27.5 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΗ Χεζμπολάχ κήρυξε τον πόλεμο στο Ισραήλ: «Όποιος δέχεται επίθεση, έχει δικαίωμα...

Η Χεζμπολάχ κήρυξε τον πόλεμο στο Ισραήλ: «Όποιος δέχεται επίθεση, έχει δικαίωμα να αντεπιτεθεί»

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Χανιά: Άγρια συμπλοκή μεταξύ μαθητριών έξω από σχολείο

Μία άγρια συμπλοκή μεταξύ μαθητριών καταγράφηκε σήμερα (24/9) το μεσημέρι σε Γυμνάσιο των Χανίων. Όπως φαίνεται στο βίντεο, δύο μαθήτριες πιάστηκαν στα χέρια, η μία χτύπησε την άλλη, ενώ εμφανίστηκε και μια τρίτη από πίσω και προσπάθησε επίσης να μπει στο σκηνικό ξυλοδαρμού. Ενήλικας μπήκε στη μέση και χώρισε τις μαθήτριες, ενώ όλα όσα συνέβησαν

Παγκόσμιος ιδεολογικός πόλεμος: Ν/σ – «τομή» στη Ρωσία κατά της «δυτικής παρακμής»

Ρώσοι βουλευτές ξεκίνησαν σήμερα τη συζήτηση επί ενός νομοσχεδίου που απαγορεύει την προώθηση ενός τρόπου ζωής χωρίς την απόκτηση παιδιών, μέσα σε ένα πλαίσιο δημογραφικής κρίσης, που επιδεινώνεται από τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία. Η υπεράσπιση των αποκαλούμενων «παραδοσιακών» αξιών είναι από τα πιο προσφιλή θέματα του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος καταδικάζει επανειλημμένα

Επικίνδυνη χημική ουσία σε κουτάκια Coca Cola – Άμεση Ανάκληση

Κίνδυνος για την υγεία από χημική ουσία στα κουτάκια της Coca Cola. Οι Αρχές της Γαλλίας ενημέρωσαν τους καταναλωτές για κίνδυνο από αναψυκτικό Coca Coca (Κλασική γεύση) λόγω απαγορευμένης ουσίας στο κουτάκι. Μετά την ανίχνευση της ουσίας ακολούθησε άμεση ανάκληση με νομαρχιακό διάταγμα  λόγω “Παρουσίας εσωτερικής επίστρωσης εποξειδικής ρητίνης που παράγεται από δισφαινόλη Α (BPA)

Κίνηση τώρα: «Έμφραγμα» στον Κηφισό – Μεγάλες καθυστερήσεις στην Κηφισίας

Με υπομονή πρέπει να «οπλιστούν» οι οδηγοί της Αττικής καθώς έντονη κίνηση επικρατεί στους δρόμους της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφοριακά προβλήματα υπάρχουν στον Κηφισό από το ύψος της Νέας Ιωνίας μέχρι και την Κηφισιά αλλά στη Λεωφόρο Κηφισίας από το Μαρούσι μέχρι και τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Δείτε τον «χάρτη» της κίνησης:

Όλες οι θερμοκρασίες μέχρι τέλος Σεπτέμβρη – Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Ο Σάκης Αρναούτογλου μέσω ανάρτησης στη σελίδα του στο Facebook μας δίνει τη δική του πρόβλεψη για τη θερμοκρασία που θα έχουμε από αύριο μέχρι και την 1η Οκτώβρη. Ειδικότερα στον πίνακα που ανήρτησε ο γνωστός μετεωρολόγος, δίνει τη μέση μέγιστη θερμοκρασία που θα σημειωθεί από την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 1
spot_imgspot_img

Η κατάσταση στον Λίβανο δείχνει να εκτροχιάζεται καθώς η σιιτική παραστρατιωτική και πολιτική οργάνωση του Λιβάνου ανακοίνωσε ότι κηρύττει τον πόλεμο στο Τελ Αβίβ, τονίζοντας ότι «αυτοί που δέχονται επίθεση, δικαιούνται να αντεπιτεθούν», λίγα λεπτά μετά τη σημερινή αεροπορική επιδρομή των IDF, η οποία, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, είχε στόχο τον Talal Hamiyah, υπεύθυνο των πυραυλικών συστημάτων της Χεζμπολάχ.

Δύο λιβανικές πηγές ασφαλείας δήλωσαν στο Reuters, ότι ένας ανώτατος διοικητής της Χεζμπολάχ, επικεφαλής της μονάδας ρουκετών και πυραύλων της σιιτικής οργάνωσης, σκοτώθηκε σε μια ισραηλινή επιδρομή σήμερα με στόχο πολυκατοικία στη Βηρυτό. 

Ο διοικητής της μονάδας της Χεζμπολάχ ονομάζεται Ιμπραχίμ Κουμπάϊσι, σύμφωνα με τις πηγές στη συνοικία Ghobeiry, στα νότια προάστια της λιβανέζικης πρωτεύουσας.

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 τραυματίστηκαν από ένα πλήγμα που εξαπέλυσε σήμερα το μεσημέρι το Ισραήλ, ανακοίνωσε το υπουργείο της Υγείας του Λιβάνου.

Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν νέο πλήγμα ακριβείας στη Βηρυτό, ανακοίνωσε νωρίτερα ο ισραηλινός στρατός.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img