο κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης με εννέα θύματα στο ίδιο εστιατόριο στο Χονκ Κονγκ

Θετικοί στο βακτήριο Vibrio parahaemolyticus οι ασθενείς.    Δυο κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης στο ίδιο κατάστημα διερευνά το Κέντρο Προστασίας Υγείας (CHP) του Υπουργείου Υγείας του Χονκ Κονγκ που επηρέασαν συνολικά 9 άτομα. Το πρώτο κρούσμα περιελάμβανε δύο άνδρες και τέσσερις γυναίκες, ηλικίας μεταξύ 36 και 46 ετών, που εμφάνισαν κοιλιακό άλγος, διάρροια, ναυτία, έμετο και

Κολυδάς: Κάτω από τα κανονικά επίπεδα οι θερμοκρασίες – Πότε θα δροσίσει για τα καλά

Νέα ανάρτηση του διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά κάνει λόγο για θερμοκρασίες κάτω από τα εποχικά επίπεδα. Ο Θοδωρής Κολυδάς κάνει λόγο για καλά νέα, και σε νέα αναρτησή του αναφέρει: Μετά τα μέσα του Σεπτεμβρίου και για πρώτη φορά μετά από ένα 4μηνο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε θερμοκρασίες κάτω από τα κανονικά επίπεδα.
spot_imgspot_img

Συνεχίζεται η καιρική αστάθεια στη χώρα μας με ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις να «απειλούν» την χώρα την Παρασκευή και το Σάββατο στην δυτικά και κεντροβόρεια Ελλάδα.

Μιλώντας στο Newsbomb.gr, ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος έκανε λόγο για τη συνέχιση της καιρική αστάθειας με λίγες μπόρες στην βόρεια Ελλάδα, ενώ καλοκαιρινός θα είναι ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα.

«Το Σάββατο αναμένονται καταιγίδες αρχικά στην κεντρική Μακεδονία, ενώ τις μεσημβρηνές και απογευματινές ώρες τα φαινόμενα αναμένεται να επεκταθούν νοτιότερα. Μικρή η πιθανότητα βροοχοπτώσεων και στην Αττική.», σημείωσε ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

Όπως επεσήμανε ο γνωστός μετεωρολόγος, από την Τρίτη το σκηνικό του καιρού θα γίνει φθινοπωρινό, με βροχές και λίγες καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα και τον υδράργυρο να φτάνει τους 32-34 βαθμούς Κελσίου.

Ιστορικές βροχοπτώσεις στη Σαχάρα – Πρωτοφανές τροπικό σύστημα

Ένα τροπικό σύστημα δίνει ισχυρές βροχοπτώσεις στο Μάλι, μια έρημη χώρα στη Βόρεια Αφρική.

Σύμφωνα με το meteo24news το κύμα αυτό θα διασχίσει τη βόρεια Μαυριτανία και θα συνεχίσει προς τη δυτική και τη βόρεια Αλγερία τις επόμενες ημέρες.

Η έρημος Σαχάρα βιώνει ιστορικές βροχοπτώσεις!

Σχετικές ειδήσεις

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img