27.8 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαιρόςΚαιρός - Τσατραφύλλιας: «Καμπανάκι» για έντονες βροχοπτώσεις - Έξι περιοχές στο...

Καιρός – Τσατραφύλλιας: «Καμπανάκι» για έντονες βροχοπτώσεις – Έξι περιοχές στο «κόκκινο»

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Μαύρη σοκολάτα: Και όμως μερικές έχουν γάλα – Αναλύσεις σε 210 δείγματα σοκολάτας “χωρίς γαλακτοκομικά”

Σοκολάτες που φέρουν επισήμανση “χωρίς γαλακτοκομικά” έχουν γάλα σύμφωνα με αναλύσεις του FDA. Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Γεωργίας της Πενσυλβάνια (PDA) και το Υπουργείο Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης του Μίτσιγκαν (MDARD), δημοσίευσε αποτελέσματα από δειγματοληψία λιανικής μαύρης σοκολάτας και προϊόντων που περιέχουν σοκολάτα με την ένδειξη «χωρίς

Νέα κακοκαιρία προ των πυλών: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες – Πότε θα βρέξει στην Αθήνα

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να «χτυπήσουν» τις απογευματινές ώρες την Θεσσαλία, την Πιερία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια και τη Φθιώτιδα. Νωρίτερα, εκδόθηκε Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του καιρού για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που θα σαρώσουν την χώρα. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, τοπικές χαλαζοπτώσεις και από ισχυρούς ανέμους. Στην Αθήνα

Διακοπή κυκλοφορίας των τρένων μεταξύ Οινόης-Θήβας – Φωτιά κοντά στη γραμμή

Διακοπή κυκλοφορίας μεταξύ Οινόης- Θήβας λόγω πυρκαγιάς κοντά στη γραμμή, ανακοίνωσαν οι σιδηροδρομικές αρχές. Η αμαξοστοιχία IC 53 θα παραμείνει στη Θήβα μέχρι νεωτέρας. Αναμένονται καθυστερήσεις.

Μόσχα: «Οι μαζικές εκρήξεις στο Λίβανο ήταν εσκεμμένη ενέργεια για να προκληθεί ένας μεγάλος πόλεμος στη Μέση Ανατολή»

Εσκεμμένη ενέργεια που έχει ως στόχο να προκαλέσει έναν μεγάλο πόλεμο στη Μέση Ανατολή θεωρεί η Ρωσία τις μαζικές εκρήξεις που σημειώθηκαν χθες 17/9 στον Λίβανο όταν ανατινάχτηκαν χιλιάδες, παγιδευμένοι με εκρηκτικά βομβητές, που έφερα πάνω τους οι μαχητές της Χεζμπολάχ. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα: « Θεωρούμε αυτό

Αιματηρό επεισόδιο στον Κεραμεικό: Αλβανός τραυματίστηκε από όπλο στο πόδι

Το πρωί της Τετάρτης (18/9) σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αγνώστων στον Κεραμεικό. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ένα άτομο αλβανικής καταγωγής τραυματίστηκε από όπλο στο πόδι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Στο σημείο εντοπίστηκαν έξι κάλυκες, ενώ αναζητούνται τρία άτομα.
spot_imgspot_img

Ισχυρή προειδοποίηση από τον Γιώργο Τσατραφύλλια για έντονα καιρικά φαινόμενα σύντομης διάρκειας το βράδυ της Τετάρτης (18/9).

Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος «έκρουσε» το καμπανάκι για αρκετές βροχές μικρής διάρκειας σε Λάρισα, Μαγνησία, Πιερία, Χαλκιδική, Σποράδες και Βόρεια Εύβοια.

Νωρίτερα, εκδόθηκε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας βαθύ βαρομετρικό χαμηλό θα σημειωθεί από τα βόρεια – βορειοδυτικά συνοδευόμενο από ψυχρό μέτωπο πρόκειται να προκαλέσει το Σαββατοκύριακο επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τους θυελλώδεις ανέμους σε όλη σχεδόν τη χώρα και τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη βόρεια και την ανατολική νησιωτική Ελλάδα.

Η θερμοκρασία στα βόρεια θα υποχωρήσει κατά 6 με 8 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικές ειδήσεις

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img