22.5 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΠέμπτος θάνατος βρέφους στην Αμαλιάδα: Νεκρή σε βρεφική ηλικία η αδερφή της...

Πέμπτος θάνατος βρέφους στην Αμαλιάδα: Νεκρή σε βρεφική ηλικία η αδερφή της 24χρονης!

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Καιρός: Ψυχρές μάζες από την ανατολή μετά την 28η Οκτώβρη – Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου

Τσουχτερό κρύο φαίνεται πως μας επιφυλάσσουν οι πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Σε βίντεό του, ο έμπειρος προγνώστης «βλέπει» ψυχρές αέριες μάζες που θα εισέλθουν στη χώρα μας και με αυτό τον τρόπο θα μπει φρένο στην παρατεταμένη ανομβρία με βροχές και καταιγίδες. Μέχρι όμως να αλλάξει σκηνικό ο καιρός, οι

Νέα Ζηλανδία: Σε εξέλιξη τεράστια πυρκαγιά σε υγροβιότοπο της χώρας – Φιλοξενεί απειλούμενα είδη

Μια τεράστια πυρκαγιά καταστρέφει έναν προστατευόμενο υγροβιότοπο στη Νέα Ζηλανδία, απειλώντας το ευαίσθητο οικοσύστημά του και τα σπάνια είδη που ζουν εκεί, καθώς ορισμένα από αυτά δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στη Γη. Η πυρκαγιά στον υγροβιότοπο Waikato στο Βόρειο Νησί της χώρας έχει περίμετρο 15 χιλιομέτρων και έχει κάψει περισσότερα από 2.471 στρέμματα από τότε

Βίντεο: Ρωσικό FPV έπληξε ουκρανικό AS-90 Howitzer κοντά στο Βισχνέβε

Βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα έχει καταγράψει τη στιγμή που ρωσικό FPV πλήττει ουκρανικό AS-90 Howitzer κοντά στο Βισχνέβε. #UkraineRussiaWar 🌐 Place: #Vyshneve 🕰 Date: ~22.10.2024 📌 Coordinates: 49.3913819,37.8622437 👩‍🚀 Squad: 📝 Description: Russian FPV drone destroys Ukrainian AS-90 Howitzer near Vyshneve. 🖥 id: 23102024.0848 ✉️source: https://t.co/9I8z56RdJg Map: https://t.co/Y8E2WoVDeV… pic.twitter.com/lRMpKr2zXG — Military Summary (@MilitarySummary) October

Παπαστεργίου: Με μία εφαρμογή θα ελέγχουν οι γονείς τα κινητά των παιδιών τους

Δια στόματος του Υπουργού Ψηφιακούς Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, προαναγγέλθηκε η εφαρμογή με την οποία εντατικοποιείται και γίνεται πιο απλός ο γονικός έλεγχος πάνω στην παιδική διαδικτυακή δραστηριότητα. «Υπάρχει ο γονικός έλεγχος, το parental control όπως αναφέρεται σε αρκετές συσκευές και ακριβώς αυτές τις οδηγίες πλέον θέλουμε να εκλαϊκεύσουμε για να μπορεί ο κάθε γονιός που

Μυτιλήνη: «Δεν υπάρχει θέμα πορνείας και μαστροπείας» – Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος της 13χρονης

Ο δικηγόρος της 13χρονης από τη Μυτιλήνη που κατήγγειλε ότι δύο άτομα τη βίασαν, έδωσε νέα στοιχεία για την υπόθεση. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δικηγόρος, Δημοσθένης Χατζηγιάννης, δεν τίθεται κανένα θέμα αμειβόμενης σεξουαλικής εργασίας και μαστροπείας. «Η συναίνεση σε σεξουαλική πράξη, στην ηλικία του κοριτσιού είναι νομικά και πραγματικά ανέφικτη», σημείωσε ο δικηγόρος της 13χρονης
spot_imgspot_img

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτων βρεφών στην Αμαλιάδα, καθώς πριν από 10 χρόνια πέθανε και η λίγων μηνών αδερφή της 24χρονης Ειρήνης.

Υπενθυμίζεται πως η 24χρονη έχασε δύο βρέφη, ενώ τον Αύγουστο πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το 15 μηνών παιδί φίλης της στην Αμαλιάδα, την ώρα που βρισκόταν υπό την προστασία της 24χρονης.

Ωστόσο, ακόμη μια μητέρα κατήγγειλε πως και το δικό της βρέφος πέθανε στα χέρια της 24χρονης στην Κάτω Αχαΐα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Απογευματινή» προχωρά σε ακόμα μια αποκάλυψη, καθώς πριν από 10 χρόνια η λίγων μηνών αδελφούλα της 24χρονης σήμερα Ειρήνης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή με τις πληροφορίες γύρω από τον θάνατό της να παραμένουν ασαφείς.

Το χρονικό

Το 2021 η 24χρονη πρόσεχε το παιδί μιας φίλης της στην Κάτω Αχαΐα. Το 6 μηνών βρέφος έχασε ξαφνικά τη ζωή του, χωρίς ωστόσο να υπάρξει η παραμικρή υποψία για εγκληματική ενέργεια.

Το 2022 πεθαίνει το παιδί της 24χρονης μόλις 19 ημερών μέσα στο σπίτι.

Το 2023 πεθαίνει άλλο παιδί της, ένα βρέφος μόλις 2 μηνών, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Σημειώνεται πως από την ιατρική εξέταση δεν προέκυψε καμία εγκληματική ενέργεια.

Τον Αύγουστο του 2024 πεθαίνει το παιδί μιας φίλης της, που εκείνη την ημέρα πρόσεχε η 24χρονη. Σε αυτή την περίπτωση, η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη, ωστόσο αναμένονται οι απαντήσεις από τις τοξικολογικές.

«Η Ειρήνη μεγάλωσε σε παθογενές περιβάλλον»

Όπως είπε η δικηγόρος της νεαρής μιλώντας στον ΑΝΤ1 «η Ειρήνη μεγάλωσε σε πολύ παθογενές περιβάλλον και είχε προβλήματα με τη μητέρα της», ενώ μιλώντας στην ίδια εκπομπή ο πρόεδρος του «Χαμόγελου», Κώστας Γιαννόπουλος, τόνισε ότι και οι Αρχές ήταν ενήμερες για τις συνθήκες, πλην όμως ήταν υποστελεχωμένες και άρα «λίγες» μπροστά στο πρόβλημα, αφού δεν συνέδραμαν πριν τον θάνατο κάποιου από τα παιδιά, αλλά κατόπιν αυτών.

Η δικηγόρος της 24χρονης, Βούλα Δημητριάδου, διερωτήθηκε «γιατί τώρα», αφού όταν πέθαναν τα μωρά έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και βγήκαν τα ιατρικά πορίσματα.

Σε ερώτηση για τον θάνατο ενός εκ των παιδιών της 24χρονης η δικηγόρος σημείωσε: «Το παιδί κατά τον τοκετό παρουσίασε πρόβλημα υγείας και μπήκε στη θερμοκοιτίδα, ξεκίνησε εισαγγελική, έγινε νεκροψία, έγινε τοξικολογική, βρέθηκε η αιτία θανάτου που ήταν πνευμονίτιδα».

«Για τον θάνατο του 2 μηνών μωρού έχει ανατεθεί στην εισαγγελία, έχει γίνει τοξικολογική και υπάρχει πόρισμα για τυχόν θάνατο από επιληπτική κρίση», και συμπλήρωσε πως «διατάχθηκε εξέταση γονιδιακού ελέγχου» καθώς όπως αποκάλυψε, η μητέρα της Ειρήνης είχε χάσει επίσης ένα νεογέννητο μωρό.

Η 24χρονη αρνείται ότι ευθύνεται για τους θανάτους των μωρών, ενώ η μητέρα του τέταρτου νεκρού μωρού και φίλη της, είπε πως, «επικοινώνησε χθες μαζί μου και με ρώτησε γιατί την κατηγορώ για τον θάνατο του μωρού μου; Είπα ότι εγώ δεν είπα τίποτα, το μόνο που είπα είναι ότι έχω υποψίες και ψάχνω να δω γιατί πέθανε το μωρό μου», ενώ ξεκαθάρισε πως είχε κάνει όλες τις εξετάσεις όταν πέθανε το μωρό της.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img