26.3 C
Athens
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαιρόςΚαιρός - Αρνιακός: 48ωρος «εφιάλτης» σε όλη τη χώρα - Που θα...

Καιρός – Αρνιακός: 48ωρος «εφιάλτης» σε όλη τη χώρα – Που θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία Atena

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Δείτε πότε αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας – Τι απαγορεύεται να κάνουμε

Την 1η Οκτωβρίου, θα αλλάξουν οι ώρες κοινής ησυχίας, καθώς μπαίνουμε στη χειμερινή περίοδο. Σύμφωνα με την Αστυνομική Διάταξη 3 του 1996, οι ώρες μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας είναι οι ακόλουθες: Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00. Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00

Καρκινογόνες ουσίες σε φυτικό λάδι προέλευσης Τουρκίας

Στο τούρκικο λάδι ανιχνεύτηκαν ορυκτέλαια που υπερβαίνουν το ανώτατο επιτρεπτό όριο κατά 96%! Σήμερα η Ολλανδία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό Σύστημα Ταχείας Ειδοποίησης για επικίνδυνα τρόφιμα RASFF, για σοβαρό κίνδυνο από φυτικό λάδι προέλευσης Τουρκίας. Στο λάδι το οποίο εκτός από την Ολλανδία πωλείται και στη Γερμανία εντοπίστηκε υψηλή ποσότητα αρωματικών υδρογονανθράκων ορυκτελαίων (MOAH). Είναι εντυπωσιακό

Κακοκαιρία «ATENA»: Προειδοποιητικό μήνυμα του «112» στους κατοίκους Θεσσαλίας και Μακεδονίας

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι αρχές αλλά και ο στρατός, εξαιτίας της κακοκαιρίας «ΑΤΕΝΑ» που επηρεάζει ήδη τη δυτική Ελλάδα, ενώ θα διαρκέσει έως και τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης, σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων. Η νεότερη ενημέρωση του «112» εστάλη στους κατοίκους της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας και επισημαίνεται: «Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα

Στην εποχή των FPV ακόμα και μία πέτρα μπορεί να τα καταρρίψει: Δείτε πώς τα κατάφερε Ρώσος στρατιώτης

Στην πλατφόρμα του «Χ» δημοσιεύτηκε ένα βίντεο που δείχνει έναν Ρώσο στρατιώτη να καταρρίπτει ένα drone FPV, πετώντας μόνο μία πέτρα.  Δείτε το βίντεο Yet another case of why did the Ukrainians release this footage? It just makes the Russians come out looking better. pic.twitter.com/h0zIzjcZ1A — Fennec_Radar (@RadarFennec) September 9, 2024 Υπενθυμίζεται ότι το FPV

Προσπάθησαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο του 39χρονου παρκαδόρου στον Πειραιά – Του επιβλήθηκαν ισόβια

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά στη δίκη για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 39χρονου παρκαδόρου από έναν ηλικιωμένο, τον Σεπτέμβριο του 2023. Το δικαστήριο του επέβαλε ισόβια, ωστόσο οι συγγενείς του θύματος προσπάθησαν να τον λιντσάρουν. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, σύμφωνα με το Star, επιχείρησαν να απομακρύνουν τους εξαγριωμένους συγγενείς του 39χρονου.
spot_imgspot_img

Ξεκίνησε η επέλαση της κακοκαιρίας ATENA στην Δυτική Ελλάδα, με τα μήνυματα 112 να ηχούν σε Αχαία, Ηλεία, Ήπειρο και άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Όπως ανέφερε στην πρόγνωσή του ο Τάσος Αρνιακός το πρώτο οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό της σεζόν που ήδη επηρεάζει τα δυτικά τμήματα της χώρας με μπόρες και καταιγίδες, από αύριο (Τρίτη 10/9) θα αρχίζει να κατευθύνεται στα ανατολικά.

Από το πρωί της Τρίτης αναμένονται πυκνές νεφώσεις, οι οποίες θα καλύψουν όλη την χώρα, εκτός της Θράκης και θα φέρουν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά Ελλάδα, την Δυτική Πελοπόννησο, την Δυτική Μακεδονία, την Θεσσαλία και την Ανατολική Στερεά Ελλάδα και από το απόγευμα θα πλήξουν την Κεντρική, την Ανατολική Μακεδονία και τις Σποράδες.

Την ίδια στιγμή, αναμένεται σταδιακή υποχώρηση της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο να φτάνει στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά τους 28-29 βαθμούς Κελσίου και στις υπόλοιπες περιοχές τους 29-31.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές βροχές και ισχυρές καταιγίδες ισχυρότερες στα δυτικά και τα βόρεια, με τον υδράργυρο να φτάνει τους 30-32 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη αναμένεται σχετική βελτίωση του καιρού, με τις μπόρες να διατηρούνται στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και τα νησιά του βορείου και βορειοανατολικού Αιγαίου.

Σχετικές ειδήσεις

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img