23.3 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΥγείαΑσφάλεια τροφίμωνΤο φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος στηρίζει για 3η χρονιά τον φιλανθρωπικό αγώνα...

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος στηρίζει για 3η χρονιά τον φιλανθρωπικό αγώνα Open Door Run

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Τρόμος σε ΕΠΑΛ στον Διόνυσο: Εξωσχολικοί ψέκασαν μαθητή με σπρέι πιπεριού

Τρόμος επικράτησε στο 1ο ΕΠΑΛ Διονύσου ένα επεισόδιο μεταξύ ενός μαθητή και ομάδας εξωσχολικών έλαβε χώρα σήμερα Δευτέρα έξω από το σχολείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν περίπου στις 8.30 το πρωί όταν για άγνωστο λόγο ομάδα περίπου 10 εξωσχολικών προσέγγισε τον 17χρονο μαθητή προκαλώντας επεισόδιο. Τότε ένας από αυτούς έβγαλε ένα σπρέι πιπεριού και

8 + 1 ερωτήσεις για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας – Κουρδιστό Πορτοκάλι

Η σκλήρυνση κατά πλάκας ή πολλαπλή σκλήρυνση είναι αυτοάνοση πάθηση που προσβάλλει τον εγκέφαλο, το νωτιαίο μυελό και τα μάτια. Χρήζει άμεσης αντιμετώπισης, καθώς μπορεί να προκαλέσει σειρά προβλημάτων στον οργανισμό, οδηγώντας τον πάσχοντα σε μεγάλη σωματική επιβάρυνση. «Η νόσος είναι πολυδιάστατη, προσβάλλει πολλές διάσπαρτες περιοχές του εγκεφάλου και προκαλεί ποικιλία συμπτωμάτων. Στη σύγχρονη εποχή

ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Το Πυροβολικό έχει χαρακτηρισθεί ως “Ο Βασιλιάς της Μάχης” και όχι άδικα. Είναι γνωστή άλλωστε η ρήση “Το Πυροβολικό κατακτά, το Πεζικό καταλαμβάνει”. Οι τελευταίες πολεμικές εξελίξεις στην Ουκρανία αποδεικνύουν του λόγου του αληθές. Ο λόγος που οι ρωσικές δυνάμεις, στέκονται ακόμα νικήτριες στα σημεία, παρά την αριθμητική υπεροχή που απολαμβάνουν σε πεζικό οι ουκρανικές

Καιρός: Μίνι καλοκαίρι με… 30άρια – Οι επιπτώσεις των θερμών θαλασσών

Μετά την κακοκαιρία «Κασσάνδρα» που άφησε πολλές ζημιές και καταστροφές πίσω της κυρίως στην Αιτωλοακαρνανία, έρχεται μια ύφεση των φαινομένων, με ομίχλες, άνοδο της θερμοκρασίας και πολύ υγρασία. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη νέα πρόγνωση καιρού από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό, οι άνεμοι γύρισαν σε βοριάδες δε θα κρατήσουν όμως πολύ, καθώς αύριο οι νοτιάδες

Ποιός θέλει να διώξει τα αυτοκίνητα σε έναν από τους δημοφιλέστερους δρόμους του πλανήτη

Η πρόταση του δημάρχου, ο οποίος προέρχεται από το κόμμα των Εργατικών, χαίρει την υποστήριξη της κυβέρνησης, με την αντιπρόεδρο, Angela Rayner, να τονίζει ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα δώσει σε αυτή τη δημοφιλή εμπορική περιοχή «την ώθηση που χρειάζεται». Ο Sadiq Khan είχε κάνει παλαιότερα και δεύτερη προσπάθεια απαγόρευσης, και συγκεκριμένα το 2018, ωστόσο
spot_imgspot_img

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων, με όχημα το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, στηρίζει τα άτομα με αναπηρία, επιβραβεύοντας την προσπάθεια και τη δύναμή τους.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό όσων χρειάζονται στήριξη και ενισχύει, με όποιον τρόπο είναι εφικτό, δράσεις που προάγουν την ευημερία της κοινωνίας στο σύνολό της. Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων, αφοσιωμένη στο να στηρίζει τα άτομα με αναπηρία, ενίσχυσε με όχημα το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, την πρωτοβουλία του Open Door Run για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην Αργυρούπολη το Open Door Run και είχε έναν πολύ σπουδαίο σκοπό: να ενισχυθεί το Κέντρο Ημέρας Ενηλίκων της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών με τα έσοδα του αγώνα. Η διοργάνωση έδινε σε όλους την ευκαιρία να συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, αφιερωμένη στη συμπερίληψη και να στηρίξουν με αυτόν τον τρόπο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Το Open Door Run περιλάμβανε αγώνες δρόμου των 10 και 5 χλμ. για τους ενήλικες, των 800μ. για τα παιδιά και ένα special run 400μ. για τα άτομα με αναπηρία.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος μέσα από το πρόγραμμα δράσεων & πρωτοβουλιών «Ο Β-οίκος της ζωής μας» στηρίζει έμπρακτα δράσεις που προάγουν τη συμπερίληψη, την ισότητα και την κοινωνική ευαισθησία. Μέσα από την υποστήριξή του φιλανθρωπικού αγώνα Open Door Run, δείχνει τη δέσμευσή του στο ευ αγωνίζεσθαι και συνεχίζει να δίνει το παρών μέσα από πρωτοβουλίες που προσφέρουν στη κοινωνία και στον άνθρωπο.

Λίγα λόγια για την εταιρεία Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων, ιδρύθηκε το 1990 και πρόκειται για μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με ηγετική θέση και δραστηριότητα που επεκτείνεται στους τομείς της εμφιάλωσης και παραγωγής φυσικού μεταλλικού νερού & αναψυκτικών, καθώς και πωμάτων και preforms. Η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και διαθέτει 260 στρέμματα ιδιόκτητων εκτάσεων, 4 υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή και 33 πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής με δυναμικότητα 537.700 φιάλες/ώρα.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων έχει εδραιωθεί στον χώρο των εμφιαλώσεων με το φυσικό μεταλλικό νερό  «Βίκος» το no1 προϊόν της εταιρείας. Όλα ξεκινούν στην προστατευόμενη περιοχή NATURA, τον πανέμορφο πυρήνα όπου βρίσκεται το επιβλητικό φαράγγι του Βίκου. 

Το 2014, η εταιρεία επέκτεινε το χαρτοφυλάκιό της στην κατηγορία των αναψυκτικών, παρουσιάζοντας τα αναψυκτικά «Βίκος», με φυσικό μεταλλικό νερό και χυμό από ελληνικά φρούτα. Έκτοτε, η συγκεκριμένη κατηγορία αναπτύσσεται συνεχώς με την προσθήκη αναψυκτικών με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, την οποία διαδέχτηκε το λανσάρισμα της Βίκος Cola Zero Sugar και του Βίκος Pink Grapefruit, δύο προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, τα οποία συστήθηκαν στο κοινό το 2021 και 2022 αντίστοιχα. To 2024 η εταιρεία λανσάρει στην αγορά τα Βίκος Cool Tea σε νέα, πρακτική συσκευασία αλουμινίου στις ίδιες αγαπημένες γεύσεις: Λεμόνι, Ροδάκινο και Πράσινο Τσάι με Λεμόνι και Μηδέν Ζάχαρη.

Στο χαρτοφυλάκιο της Ηπειρωτικής Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ανήκουν επίσης και το φυσικό μεταλλικό νερό  «ΥΑΣ», , το φυσικό μεταλλικό νερό  «Μιτσικέλι» και η πρόσφατη προσθήκη το 2023 το μ. Artisan Mineral Water.

Κεντρικός άξονας της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η δέσμευσή της στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, εφαρμόζοντας άριστα συστήματα ποιοτικού ελέγχου σε όλη την αλυσίδα παραγωγής της.               

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img