16.3 C
Athens
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαιρόςΟ καιρός το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου – Πού θα κυμανθεί ο...

Ο καιρός το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου – Πού θα κυμανθεί ο υδράργυρος

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Ναύπακτος: Συνελήφθη άνδρας που επιτέθηκε με μπαλτά στον πατέρα του και άλλους συγγενείς του

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του πατέρα του με θηλιά και για επίθεση με μπαλτά σε συγγενικά πρόσωπα και στον πατέρα του, συνελήφθη ένας άνδρας ηλικίας περίπου 60 ετών στη Ναύπακτο. Όπως αναφέρει το nafpaktianews.gr, το συμβάν έληξε με την άμεση επέμβαση της αστυνομίας με τον άνδρα να οδηγείται αρχικά στο Α.Τ. Ναυπάκτου και στη συνέχεια

Μπεν Γκβιρ: Το Ισραήλ έχει ιστορική υποχρέωση να σταματήσει την ιρανική απειλή

Το Ισραήλ έχει «ιστορική υποχρέωση» να σταματήσει την ιρανική απειλή περί καταστροφής της χώρας, δήλωσε απόψε ο ακροδεξιός Ισραηλινός υπουργός Ιτάμαρ Μπεν Γκβιρ, χαιρετίζοντας τα πλήγματα εναντίον ιρανικών στόχων κατά τη διάρκεια της νύχτας. «Η επίθεση στο Ιράν είναι σημαντική, ως ένα πρώτο χτύπημα για να πλήξουμε τα στρατηγικά συμφέροντα του Ιράν και αυτό θα

Ιράν – Ισραήλ: Διεθνείς και περιφερειακές δυνάμεις ανησυχούν για την «ειρήνη» στην Μέση Ανατολή

«Είμαστε εξαιρετικά ανήσυχοι για την παρούσα εκρηκτική κλιμάκωση ανάμεσα στο Ισραήλ και την Ισλαμική Δημοκρατία που δημιουργεί πραγματικές απειλές για την σταθερότητα και την ασφάλεια στην περιοχή. Ζητούμε από όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση», δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα. Με μήνυμά του στο Χ ο γερμανός καγκελάριος Ολαφ Σολτς

Μυτιλήνη: Ανακάλεσε τις κατηγορίες βιασμού από δύο νεαρούς άνδρες η 13χρονη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 13χρονης στη Μυτιλήνη που είχε που είχε καταγγείλει έναν 20χρονο και έναν 21χρονο για βιασμό, καθώς και βιντεοσκόπηση του συμβάντος, καθώς η ανήλικη ανακάλεσε τις κατηγορίες. Όταν η 13χρονη αντιλήφθηκε ότι το βίντεο είχε κοινοποιηθεί σε άλλα άτομα, θέλησε να βλάψει τον εαυτό της καταναλώνοντας χάπια. Ωστόσο, όλα

Η Χεζμπολάχ ζητάει εκκένωση οικισμών στο βόρειο Ισραήλ: «Είστε νόμιμοι στρατιωτικοί στόχοι» (βίντεο)

Η Χεζμπολάχ με βίντεο που δημοσίευσε σήμερα Σάββατο (26/10) ζητάει την εκκένωση αμάχων από οικισμούς στο βόρειο Ισραήλ. Ειδικότερα, κατηγορεί τις στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ (IDF) ότι χρησιμοποιούν τους συγκεκριμένους οικισμούς, για να πραγματοποιούν χερσαίες επιδρομές στο νότιο Λίβανο. Η σιιτική φιλοϊρανική οργάνωση αναφέρει χαρακτηριστικά στην προειδοποίηση ότι: «Προς όλους τους κατοίκους των οικισμών που
spot_imgspot_img

Ιδανικός καιρός για εξορμήσεις θα είναι το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου καθώς θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες.

Σήμερα, Σάββατο (26/10) ο καιρός είναι γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Κρήτη και από το απόγευμα και στα δυτικά.

Οι άνεμοι πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία κυμαίνεται σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Στην Αττική ο καιρός είναι γενικά αίθριος με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται έως 24 βαθμούς κελσίου.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και στην Θεσσαλονίκη, με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται έως 22 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Έως 25 βαθμούς και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 26 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5, στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Έως 24 βαθμούς και στα νότια τοπικά τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος. Στην Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στις Κυκλάδες πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Έως 23 βαθμούς και τοπικά στη νότια Κρήτη έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία

Γενικά αίθριος

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4, στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Έως 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Κυριακή

Σχεδόν αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα προβλέπει η ΕΜΥ με αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές και τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη μέχρι το μεσημέρι.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια ηπειρωτικά θα φτάσει τους 22 με 23 βαθμούς, στα κεντρικά και τα νότια ηπειρωτικά τους 23 με 25 και κατά τόπους τους 26 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου 23 με 24 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου τους 22 με 23 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη κατά τόπους τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός στην Αττική και από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 και μέχρι το μεσημέρι τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα και τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 11 και 23 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία, Θράκη

Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα και στη Μακεδονία τις πρωινές ώρες τοπικές νεφώσεις.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 πρόσκαιρα το πρωί έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 22 και τοπικά έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 25 και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 26 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες από το μεσημέρι.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 24 και τοπικά στα νότια τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Στις Κυκλάδες αραιές νεφώσεις. Στην Κρήτη λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 17 έως 23 και τοπικά στη νότια Κρήτη έως 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις στα Δωδεκάνησα από το μεσημέρι.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 24 και τοπικά στα Δωδεκάνησα τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία

Σχεδόν αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στις Σποράδες βορειοανατολικοί 4 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την 28η Οκτωβρίου

Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Τοπικά περιορισμένες ορατότητες τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Στα βόρεια ηπειρωτικά και τις Κυκλάδες θα φτάσει τους 23 με 24 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 24 με 26 και τοπικά στα νότια ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img