25.2 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΔιδυμότειχο: Μία γυναίκα νεκρή και 5 τραυματίες σε τροχαίο κατά την καταδίωξη...

Διδυμότειχο: Μία γυναίκα νεκρή και 5 τραυματίες σε τροχαίο κατά την καταδίωξη ενός διακινητή μεταναστών

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Νετανιάχου: Προκαλούμε στη Χεζμπολάχ πλήγματα που ούτε φανταζόταν

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου επανέλαβε σήμερα τη δέσμευσή του πως ο αγώνας εναντίον της Χεζμπολάχ του Λιβάνου θα συνεχιστεί έως ότου οι εκτοπισμένοι κάτοικοι του βόρειου Ισραήλ επιστρέψουν με ασφάλεια στα σπίτια τους. «Προκαλούμε πλήγματα στη Χεζμπολάχ που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Κάνουμε χρήση βίας και τεχνασμάτων. Μπορώ να σας υποσχεθώ ένα πράγμα:

Αργολίδα: Δεύτερη καταγγελία για επίθεση με φαλτσέτα σε σχολείο – Θύμα ένας ακόμα 12χρονος

Μία δεύτερη καταγγελία, για επίθεση με φαλτσέτα μέσα σε σχολείο της Αργολίδας, βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας. Η πρώτη καταγγελία έγινε από 12χρονο μαθητή της πρώτης Γυμνασίου.Δύο 17χρονοι τον πλησίασαν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, τον απείλησαν και στη συνέχεια του ξύρισαν το μουστάκι με φαλτσέτα και του έκλεψαν το ποσό των 2

Κάμψη Πέους: Ποια προβλήματα δημιουργεί; – Κουρδιστό Πορτοκάλι

Έντονες είναι οι ψυχολογικές επιπτώσεις της νόσου Peyronie τόσο στους άνδρες ασθενείς όσο και στις συντρόφους τους. Η μεγάλη κάμψη του πέους και ο πόνος που προκαλεί, οδηγούν σε σημαντικές σεξουαλικές δυσλειτουργίες, με αποτέλεσμα σχεδόν οι μισοί πάσχοντες να αντιμετωπίζουν δυσκολίες στις σχέσεις τους. Νοιώθουν συχνά αμηχανία και λιγότερο αρρενωποί, λόγω της παραμόρφωσης του πέους

Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις: Έγκριση προμήθειας 90 τυφεκίων ελεύθερου σκοπευτή TRG M10 SWS

Το τυφέκιο Sako TRG M10 Sniper Weapon System θα αποκτήσουν οι ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις μετά την έγκριση αγοράς 90 τυφεκίων του τύπου μαζί με μεγάλη ποσότητα ειδικών φυσιγγίων match (αγωνιστικής ποιότητας). Εγκρίθηκε από το ΚΥΣΕΑ η αγορά 90 τυφεκίων ελεύθερου σκοπευτή Saco TRG M 10 Sniper Weapon System για τις ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις/ Δυνάμεις Ειδικών
spot_imgspot_img

Τροχαίο δυστύχημα, μετά απο καταδίωξη ενός διακινητή μεταναστών, με μια γυναίκα νεκρή και πέντε τραυματίες, ανάμεσα τους και ένα μικρό παιδί, σημειώθηκε σήμερα το πρωί (25/9) στην επαρχιακή οδό Διδυμοτείχου-Λάδης, στην διασταύρωση προς Ποιμενικό, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φώς της δημοσιότητας, το τροχαίο έγινε κατά την καταδίωξη ενός Ι.Χ αυτοκινήτου με βουλγαρικές πινακίδες, στο οποίο επέβαιναν μετανάστες άγνωστης εθνικότητας, η οποία ξεκίνησε από το νότιο κόμβο της Ορεστιάδας.

Ο διακινητής προσπαθώντας να ξεφύγει από τους Συνοριοφύλακες, ακολούθησε τον δρόμο Λεπτής-Αμπελακίων και από εκεί κατευθύνθηκε προς Ποιμενικό με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όπως λένε κάτοικοι του χωριού μέσα από το οποίο πέρασε.

Προσπαθώντας να βγει όμως στην επαρχιακή οδό Διδυμοτείχου-Λάδης, έφυγε κατ’ ευθείαν στα χωράφια και ανατράπηκε.

Με τραγικό απολογισμό τον θάνατο μιας γυναίκας και τον τραυματισμό των άλλων πέντε επιβαινόντων, ανάμεσα τους και ένα παιδί.

Στο σημείο υπήρχαν 4 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο Πυροσβεστικά οχήματα και φυσικά τα περιπολικά της Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο διακινητής είναι αλλοδαπός, από το Κόσοβο.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img