17.6 C
Athens
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΙσραήλ: «Είμαστε έτοιμοι για μήνες μαχών στο Λίβανο και τη Γάζα προκειμένου...

Ισραήλ: «Είμαστε έτοιμοι για μήνες μαχών στο Λίβανο και τη Γάζα προκειμένου να εγγυηθούμε την ασφάλειά μας»

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

«Κυστική Ίνωση»: Μάθε και ευαισθητοποιήσου – Κουρδιστό Πορτοκάλι

Η Κυστική Ίνωση είναι η πιο συχνή κληρονομική πάθηση της λευκής φυλής που προσβάλλει κυρίως το αναπνευστικό και το πεπτικό σύστημα των ασθενών. Λόγω γονιδιακής μετάλλαξης που ρυθμίζει την παραγωγή της πρωτεΐνης CFTR, η βλέννα που παράγουν οι ασθενείς είναι ιδιαίτερα πυκνή και φράσσει διάφορα όργανα και πόρους του σώματος, κυρίως τους πνεύμονες και το

FDI HN: Η ελλιπής λύση

Η προμήθεια των γαλλικής προέλευσης φρεγατών Belhara προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού στον ελληνικό ειδικό και μη Τύπο αλλά και στην ελληνική κοινή γνώμη. Κάτι το κατανοητό καθώς σηματοδοτούσε την πρώτη ενέργεια ουσιαστικής ενίσχυσης του Π.Ν ύστερα από πολλά χρόνια. Στο διάστημα που μεσολάβησε το αναγνωστικό κοινό είχε την ευκαιρία να πληροφορηθεί εκτενώς για τις αρετές των

Λευκάδα: Στο Αυτόφωρο 20χρονος που ξυλοκόπησε μητέρα και αδερφή

Μορφή «χιονοστιβάδας» παίρνουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, με τα φαινόμενα να απασχολούν σχεδόν καθημερινά τις αρχές. Στη Λευκάδα, ένας 20χρονος κατηγορείται πως ξυλοκόπησε τη μητέρα και την αδερφή του, σύμφωνα με το ilefkada.gr. Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία. Η δίκη αναβλήθηκε για την Πέμπτη (24/10) και προσωρινά κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα.

Lidl Hellas: Νέα καταγγελία στο cibum για σκουλήκι σε σοκολάτα από σουπερμάρκετ στη Θεσσαλονίκη

Απανωτές οι καταγγελίες για ελαττωματικά και αλλοιωμένα προϊόντα από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Μία νέα καταγγελία για ακατάλληλο τρόφιμο που αγοράστηκε από κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Lidl έφθασε στο μέιλ του cibum. Αυτή τη φορά πρόκειται για σοκολάτα, και συγκεκριμένα για τη μάρκα J.D. Gross Chocolate Caramel, η οποία αγοράστηκε από το κατάστημα της Πυλαίας

Σάμος: Ελεύθερος ο Καμερουνέζος που είχε συλληφθεί για τις φωτιές στο ακρωτήριο Πράσο

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα (23/10) ένας Καμερουνέζος ο οποίος φέρεται να έβαλε φωτιές στο ακρωτήριο Πράσο της Σάμου πριν από τρεις μέρες. Σύμφωνα με τοπικές πληροφορίες, ο άνδρας αυτός δήλωσε στην αστυνομία πως είναι ανήλικος, ενώ προηγουμένως σε διάλογό του με πυροσβέστες είχε υποστηρίξει πως είναι 25 ετών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον
spot_imgspot_img

Ισραηλινή πηγή στον τομέα της ασφάλειας και της άμυνας της χώρας, δήλωσε στο πλαίσιο συνάντησης με ξένους δημοσιογράφους, πως το Ισραήλ είναι έτοιμο να συνεχίσει την πολεμική του προσπάθεια για μήνες σε Λίβανο και Γάζα, κατηγορώντας παράλληλα το Ιράν ως ιθύνοντα νου πίσω από τις δύο προαναφερθείσες περιοχές.

Επιπλέον τόνισε την ανάγκη για σταθερές εξουσίες κυρίως στο Λίβανο, κάτι που βρίσκεται στα άμεσα σχέδια του Τελ Αβίβ, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ακολουθούν αποσπάσματα από τις δηλώσεις του

«Είμαστε προετοιμασμένοι για μήνες και θα παραμείνουμε για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί προκειμένου να εγγυηθούμε την ασφάλειά μας.

[…] Η χώρα δεν διεξάγει έναν πόλεμο εναντίον της Γάζας, ούτε έναν άλλο πόλεμο εναντίον του Λιβάνου, όμως έναν πόλεμο εναντίον του Ιράν, σε ορισμένες περιπτώσεις απευθείας, σε ορισμένες περιπτώσεις έμμεσο, μέσω των συμμάχων του Ιράν.

Το Ισραήλ κατάφερε να εξουδετερώσει όλη τη διοικητική αλυσίδα της Χαμάς και της Χεζμπολάχ. Αμφότεροι έχουν τη στήριξη της Τεχεράνης.

Στόχος μας είναι να αποδυναμώσουμε στο μέγιστο αυτές τις τρομοκρατικές οργανώσεις.

Μακροπρόθεσμα, το Ισραήλ ελπίζει να περάσει από δυναμικές που επικεντρώνονται σε οργανώσεις σε δυναμικές που επικεντρώνονται σε κράτη και επιθυμεί την εγκατάσταση σταθερών εξουσιών, ιδίως στον Λίβανο.

[…] Η κατάσταση θα είναι πιο περίπλοκη στη Γάζα. Ο στρατός θα παραμείνει για όσο πρέπει και μονάχα εφόσον εγγυηθούμε την ασφάλεια, θα είναι καιρός να σκεφτούμε το επόμενο βήμα». 

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img