23.2 C
Athens
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΑμυντική βιομηχανίαΝέο αναβαθμισμένο άρμα μάχης T-72B3M/B4 από την Ρωσία

Νέο αναβαθμισμένο άρμα μάχης T-72B3M/B4 από την Ρωσία

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε αποθήκη με μεγάλο αριθμό απομιμητικών προϊόντων (φώτο)

Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και υπάλληλοι της ΔΙΜΕΑ εντόπισαν χθες Τρίτη (15/10) στην περιοχή της Καλαμαριάς αποθήκη με μεγάλο αριθμό απομιμητικών προϊόντων. Συνελήφθη ο 51χρονος αλλοδαπός ιδιοκτήτης της επιχείρησης, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους χώρους της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 16.165 ενδύματα, αξεσουάρ και στάμπες που έφεραν πλαστά

Βίντεο: Ρωσικοί Iskander έπληξαν εργοστάσιο τεθωρακισμένων οχημάτων στο Νικολάεφ

Ρωσικοί Iskander, έπληξαν εργοστάσιο τεθωρακισμένων οχημάτων στο Νικολάεφ της Ουκρανίας. Από την επίθεση καταστράφηκαν 10 τεθωρακισμένα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων 6 αρμάτων μάχης ενώ η παραγωγή και οι επισκευές του εργοστασίου σταμάτησαν. 🇷🇺💥 #Russian troops launched a missile attack on the workshops of an armored vehicle plant in Nikolaev, destroying 10 armored vehicles, including 6 tanks.#UkraineWar #Russia

Τα “για πάντα χημικά” PFAS ευθύνονται και για τον κακό ύπνο

Οι «Forever χημικές ουσίες» συνδέονται με διαταραγμένο ύπνο σε νεαρούς ενήλικες στην πρώτη του είδους μελέτη. H επιστήμη τα τελευταία χρόνια κρούει συνεχώς κώδωνα κινδύνου για την παρουσία των «για πάντα χημικά» PFAS τόσο στο περιβάλλον όσο και στα τρόφιμα. Τα χημικά PFAS, γνωστά και ως “για πάντα χημικά” επειδή  δεν διασπώνται φυσικά στο περιβάλλον

Κίνηση τώρα: Κόλαση ο Κηφισός – Μεγάλες ουρές σε Αττική Οδό και Κηφισίας

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί αυτή την ώρα σε πολλούς δρόμους της Αθήνας. Ειδικότερα κόλαση επικρατεί στον Κηφισό τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο. Ακόμη, μεγάλες ουρές παρατηρούνται σε πολλά σημεία της Αττικής Οδού και στη Λεωφόρο Κηφισίας. Κίνηση υπάρχει ακόμη σε σημεία της Μεσογείων και της Λεωφόρου Αλεξάνδρας καθώς και σε περιοχές του κέντρου.

Καιρός: Ναι, έρχονται χιόνια αλλά… – Η ανάρτηση Κολυδά και η αλήθεια για την κακοκαιρία

Το σκηνικό του καιρού αλλάζει... άρδην με τα χιόνια να κάνουν την εμφάνισή τους. Ωστόσο, ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς τόνισε πως ναι μεν θα έρθουν χιόνια το Σαββατοκύριακο αλλά θα είναι σε υψηλό υψόμετρο ωστόσο δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο καθώς έχει σημειωθεί χιονόπτωση και στην Πάρνηθα τον Αύγουστο! Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά:
spot_imgspot_img

Στην αναβάθμιση του υφιστάμενου αρματικού της δυναμικού προχωρά η ρωσική πλευρά ύστερα από την εμπειρία των συγκρούσεων στην Ουκρανία και τις βαριές απώλειες που έχουν υποστεί τα ρωσικά τεθωρακισμένα.

Έτσι φέρεται να σχεδιάζει να εκσυγχρονίσει περί τα 150 άρματα μάχης T-72 στο επίπεδο T-72B3M το οποίο αναφέρεται επίσης ως T-72B4. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, το αναβαθμισμένο T-72 θα είναι συγκρίσιμο με το πιο προηγμένο T-90 αλλά με σημαντικά χαμηλότερο κόστος.

Νέο αναβαθμισμένο άρμα μάχης T-72B3M/B4 από την Ρωσία

Σήμερα, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις χρησιμοποιούν μια ευρεία γκάμα εκδόσεων των αειθαλούς T-72. Το τελευταίο είναι ένα κύριο άρμα μάχης που μπήκε σε υπηρεσία το 1970. Είναι μια περαιτέρω ανεπτυγμένη έκδοση του T-62 με στοιχεία από το T-64A και αναπτύχθηκε το ίδιο περαιτέρω στο T-90.

Η Ρωσία ανάμενεται να δαπανήσει 37 εκατομμύρια δολάρια για την αναβάθμιση 150 T-72B σε επίπεδο B3M/B4.

Alabino05042017 40 L

Το αναβαθμισμένο T-72B3M (T-72B4) θα ενσωματώνει πολλά νέα στοιχεία ανάμεσα τους το νέο λειόκανο πυροβόλο 2A45M5 των 125 χλστ καθώς και το νέο σύστημα σκόπευσης Sosna-U συζευγμένο με το ΣΕΠ 1A40-4. Το άρμα θα εφοδιαστεί επιπλέον με νέο βαλλιστικό Η/Υ για την αύξηση της ακρίβειας πυρός.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img