26.5 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠόλεμος«Μήνυμα» πολέμου από Χεζμπολάχ σε Ισραήλ: Αποκάλυψε τεράστια υπόγεια βάση πυραύλων

«Μήνυμα» πολέμου από Χεζμπολάχ σε Ισραήλ: Αποκάλυψε τεράστια υπόγεια βάση πυραύλων

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Καλλιθέα: Εντοπίστηκε η 17χρονη που είχε εξαφανιστεί – Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Εντοπίστηκε η 17χρονη Μαρία Μ. που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή της Καλλιθέας.  Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελο του Παιδιού, η περιπέτεια της Μαρίας Μ., 17 ετών, έληξε σήμερα, καθώς επέστρεψε στον χώρο παιδικής προστασίας όπου διαμένει και λαμβάνει την φροντίδα που χρειάζεται. Η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί στις 13 Σεπτεμβρίου. «To Χαμόγελο του

Ζωγράφου: 13χρονος έπεσε θύμα τηλεφωνικής απάτης – Συνελήφθη η 67χρονη Βουλγάρα που προσποιήθηκε τη μητέρα του

Θύμα τηλεφωνικής απάτης έπεσε ένας 13χρονος το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στην περιοχή του Ζωγράφου, με μια 67χρονη Βουλγάρα και ο συνεργός της να του αρπάζουν χρήματα λέγοντάς του πως η μητέρα του σκότωσε με το αυτοκίνητό της ένα παιδί. Αρχικά, ο ανήλικος δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από μία άγνωστη η οποία με λυγμούς τού παρουσιάστηκε

Εγκύκλιος του Υπουργείου Υγείας για το νερό ανθρώπινης κατανάλωσης

Αποστολή συγκεντρωτικών στοιχείων των υγειονομικών ελέγχων στο νερό ανθρώπινης κατανάλωσης από τις Περιφερειακές Ενότητες το 2023. Με νέα εγκύκλιο προς όλες τις Περιφέρειας της χώρας, το Υπουργείο Υγείας, ζητά να αποστείλουν τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των ελέγχων της ποιότητας του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης που έχουν διενεργήσει για το έτος 2023 στις περιοχές αρμοδιότητάς τους, με ιδιαίτερη

Μερομήνια 2025: Τι έρχεται το φετινό καλοκαίρι – Εκπλήξεις το τρίμηνο Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος

Το δεύτερο μέρος της πρόγνωσης του Θεοφάνη Χατζηγρίβα για τα Μερομήνια βγήκε και κρύβει... εκπλήξεις! Στο δεύτερο μέρος της πρόβλεψης του κύριου Χατζηγρίβα, το οποίο εστιάζεται από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο, φαίνεται πως το καλοκαίρι του 2025 δεν θα μας ταλαιπωρήσει όσο το φετινό! Ωστόσο, ο Μάιος κρύβει κακοκαιρία και μάλιστα ιδιαίτερα ισχυρή η

Φωτιά στην Αιγιάλεια – Απειλείται οικισμός

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική καθώς ξέσπασε φωτιά μέσα στον οικισμό της κοινότητας Γκραίκα στην Αιγιάλεια. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 6 οχήματα και 14 άνδρες, ενώ το δυναμικό της υπηρεσίας ενισχύεται. Επειδή η φωτιά ξέσπασε εντός οικισμού, υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για κατοικίες.
spot_imgspot_img

Η Χεζμπολάχ παρουσίασε μέσω ενός βίντεο την υπόγεια Πόλη των Ρουκετών ή τις Πόλεις των Ρουκετών.

Σε ένα μοναδικό υλικό, η λιβανέζικη Οργάνωση δημοσίευσε πλάνα από μία ή περισσότερες υπόγειες πόλεις, που έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια Ιρανών μηχανικών με πυραύλους και οχήματα τα οποία χρησιμοποιούνται για τους βαλλιστικούς πυραύλους μικρού βεληνεκούς που κατασκευάζονται στο Ιράν. 

Τα πλάνα είναι μόνο μέσα από τη βάση και δεν υπάρχουν εξωτερικά για να μην υπάρξει γεωεντοπισμός από τους Ισραηλινούς και προσβολή της από ειδικές βόμβες καταστροφής υπόγειον καταφυγίων.

Αυτοί οι πύραυλοι ήταν γνωστό ότι βρίσκονταν στην κατοχή τους, γι’ αυτό και τους έδειξαν ξανά. Τα πλάνα δείχνουν επίσης τις εγκαταστάσεις  εκτόξευσης των πυραύλων και τον τεράστιο χώρο που είναι διαθέσιμος για χρήση.

Πρόκειται για υπόγειες στρατιωτικές εγκαταστάσεις, όπου καθώς φαίνεται η Χεζμπολάχ έχοντας προβλέψει την αεροπορική ανωτερότητα του Ισραήλ, είχε φροντίσει να προστατέψει τις αποθήκες πυρομαχικών τους υπογείως, σε ένα ή περισσότερα σημεία του Λιβάνου.

Τεράστια έκρηξη στον Λίβανο

Στο παρακάτω βίντεο είναι εμφανής μια τεράστια έκρηξη στον Λίβανο, που μπορεί να εξηγηθεί μόνο αν χτυπήθηκε αποθήκη πυρομαχικών της Χεζμπολάχ.

Δεν είναι ακόμα σαφής η περιοχή στην οποία σημειώθηκε η έκρηξη, πέραν του ότι πιστοποιημένα το βίντεο ανέβηκε από κανάλι του Λιβάνου.

Το Ισραήλ διατείνεται πως έχει χτυπήσει εκατοντάδες χώρους εκτόξευσης ρουκετών σε ένα 24ωρο, οπότε είτε δεν αναφέρει την αλήθεια, είτε έχει χτυπήσει και κάποιες δεκάδες ομοιώματα ή ψεύτικους σωλήνες.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img