30.2 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΡώσοι χάκερ δημοσίευσαν τα ονόματα Ουκρανών στρατιωτικών που εισέβαλαν στο έδαφος της...

Ρώσοι χάκερ δημοσίευσαν τα ονόματα Ουκρανών στρατιωτικών που εισέβαλαν στο έδαφος της περιοχής Κούρσκ (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Αλεξανδρούπολη: Πατέρας κατήγγειλε ότι ο 5χρονος γιος του έπεσε θύμα βιασμού από παιδιά… της ηλικίας του

Ένας πατέρας κατήγγειλε ότι ο 5χρονος γιος έπεσε θύμα βιασμού από παιδιά της ηλικίας του σε νηπιαγωγείο της Αλεξανδρούπολης. Η καταγγελία προκάλεσε σοκ στους νηπιαγωγούς αλλά και στους κατοίκους της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή και οι αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση λαμβάνοντας καταθέσεις.

Επικίνδυνες νιφάδες βρώμης: Βρέθηκαν τοξίνες μούχλας και φυτοφάρμακα στις δοκιμές του Öko-Test

Εργαστήριο βρήκε τοξίνες μούχλας και διάφορα υπολείμματα φυτοφαρμάκων σε νιφάδες βρώμης. Οι νιφάδες βρώμης είναι δημοφιλείς λόγω της θρεπτικής τους αξίας και της ευελιξίας τους σε πολλές συνταγές. Εκτός από την πλούσια περιεκτικότητά τους σε φυτικές ίνες, παρέχουν επίσης βασικά αμινοξέα, βιταμίνες και μέταλλα, όπως το μαγνήσιο και ο ψευδάργυρος. Ωστόσο, οι πρόσφατες δοκιμές του

«Κύμα εκατομμυρίων προσφύγων»: Πόσο έτοιμη είναι η Ελλάδα για ένα τέτοιο σενάριο;

Τον δυνητικό κίνδυνο νέων κυμάτων εκατομμυρίων μεταναστών εξ ανατολής αντιμετωπίζουν τα κράτη της Ευρώπης. Μπροστά στο ενδεχόμενο γενικευμένης ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή, ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, προειδοποίησε για έναν μάλλον «ξεχασμένο» κίνδυνο: Εκείνον των μαζικών μεταναστευτικών ροών στην Ευρώπη και φυσικά στη χώρα μας. Εξάλλου την τελευταία 10ετία η Ελλάδα έχει γίνει δέκτης

Τσατραφύλλιας: Πέφτει εντυπωσιακά η θερμοκρασία – Επικίνδυνες καταιγίδες σε 3 περιοχές

Σε βαθύ... φθινόπωρο περνάει η Ελλάδα στις επόμενες ώρες με τον μετεωρολόγο, Γιώργο Τσατραφύλλια, να κάνει λόγο για εντυπωσιακή πτώση της θερμοκρασίας. Παράλληλα, ο κύριος Τσατραφύλλιας υπογράμμισε πως υπάρχουν δυνητικά επικίνδυνες καταιγίδες σε τρεις περιοχές της χώρας, εφιστώντας την προσοχή. «Αυτό είναι το ψυχρό μέτωπο που θα ρίξει εντυπωσιακά τη θερμοκρασία τη Δευτέρα στη χώρα

Καιρός: Κορυφώθηκε η ζέστη σήμερα σε πολλές περιοχές – Πού ξέπερασε ο υδράργυρος τους 32 °C

Καλοκαίρι θύμισε το σκηνικό του καιρού σήμερα (Τετάρτη 25/9) με τον υδράργυρο να ξεπερνά ακόμα και τους 32 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με τις καταγραφές του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η μέγιστη θερμοκρασία σημειώθηκε στη Θήβα – Νέα Οδός και ήταν ίση με 32.3 °C. Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται
spot_imgspot_img

Ρώσοι χάκερ, δημοσίευσαν τα στοιχεία περισσοτέρων από 800 μαχητών των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας που εισέβαλαν στο έδαφος της περιοχής Κούρσκ.

Όπως αναδημοσιεύει από τον σχετικό ιστότοπο το Ria Novosti, μεταξύ των ταυτοποιημένων προσώπων είναι εκπρόσωποι της 82ης Ταξιαρχίας Αεροπορικής Επίθεσης, της 61ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας και χειριστές UAV, καθώς και περίπου 200 ξένοι μισθοφόροι από το Ισραήλ, Αρμενία, Γεωργία, Ιορδανία, Καζακστάν, Τουρκία, Μολδαβία, Συρία και άλλες χώρες.

Η Yulia Gorzova (Piskun) γεννήθηκε το 1981 σε περιοχή του Κιέβου, είναι χειριστής drone της 2ης ομάδας της εταιρείας μη επανδρωμένων συστημάτων επίθεσης.

Ο Roman Pitskiv γεννήθηκε το 1983, είναι επίσης χειριστής drone. Τον Αύγουστο του 2024 μεταφέρθηκε στην 61η ξεχωριστή μηχανοκίνητη ταξιαρχία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Είναι γνωστός για το γεγονός ότι από τις 8 Μαΐου 2014 είναι διοικητής του τάγματος Chernihiv.

Ηγήθηκε της μονάδας κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στο Λισιτσάνσκ. Συμμετείχε προσωπικά στις δολοφονίες πολιτοφυλάκων. Συμμετείχε σε καταστολές εναντίον αμάχων στο έδαφος της Ντονμπάς.

Ο Andrey Tkachenko γεννήθηκε το 1996 στο Κίεβο. Φέρει τον βαθμό του υπολοχαγού, υπηρετεί στην 61η μηχανοκίνητη ταξιαρχία των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας. Προηγουμένως, υπηρέτησε στο σύνταγμα Αζόφ (έχει χαρακτηριστεί από τη Ρωσία ως τρομοκρατική οργάνωση).

Μεταξύ των μισθοφόρων είναι ο Vardan Khakovyan, γεννημένος το 1987 από την Αρμενία, ο David Shalita από Σουηδία, Mavlut Yasenken γεννημένος το 1973 στην Τουρκία, Avi Schwartz από το Ισραήλ και άλλοι.

Η ομάδα χάκερ RaHDit (“Evil Russian Hackers”) απηύθυνε έκκληση στις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας να παραδοθούν, συνοδεύοντάς την με ένα μουσικό κομμάτι με τη ραδιοφωνική συχνότητα του Βόλγα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα δημοσιοποιεί στοιχεία.

Νωρίτερα, είχε γνωστοποιήσει τα στοιχεία των αξιωματικών ΝΑΤΟ, πληροφορίες για 1.500 ενεργούς υπαλλήλους της ξένης υπηρεσίας πληροφοριών στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εργάζονταν μυστικά σε περισσότερες από 20 χώρες εκείνη την εποχή.

Στην έναρξη της ρωσο-ουκρανικής σύγκρουσης, το RaHDit χάκαρε ταυτόχρονα και τους 755 ιστότοπους της ουκρανικής κυβέρνησης.

Η RaHDit είναι μια ομάδα χάκερ υπέρ του Κρεμλίνου, γνωστή για την ενορχήστρωση επιχειρήσεων hack-and-leak, συμπεριλαμβανομένης της δημοσίευσης προσωπικών πληροφοριών σχετικά με το προσωπικό των ουκρανικών στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών και τους συνεργάτες τους. Οι δραστηριότητές τους περιλαμβάνουν συνεργασία με άλλες ομάδες χακτιβιστών και στόχευση των ουκρανικών προσπαθειών κυβερνοάμυνας.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img