23.9 C
Athens
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕπενδύσειςΤα 9 βήματα του ολέθρου! Αυτό θα γίνει εάν χάσει ο Τραμπ...

Τα 9 βήματα του ολέθρου! Αυτό θα γίνει εάν χάσει ο Τραμπ τον Νοέμβριο, vid

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Ποδήλατο με ύποπτο σάκο εντοπίστηκε μπροστά στη Βουλή – Επί τόπου το ΤΕΕΜ

Το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Τ.Ε.Ε.Μ.). έσπευσε στο κτήριο της Βουλής καθώς εντοπίστηκε ποδήλατο με ένα σακίδιο. Λόγω του περιστατικού υπήρχε για ελάχιστα λεπτά εκτροπή κυκλοφορίας στη συμβολή: – Λ. Βασ. Σοφίας και Σέκερη και – Λ. Αμαλίας και Αθ. Διάκου Ωστόσο η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε και διεξάγεται κανονικά.

Listeria monocytogenes σε εστιατόρια και καφέ: Ποια τα επικίνδυνα σημεία επιμόλυνσης και πώς μεταφέρεται

Η παρουσία L. monocytogenes στο περιβάλλον και τυχόν αποτυχίες στις GMP θα μπορούσαν να προωθήσουν την επιμόλυνση των τροφίμων με αυτό το παθογόνο, που αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για τους καταναλωτές. Επιμέλεια: Κατερίνα Κουδούνα* Η Listeria monocytogenes είναι ένα γνωστό και σημαντικό τροφιμογενές παθογόνο που μπορεί να επιμολύνει τα τρόφιμα και να αποικίσει τις εγκαταστάσεις παραγωγής

Καιρός – Κολυδάς: Τα πάνω κάτω, έρχονται χαμηλά από κεντρική Μεσόγειο

Για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό , οι προβλεπόμενες τιμές της θερμοκρασίας θα βρίσκονται κάτω από τις κανονικές τιμές. Ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, αναφέρθηκε στις καιρικές συνθήκες των επομένων ημέρων. Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του ανέφερε: ΗΡΘΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ" ΕΝΑΣ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΓια πρώτη φορά

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για παρατημένο σακίδιο σε ποδήλατο στο Σύνταγμα

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία το πρωί της Κυριακής, καθώς κοντά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα εντοπίστηκε ποδήλατο με ένα σακίδιο. Αμέσως, οι αστυνομικοί απέκλεισαν τη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις των ΤΕΕΜ.

Βίντεο: Ρωσικά FPV έπληξαν δύο ουκρανικά τεθωρακισμένα οχήματα τύπου Kozak κοντά στο Σούχι Γιαρ

Βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα έχει καταγράψει τη στιγμή που ρωσικά FPV πλήττουν δύο ουκρανικά τεθωρακισμένα οχήματα τύπου Kozak κατά μήκος του σιδηροδρόμου κοντά στο Σούχι Γιαρ. #UkraineRussiaWar 🌐 Place: #SukhyiYar 🕰 Date: ~14.09.2024 📌 Coordinates: 48.239657, 37.293589 👩‍🚀 Squad: #Sudoplatov 📝 Description: Russian FPV drones destroyed 2 Ukrainian Kozaks along the railway near Sukhyi
spot_imgspot_img

Ένα ιδιαίτερα δυστοπικό βίντεο που αποτυπώνει την πραγματικότητα όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη ανήρτησε ο Έλον Μασκ.

Αφορά το μεταναστευτικό και το πώς σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορούν να πλημμυρίσουν ολόκληρα κράτη με «κομματικό στρατό αλλοδαπών».

Ιδού τα βήματα που αναλύει το παρακάτω βίντεο, με τον δισεκατομμυριούχο να γράφει στη λεζάντα του:

«Αυτό ακριβώς συμβαίνει»:

«Αυτό είναι το σχέδιο των Δημοκρατικών για να κυβερνούν συνεχώς:

  • Πρώτον: Πλημμυρίστε τη χώρα με παράνομους μεταναστάσεις από θάλασσα και ξηρά και από όλο τον κόσμο. Ένας πληθυσμός που αρκεί να “εξαφανίσει” τον γηγενή πληθυσμό 36 πολιτειών.
  • Δεύτερον, οι ανάγκες αυτών των παράνομων μεταναστών θα έχουν προτεραιότητα σε σχέση με τις ανάγκες των πολιτών με διοχέτευση τεραστίων ποσών από τους φόρους, με επιδόματα, φαγητό, ξενοδοχεία διαμονής για να εξασφαλίσουν την πλήρη υποστήριξή τους στους Δημοκρατικούς (κομματικός στρατός)
  • Τρίτον, να μην απελαθούν με κάθε κόστος, ακόμα και αν διαπράττουν εγκλήματα.
  • Τέταρτον, κρατήστε τους στις πόλεις, και επίθεση σε όποιον κριτικάρει αυτές τις πολιτικές.
  • Πέμπτο, κάντε απογραφή του «μη γηγενούς» πληθυσμού ώστε να αλλάξει η δύναμη των εκλεγμένων στο Κογκρέσο.
  • Έκτο, Περάστε νόμο όπου θα επιτρέπεται η επιστολική ψήφος χωρίς επιβεβαίωση στοιχείων και το σημαντικότερο επιβεβαίωση αν είναι πολίτες των ΗΠΑ.»
  • Έβδομο, Υποσχεθείτε πολλά προνόμια προκειμένου να κερδίσετε την πλειοψηφία των ψήφων των μεταναστών
  • Όγδοο, Κερδίστε τις εκλογές
  • Ένατο, Μόλις έχετε εγκαθιδρύσει μία εφ’ όρου ζωής μονοκομματική κυβέρνηση

Το καλύτερο μέρος; Όλα τα παραπάνω τα χρηματοδοτείτε με τους φόρους σας».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο του Έλον Μασκ.

ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img