21.4 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΡωσικό FPV καταστρέφει ουκρανικό Leopard-2A5 στο Κουρσκ

Ρωσικό FPV καταστρέφει ουκρανικό Leopard-2A5 στο Κουρσκ

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Εξαφανίστηκε 16χρονος που είχε πάει για μπάνιο στη Μαρίνα Αλίμου

Ένας 16χρονος εξαφανίστηκε σήμερα (19/9) το βράδυ στην περιοχή του Αλίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος με καταγωγή από την Αίγυπτο, πήγε για μπάνιο το μεσημέρι στη Μαρίνα Αλίμου κι έκτοτε αγνοείται. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνες σε θάλασσα για ξηρά για τον εντοπισμό του. Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι καλές.

Η μεγάλη δημοσκόπηση της MRB για το OPEN | OPEN TV

Το OPEN, σε συνεργασία με την εταιρεία δημοσκοπήσεων MRB και το διευθυντή της εταιρείας, Δημήτρη Μαύρο, προβάλλει όλα τα δεδομένα από το πολιτικό σκηνικό της χώρας. Το αποτέλεσμα της έρευνας σχολιάζει και η Έλλη Στάη. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MRB ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΣ

Ισραηλινός ΥΠΑΜ: Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει όλο και μεγαλύτερο τίμημα

Το Ισραήλ θα συνεχίσει τη στρατιωτική του δράση κατά της Χεζμπολάχ, παρόλο που η νέα φάση μαχών περιλαμβάνει σημαντικούς κινδύνου. “Στη νέα φάση του πολέμου υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά και σημαντικοί κίνδυνοι. Η Χεζμπολάχ νιώθει ότι είναι υπό διωγμό και η ακολουθία στρατιωτικών ενεργειών θα συνεχιστεί”, ανακοίνωσε ο Γκάλαντ. “Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την

Δραματικές εξελίξεις: Η Ρωσία απειλεί με πυρηνικά μετά την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου

Ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας, της κάτω βουλής του ρωσικού κοινοβουλίου, δήλωσε σήμερα ότι ουκρανικά πλήγματα κατά της Ρωσίας με δυτικούς πυραύλους θα οδηγήσουν σε παγκόσμιο πόλεμο με τη χρήση πυρηνικών όπλων και ότι η απάντηση της Μόσχας θα είναι σκληρή με πιο ισχυρά όπλα. Οι δηλώσεις του Βολόντιν συνιστούν απάντηση στην πρωτοφανή απόφαση του

O καθηγητής του ΑΠΘ Κωνσταντίνος Κουτσουμανής, Αντιπρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της EFSA

Ο Κώστας Κουτσουμανής είναι Καθηγητής, Δ/ντής του Εργαστηρίου Μικροβιολογίας και Υγιεινής Τροφίμων και Δ/ντής του Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του τμήματος Γεωπονίας Α.Π.Θ. Ο καθηγητής Μικροβιολογίας και ΥγιεινήςΤροφίμων και Διευθυντής του Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του τμήματος Γεωπονίας του Α.Π.Θ. Κωνσταντίνος Κουτσουμανής, είναι από σήμερα ένας από τους δυο νέους Αντιπροέδρους της Επιστημονικής Επιτροπής της
spot_imgspot_img

Στην πλατφόρμα του «Χ» δημοσιεύτηκε ένα βίντεο το οποίο καταγράφει τη στιγμή που ένα ρωσικό FPV καταστρέφει ουκρανικό Leopard-2A5 στο Κουρσκ. 

Δείτε το βίντεο:

Ρωσικό ΥΠΑΜ: «Στο Κουρσκ έχουν σκοτωθεί 15.000 Ουκρανοί και έχουν καταστραφεί 122 άρματα μάχης»!

Σχεδόν 15.000 Ουκρανοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί στο μέτωπο του Κουρσκ όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, δημιουργώντας εύλογες απορίες γιατί το Κίεβο επέλεξε να προχωρήσει σε μία ενέργεια που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την ολοκληρωτική ουκρανική ήττα.

Συγκεκριμένα, βάσει της τελευταίας επίσημης ενημέρωσης οι Ουκρανοί έχουν 14.950 νεκρούς και 122 κατεστραμμένα άρματα μάχης.

Αυτές οι απώλειες δεν μπορούν να αναπληρωθούν και γίνεται εύκολα κατανοητό γιατί σε όλα τα μέτωπα της ανατολικής Ουκρανίας οι Ρώσοι προελαύνουν παντού.

«Συνολικά, κατά τη διάρκεια των μαχών στην κατεύθυνση του Κουρσκ ο εχθρός έχασε περισσότερους από 14.950 στρατιώτες 122 άρματα μάχης, 52 οχήματα μάχης πεζικού, 93 ΤΟΜΑ, 768 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 464 αυτοκίνητα, 109 πυροβόλα, 28 συστήματα πολλαπλής εκτόξευσης πυραύλων, συμπεριλαμβανομένων 7 HIMARS και 6 MLRS, 8 εκτοξευτές αντιαεροπορικών πύραυλων, 4 οχήματα μεταφοράς-φόρτωσης, 28 σταθμούς ηλεκτρονικού πολέμου, δύο ραντάρ αεράμυνας, 14 μονάδες μηχανικού εξοπλισμού, εκ των οποίων 8 οχήματα εκκαθάρισης ναρκοπεδίων και 1 εγκατάσταση εκκαθάρισης ναρκοπεδίων YP -77» επισημαίνει στην ανακοίνωση του το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Oι Ρώσοι συνεχίζουν την ανακατάληψη περιοχών στο Κουρσκ, και πριν από λίγο εισήλθαν στην πόλη Πλέκχοβο, η οποία έχει στρατηγική σημασία καθότι αποτελεί στρατηγικό μεταφορικό κόμβο.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img