16.4 C
Athens
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαιρόςΚαιρός: Ισχυροί άνεμοι, βροχές και… χιόνια τις επόμενες μέρες – Πότε ανεβαίνει...

Καιρός: Ισχυροί άνεμοι, βροχές και… χιόνια τις επόμενες μέρες – Πότε ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Α.Χαμενεΐ: «H Χαμάς είναι και θα παραμείνει ζωντανή»

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ έδωσε τη δική του απάντηση στο μήνυμα του Μπενιαμίν Νετανιάχου που απευθυνόμενους στους «συμμάχους του Ιράν» είπε ότι θα «πληρώσουν βαρύ τίμημα» για την επίθεση κοντά στην κατοικία του. «Η Χαμάς είναι και θα παραμείνει ζωντανή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν. חמאס חי ויישאר חי.—

Προσοχή! Viral συνταγή για αφράτο ποπ κορν στο TikTok είναι σκέτη «βόμβα» μόλυνσης από E. coli και σαλμονέλα

Οι κίνδυνοι από την κατανάλωση ωμού αλευριού Μια συνταγή για το λεγόμενο αφράτο ποπ κορν που κυκλοφορεί στο TikTok είναι στην πραγματικότητα μια μολυσματική βόμβα! Ο χρήστης του TikTok με το viral βίντεο προτείνει τη χρήση ωμού μείγματος κέικ για να αρωματίσετε το ποπ κορν. Αυτό που δεν λέει όμως είναι ότι το ωμό μείγμα

Καμάλα Χάρις: Καλεί σε κατάπαυση του πυρός μετά τον θάνατο του ηγέτη της Χαμάς

πως η δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ, που θεωρείται ο ιθύνων νους της επίθεσης που προκάλεσε τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας, αποτελεί μια ευκαιρία για κατάπαυση του πυρός στη Μέση Ανατολή. “Αυτό δημιουργεί ένα άνοιγμα το οποίο πιστεύω ότι πρέπει να εκμεταλλευθούμε πλήρως προκειμένου να αφοσιωθούμε στον τερματισμό αυτού του πολέμου και

Με αντίποινα απειλεί ο Νετανιάχου: “Όποιος κάνει κακό σε πολίτες του Ισραήλ θα πληρώσει βαρύ τίμημα”

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε πως η απόπειρα της φιλοϊρανικής οργάνωσης Χεζμπολάχ να δολοφονήσει τον ίδιον και τη σύζυγό του σήμερα ήταν “σοβαρό λάθος”, μετά τη δήλωση του εκπροσώπου του ότι ένα τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (drone) εκτοξεύθηκε από τον Λίβανο στην εξοχική κατοικία του. “Οι σύμμαχοι του Ιράν που προσπάθησαν να με

Γάζα: Ο ισραηλινός Στρατός αιχμαλώτισε Παλαιστίνιους άνδρες και τους έβαλε σε λάκκο έξω από νοσοκομείο (βίντεο) 

Ο ιστότοπος The Cradle ανέφερε ότι Ισραηλινοί στρατιώτες έσκαψαν ένα λάκκο και τοποθέτησαν μέσα σε αυτόν άνδρες στρατιωτικής ηλικίας, αφού τους έδεσαν τα μάτια και τα χέρια κοντά στο ινδονησιακό νοσοκομείο της Γάζας. Το Euro-Med Monitor μετέδωσε αναφορές για επιτόπιες εκτελέσεις έξω από το ινδονησιακό νοσοκομείο. In northern Gaza, invading Israeli forces besiege, abduct, and torture
spot_imgspot_img

Με βοριάδες και… ψύχρα θα συνεχίσει ο καιρός προς το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Πάντως, όσο θα πλησιάζουμε προς την αργία, η θερμοκρασία θα ανεβαίνει.

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα, βροχές θα σημειωθούν κυρίως στη δυτική – βορειοδυτική χώρα, ενώ, οι πολίτες στις εκεί περιοχές έχουν ήδη προετοιμασθεί και για τις… πρώτες νιφάδες χιονιού.

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα, Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Η πρόγνωση για αύριο, Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο, στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα και το πρωί στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6, στο Ιόνιο 7 τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 18 με 20 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Στην ανατολική ηπειρωτική χώρα από τη Θεσσαλία και νοτιότερα, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη, προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Στα δυτικά αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες στο Ιόνιο. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά τόπους.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικόί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πρόγνωση για την Τρίτη 22 Οκτωβρίου

Στην ανατολική ηπειρωτική χώρα από τη Θεσσαλία και νοτιότερα, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη, προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Στα δυτικά αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες. Στις υπόλοιπες περιοχές σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Πρόγνωση για Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με αραιές νεφώσεις κατά τόπους και μόνο στις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σχετικές ειδήσεις

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img