27.4 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΓλυφάδα: Ο τραυματίας του θανατηφόρου τροχαίου είναι γνωστός γκαλερίστας του Κολωνακίου

Γλυφάδα: Ο τραυματίας του θανατηφόρου τροχαίου είναι γνωστός γκαλερίστας του Κολωνακίου

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Το Ισραήλ έπληξε σχολείο στη Λωρίδα της Γάζας: «Είχαμε στόχο μαχητές» αναφέρει ο Στρατός (βίντεο)

Ο ισραηλινός Στρατός, ανακοίνωσε πώς το ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα που έγινε σήμερα (10/10) σε πρώην σχολείο της Γάζας όπου φιλοξενούνταν εκτοπισμένοι, είχε στόχο μαχητές που δρούσαν στο συγκρότημα αυτό. «Πριν από το χτύπημα, ελήφθησαν πολλά μέτρα για να περιοριστεί ο κίνδυνος να πληγούν άμαχοι, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης συγκεκριμένων πυρομαχικών, αεροπορικής επόπτευσης και επιπλέον μυστικών πληροφοριών»

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με 3ετή αναστολή στον 47χρονο που παρενόχλησε σεξουαλικά 18χρονη μέσα σε καφέ

Σε φυλάκιση 12 μηνών με 3ετή αναστολή καταδικάστηκε ένας 47χρονος στις Συκιές Θεσσαλονίκης, ο οποίος παρενόχλησε σεξουαλικά μία 18χρονη υπάλληλο σε καφέ. Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Η παθούσα κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ο 47χρονος τη φίλησε και επιχείρησε να τη θωπεύσει καθώς εκείνος κατευθυνόταν προς την τουαλέτα

Σεισμός 3 Ρίχτερ στη Ζάκυνθο

Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Ζάκυνθο. Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 17 χιλιόμετρα ενώ το επίκεντρο βρίσκεται 19 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του νησιού.

Ινδία: Το υπουργικό συμβούλιο έδωσε το πράσινο φως για την κατασκευή δύο πυρηνοκίνητων υποβρυχίων

Καθώς η Ινδία σπεύδει να εκσυγχρονίσει τον στρατό της απέναντι στην αυξανόμενη παρουσία της Κίνας στην περιοχή του Ινδικού Ωκεανού, επικεντρώνεται στην ενίσχυση των ναυτικών δυνατοτήτων και στη βελτίωση της ικανότητας εγχώριας κατασκευής όπλων. Το υπουργικό συμβούλιο του πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι έδωσε το πράσινο φως για τα πρώτα δύο υποβρύχια από τα έξι νέας κλάσης

Γενικό επιτελείο στρατού Ισραήλ: “Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε ακατάπαυστα τη Χεζμπολάχ”

το Ισραήλ θα συνεχίσει να πλήττει «ακατάπαυστα» τη σιιτική οργάνωση Χεζμπολάχ στον Λίβανο «Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε σφοδρά τη Χεζμπολάχ, χωρίς να της αφήσουμε την παραμικρή ανάπαυλα, ούτε την παραμικρή ευκαιρία να ανακάμψει» μετά τη «σημαντική ζημιά που (της) προκαλέσαμε» ανέφερε ο στρατηγός Χέρτσι Χαλέβι σε μια ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον στρατό.
spot_imgspot_img

Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες στις 2:30 τα ξημερώματα σημειώθηκε το τροχαίο στη Γλυφάδα με ένα νεκρό και τραυματίες γνωστό γκαλερίστα του Κολωνακίου και τη νεαρή φίλη του.

Ο 52χρονος οδηγός του Vitara ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και όπως υποστηρίζει ο τραυματίας οδηγός της Mercedes βγήκε ξαφνικά μπροστά του σε κεντρικό σημείο της Γλυφάδας και του έκλεισε το δρόμο με αποτέλεσμα να σημειωθεί το σοβαρό τροχαίο.

Ο γκαλερίστας τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι και φέρεται να υποστηρίζει πως δεν έκανε κόντρα με το άλλο αυτοκίνητο, χαρακτηρίζεται μάλιστα τις συνθήκες του συνέβη περίεργες.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 2:30 στα ξημερώματα.

Ο γκαλερίστας με τη φίλη του έφυγαν από το Κολωνάκι όπου πραγματοποιούσαν εργασίες στην γκαλερί για να επιστρέψουν στο σπίτι του στη Βάρκιζα.

Στην συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με τη οδό Παπανδρέου συνέβη το τροχαίο με τη αστυνομία να έρευνα την υπόθεση.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img