25.2 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαιρόςΚαιρός: Έκτακτη ειδοποίηση Τσατραφύλλια - Έρχεται βίαιη πτώση της θερμοκρασίας

Καιρός: Έκτακτη ειδοποίηση Τσατραφύλλια – Έρχεται βίαιη πτώση της θερμοκρασίας

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Νετανιάχου: Προκαλούμε στη Χεζμπολάχ πλήγματα που ούτε φανταζόταν

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου επανέλαβε σήμερα τη δέσμευσή του πως ο αγώνας εναντίον της Χεζμπολάχ του Λιβάνου θα συνεχιστεί έως ότου οι εκτοπισμένοι κάτοικοι του βόρειου Ισραήλ επιστρέψουν με ασφάλεια στα σπίτια τους. «Προκαλούμε πλήγματα στη Χεζμπολάχ που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Κάνουμε χρήση βίας και τεχνασμάτων. Μπορώ να σας υποσχεθώ ένα πράγμα:

Αργολίδα: Δεύτερη καταγγελία για επίθεση με φαλτσέτα σε σχολείο – Θύμα ένας ακόμα 12χρονος

Μία δεύτερη καταγγελία, για επίθεση με φαλτσέτα μέσα σε σχολείο της Αργολίδας, βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας. Η πρώτη καταγγελία έγινε από 12χρονο μαθητή της πρώτης Γυμνασίου.Δύο 17χρονοι τον πλησίασαν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, τον απείλησαν και στη συνέχεια του ξύρισαν το μουστάκι με φαλτσέτα και του έκλεψαν το ποσό των 2

Κάμψη Πέους: Ποια προβλήματα δημιουργεί; – Κουρδιστό Πορτοκάλι

Έντονες είναι οι ψυχολογικές επιπτώσεις της νόσου Peyronie τόσο στους άνδρες ασθενείς όσο και στις συντρόφους τους. Η μεγάλη κάμψη του πέους και ο πόνος που προκαλεί, οδηγούν σε σημαντικές σεξουαλικές δυσλειτουργίες, με αποτέλεσμα σχεδόν οι μισοί πάσχοντες να αντιμετωπίζουν δυσκολίες στις σχέσεις τους. Νοιώθουν συχνά αμηχανία και λιγότερο αρρενωποί, λόγω της παραμόρφωσης του πέους

Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις: Έγκριση προμήθειας 90 τυφεκίων ελεύθερου σκοπευτή TRG M10 SWS

Το τυφέκιο Sako TRG M10 Sniper Weapon System θα αποκτήσουν οι ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις μετά την έγκριση αγοράς 90 τυφεκίων του τύπου μαζί με μεγάλη ποσότητα ειδικών φυσιγγίων match (αγωνιστικής ποιότητας). Εγκρίθηκε από το ΚΥΣΕΑ η αγορά 90 τυφεκίων ελεύθερου σκοπευτή Saco TRG M 10 Sniper Weapon System για τις ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις/ Δυνάμεις Ειδικών
spot_imgspot_img

Βίαιη πτώση της θερμοκρασίας αναμένουν οι μετεωρολόγοι τις επόμενες ημέρες προειδοποιώντας μάλιστα για… θραύση στις ιώσεις λόγω της απότομης εναλλαγής της.

Όπως σημειώνει σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Γιώργος Τσατραφύλλιας, από το βράδυ ήδη της Κυριακής αναμένεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας που μπορεί να φτάσει μέχρι και τους έξι βαθμούς.

Καλεί δε τους πολίτες να πάνε στην… παραλία για όσο προλαβαίνουν αφού σε μικρό χρονικό διάστημα αυτό δεν θα είναι δυνατό, υπό ευνοϊκές συνθήκες.

Η πτώση αυτή όπως εξηγεί, δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για ισχυρά μπουρίνια και καταιγίδες από το βράδυ της Κυριακής μέχρι το πρωί της Δευτέρας σε ολόκληρη σχεδόν την Βόρεια Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια:

«Καιρός για βόλτες και θάλασσα!

Ακολουθούν 4 ημέρες με αίθριες καιρικές συνθήκες και υψηλές για την εποχή Θερμοκρασίες .Οι πιο ζεστές ημέρες θα είναι η Παρασκευή και το Σάββατο 27-28/9 με τον υδράργυρο να ξεπερνά τους 31-32 βαθμούς σε αρκετές περιοχές (Θεσσαλία, Φθιώτιδα, Βοιωτία, Δωδεκάνησα , κεντρική Μακεδονία). Δεδομένου ότι η θερμοκρασία της θάλασσας είναι κοντά στους 26 βαθμούς οι συνθήκες θα είναι ιδανικές ακόμα και για βουτιές.

Να σημειώσω ότι από το βράδυ της Κυριακής ενισχύονται σταδιακά οι βοριάδες με αποτέλεσμα τη Δευτέρα και την Τρίτη να πέσει αισθητά η θερμοκρασία από βορρά προς νότο (6-7 βαθμούς) !Στην συνέχεια ανεβαίνει λίγο ο υδράργυρος και σταθεροποιείται , με τις βροχές όμως να είναι πολύ λίγες.
Υ.Γ:
-Η βίαιη πτώση της θερμοκρασίας θα προκαλάσει ευνοϊκές συνθήκες για ισχυρά μπουρίνια και καταιγίδες την Κυριακή το βράδυ μέχρι τη Δευτέρα το πρωί, στην ανατολική Μακεδονία,τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο.
-Επίσης σύμφωνα με μελέτες , οι απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας ευνοούν τις ιώσεις.»

Σχετικές ειδήσεις

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img