26.9 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΟ Γιάννης Πλούταρχος είναι ο τραγουδιστής που πηγαίνει στα δικαστήρια θαυμάστριά του...

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ο τραγουδιστής που πηγαίνει στα δικαστήρια θαυμάστριά του για παρενόχληση (upd)

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Κάρπαθος: Νεκρός βρέθηκε ο 29χρονος ψαροντουφεκάς

Τραγικό τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 29χρονου ψαροντουφεκά που αγνοούνταν από το βράδυ της Δευτέρας στην Κάρπαθο.Τα ίχνη του χάθηκαν στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Φύσες. Σκάφος της Frontex εντόπισε τον 29χρονο χωρίς τις αισθήσεις του και τον ανέσυρε από τη θάλασσα. Στη συνέχεια, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ διαπίστωσε τον θάνατο του

Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ: Έφαγαν ρουκέτα της Χεζμπολάχ στο… κεφάλι

Close call: Israelis filming incoming rockets. pic.twitter.com/VMGi6UAuTG — Clash Report (@clashreport) October 8, 2024 freepik photo

Βίντεο: Ρωσικές FAB έπληξαν θέσεις των ουκρανικών δυνάμεων κοντά στο Μαρτίνοβκα

Βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, δείχνει τη στιγμή όπου ρωσικές FAB πλήττουν θέσεις των ουκρανικών δυνάμεων κοντά στο Μαρτίνοβκα. #UkraineRussiaWar 🌐 Place: #Martynovka 🕰 Date: ~08.10.2024 📌 Coordinates: 51.262287,35.373830 👩‍🚀 Squad: 📝 Description: Russian FABs burn out Ukrainian Armed Forces positions near Martynovka. 🖥 id: 08102024.1534 ✉️source: https://t.co/r4OqBiiMiq Map: https://t.co/Y8E2WoVDeV… pic.twitter.com/8zWY7xbf50 — Military Summary (@MilitarySummary)

Θύμα bullying έπεσε 12χρονη στην Ανάβυσσο – «Όλο το σχολείο θέλει να σε χτυπήσει»

Ακόμη ένα περιστατικό bullying σημειώθηκε σε σχολείο, στην Ανάβυσσο με θύμα μια 12χρονη.  Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, την περασμένη εβδομάδα κάποια παιδιά πέταξαν τρικάκια με ναζιστικό περιεχόμενο σε προαύλιο γυμνασίου της περιοχής, ενώ στη συνέχεια άρχισαν να ασκούν bullying σε άλλους μαθητές. Μάλιστα, οι απειλές έγιναν εντονότερες σε βάρος της 12χρονης, με διαρκείς
spot_imgspot_img

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 09:40) Ο Γιάννης Πλούταρχος προσέφυγε στα δικαστήρια σε βάρος θαυμάστριάς του που τον παρενοχλούσε συστηματικά.

Ο Γιάννης Πλούταρχος προσπαθούσε τα τελευταία χρόνια να μάθει ποια ήταν η γυναίκα που κρυβόταν πίσω από τα μηνύματα και τα ραβασάκια που έβρισκε έξω από το σπίτι του. Όταν το έμαθε, προσέφυγε στη δικαιοσύνη και κατέθεσε μήνυση. Ο Γιάννης Πλούταρχος επαναλαμβάνει πως δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα στην 47χρονη «stalker» του. Εκείνη, όπως φαίνεται, περίμενε τις κατάλληλες ευκαιρίες για να πλησιάσει το σπίτι του καλλιτέχνη και να του αφήσει ερωτικά ραβασάκια με καραμελίτσες.

Η 47χρονη κατηγορείται για παραβίαση οικιακής ειρήνης, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση τρόμου στον 53χρονο καλλιτέχνη μέσω της επίμονης παρακολούθησης. Φέρεται να είχε γίνει σκιά του, χειμώνα – καλοκαίρι, χωρίς εκείνος αρχικά να έχει αντιληφθεί το παραμικρό.

Η δικηγόρος της κατηγορούμενης ανέφερε στο Buongiorno του Mega, πως η πελάτισσά της, το έχει μετανιώσει και ότι ποτέ δεν είχε σκοπό να βλάψει τον τραγουδιστή.

Το stalking, που έχει γίνει θέμα και για σειρά του Netflix, είναι ένα μοτίβο ανεπιθύμητης συμπεριφοράς που περιλαμβάνει εμμονική παρακολούθηση, παρενόχληση, επανειλημμένη επαφή ή παρακολούθηση άλλου ατόμου. Μια συμπεριφορά που προκαλεί στα θύματα τρόμο και εκφοβισμό.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img