20.6 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΘεσσαλονίκη: Ζευγάρι κατέληξε στο αυτόφωρο για ενδοοικογενειακή βία εξαιτίας ενός… καθαριστικού

Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι κατέληξε στο αυτόφωρο για ενδοοικογενειακή βία εξαιτίας ενός… καθαριστικού

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Ρωσικές FAB πυρπολούν ουκρανικές θέσεις στη Νοβοϊβάνοβκα (βίντεο)

Ρωσικές FAB πυρπόλησαν ουκρανικές θέσεις στη Νοβοϊβάνοβκα. Η Ρωσία χρησιμοποιεί βόμβες ανεμομπορίας, μαζί με πυρομαχικά άμεσης επίθεσης, σε όγκο για να συντρίψει την ουκρανική αεράμυνα. #UkraineRussiaWar 🌐 Place: #Novoivanovka 🕰 Date: ~18.09.2024📌 Coordinates: 51.323000, 35.106000👩‍🚀 Squad: 📝 Description: Russian FABs are burning out Ukrainian Armed Forces positions in Novoivanovka.🖥 id: 19092024.0733✉️source: https://t.co/bNzkO2i72W Map: Military… pic.twitter.com/CxMqdWuXkx

Καρκίνος του προστάτη: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι άνδρες – Κουρδιστό Πορτοκάλι

Ο Σεπτέμβριος έχει οριστεί διεθνώς ως «Μήνας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Προστάτη», σε μία προσπάθεια να αυξηθεί η πληροφόρηση για τη νόσο και να υποστηριχθούν οι πάσχοντες. Ο καρκίνος του προστάτη είναι η πιο συχνή κακοήθης νόσος των ανδρών και, μολονότι σε πολλές περιπτώσεις είναι βραδέως εξελισσόμενος, η καθυστέρηση στη διάγνωσή του μπορεί να

Ανάκληση τρίφτη της PEPCO λόγω μετανάστευσης επικίνδυνων ουσιών

Ο τρίφτης παραβιάζει τον ευρωπαϊκό κανονισμό για τα υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. Η PEPCO Γερμανίας ενημερώνει για την ανάκληση του προϊόντος “τρίφτης με 6 πλευρές από ανοξείδωτο ατσάλι”. Όπως αναφέρει η εταιρεία, οι εξωτερικές δοκιμές αποκάλυψαν σημαντική υπέρβαση μετανάστευσης μετάλλων, η οποία παραβιάζει τον Κανονισμό 1935/2004, για τα υλικά που έρχονται σε επαφή με

Καιρός: Παρασκευή με καταιγίδες και χαλάζι – Υποχωρεί το Σαββατοκύριακο η αστάθεια

Όπως αναφέρει η τελευταία πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ, αστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο. Τα εντονότερα φαινόμενα θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία και Στερεά, τη Θεσσαλία και την Πελοπόννησο και το βράδυ

Φωτιά: Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) προβλέπεται σήμερα Παρασκευή σε κάποιες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr). Ο σημερινός υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) σε: Π.Ε. Ρόδου Δείτε στο χάρτη τις περιοχές
spot_imgspot_img

Στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης κατέληξε ένα ζευγάρι καθώς ένας καβγάς για το… καθαριστικό πατώματος, προκάλεσε τη σύλληψη του άντρα για ενδοοικογενειακή βία.

Όλα έγιναν την περασμένη Πέμπτη όταν ο κατηγορούμενος επέστρεψε στο διαμέρισμα και είδε τη σύζυγό του να σφουγγαρίζει και να χρησιμοποιεί συγκεκριμένο υγρό πατώματος για την καθαριότητα του σπιτιού που γνώριζε ότι τον ενοχλούσαν. Αυτό φαίνεται ότι τον εξόργισε και ξεκίνησε ένας έντονος καβγάς με γείτονες του ζευγαριού να καλούν στο κέντρο της Άμεσης Δράσης και να καταγγέλλουν ότι ο άντρας χτυπούσε τη σύζυγό του.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα, η γυναίκα, εμφανώς ταραγμένη, τους ανέφερε ότι υπήρξε μια διαμάχη ανάμεσα σε εκείνη και τον σύζυγό της, ενώ όταν τη ρώτησαν αν την χτύπησε εκείνη απάντησε θετικά και έδειξε κάποιες κοκκινίλες που είχε στο χέρι της. «Όταν ρωτήσαμε τον κατηγορούμενο αν τη χτύπησε, εκείνος μας απάντησε “ναι, αλλά με καλή θέληση” και ύστερα τον συλλάβαμε», κατέθεσε αστυνομικός.

Το ανδρόγυνο οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και εκεί η γυναίκα κατέθεσε πως ο σύζυγός της κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της και μόλις σήκωσε το χέρι του εκείνη έβαλε μπροστά τα δικά της χέρια για να προστατευτεί και τη χτύπησε με δύναμη, ενώ προσπάθησε να τη χτυπήσει στο πρόσωπο. Επιπλέον, ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο σύζυγός της ασκεί σωματική βία απέναντι της, όμως ποτέ δεν έχει χτυπήσει τα παιδιά τους. Η γυναίκα δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη, αλλά το μόνο που θέλει είναι να μη τη ξανά χτυπήσει.

«Εγώ φταίω γιατί ξέρω ότι τον πειράζουν τα καθαριστικά»

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά, όταν η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, η παθούσα ισχυρίστηκε ενώπιον των δικαστών ότι ουδέποτε ο σύζυγός της την χτύπησε και ότι όσα είπε στην αστυνομία ήταν από την ταραχή της. Η ίδια ανέφερε ότι υπήρξε μόνο ένας λεκτικός καβγάς και ότι έγινε… παρεξήγηση. «Εγώ φταίω γιατί ξέρω ότι τον πειράζουν τα καθαριστικά», είπε.

«Είναι καλός σύζυγος, δεν με έχει ξανά χτυπήσει. Εκνευρίστηκε, πήγε να με αρπάξει από το χέρι για να σταματήσω, να αρπάξει την σφουγγαρίστρα. Όσα κατέθεσα στην αστυνομία τα είπα για να φύγω και να πάω σπίτι μου», συμπλήρωσε.

Στο δικαστήριο κατέθεσε και η 36χρονη κόρη του ζευγαριού η οποία έκανε λόγο για μια πολύ καλή και υγιή σχέση που έχει η μητέρα της με τον πατέρα της και τόνισε ότι ουδέποτε έχουν υπάρχει περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. «Ο μπαμπάς μου είναι βροντόφωνος και εκτιμώ ότι κάποιος γείτονας το παρεξήγησε και ειδοποίησε την αστυνομία», κατέθεσε.

Αθώος λόγω αμφιβολιών

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι «όταν γύρισα στο σπίτι είχε ρίξει καθαριστικό. Άρχισα να φωνάζω και μου είπε ότι ξεχάστηκε. Δεν είχα διάθεση να φωνάξω, ζητάω συγγνώμη, δεν την έχω χτυπήσει ποτέ. Τα χάσαμε όταν ήρθε η αστυνομία».

Τελικά το δικαστήριο έκρινε αθώο τον κατηγορούμενο, λόγω αμφιβολιών, παρόλο που η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του καθώς δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί η διαφορετική κατάθεση που έδωσε η γυναίκα στην αστυνομία και στο δικαστήριο.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img