23.5 C
Athens
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΒόλος: Aυτοπυρπολήθηκε ο 40χρονος που οδηγούσε καμένος στην εθνική – Τι αποκάλυψε...

Βόλος: Aυτοπυρπολήθηκε ο 40χρονος που οδηγούσε καμένος στην εθνική – Τι αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Κυνηγός πυροβόλησε φίλο του στοχεύοντας αγριόχοιρο στην Αιτωλοακαρνανία

Οι Αρχές της Αιτωλοακαρνανίας συνέλαβαν έναν κυνηγό που τραυμάτισε άνδρα κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνων. Ο τραυματίας μπήκε στο χειρουργείο. Το περιστατικό συνέβη στην ορεινή περιοχή Αρακύνθου, στον οικισμό Παλαιοπλατάνου Ματαράγκας κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριόχοιρων από 15 άτομα.Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το πρωί της Κυριακής (27/10), ένας εκ των κυνηγών μη έχοντας πλήρη ορατότητα

Βίντεο: Ρωσικό FPV κατέστρεψε τεθωρακισμένα οχήματα των ουκρανικών δυνάμεων κοντά στο Μιροράντ

Βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, έχει καταγράψει τη στιγμή που ρωσικό FPV καταστρέφει τεθωρακισμένα οχήματα των ουκρανικών δυνάμεων κοντά στο Μιροράντ. #UkraineRussiaWar 🌐 Place: #Myrnohrad 🕰 Date: ~26.10.2024 📌 Coordinates: 48.2581420,37.3020578 👩‍🚀 Squad: 📝 Description: Russian FPV drone destroys Ukrainian Armed Forces armored vehicles near Myrnohrad. 🖥 id: 27102024.0854 ✉️source: https://t.co/OKvPdGSkKk Map:… pic.twitter.com/Ac1GSIEScy — Military

Φλώρινα: Τι είναι το μονοξείδιο του άνθρακα – «Είναι τοξικό και σε σκοτώνει στον ύπνο»

Ο αναπληρωτής καθηγητής Πνευμονολογίας στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης, Νίκος Τζανάκης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στο περιστατικό με τις λιποθυμίες από αναθυμιάσεις σε ξενοδοχείο στη Φλώρινα, αποκαλύπτωντας γιατί είναι επικίνδυνο το μονοξείδιο του άνθρακα. «Το μονοξείδιο του άνθρακα είναι ένα σούπερ δηλητήριο, το οποίο μέσω των πνευμόνων, εισέρχεται στο αίμα, δηλητηριάζει την αιμοσφαιρίνη και αποτρέπει

Ειδοποίηση RASFF για απαγορευμένες ουσίες σε λεμονάδα FANTA

Νέα ανάκληση αναψυκτικού FANTA λόγω απαγορευμένων πρόσθετων. Η Γερμανία ενημέρωσε Αυστρία, Μεξικό και Ολλανδία μέσω του Ευρωπαϊκού RASFF,για απαγορευμένα πρόσθετα σε λεμονάδα FANTA την οποία απέσυρε από τα ράφια. Σύμφωνα με τον κατάλογο των συστατικών, το εν λόγω δείγμα περιέχει “βρωμιούχο φυτικό έλαιο”»” (BVO), “σολφοηλεκτρικό νάτριο διοκτυλεστέρα” (Dioctyl sodium sulfosuccinate) και Βενζοϊκό οξύ E 210

Καιρός: Πότε θα έχουμε βροχές – Τι λένε οι μετεωρολόγοι

Οι επόμενες μέρες στη χώρα θα κυλήσουν με ήπιες καιρικές συνθήκες, αλλά μετά την 28η Οκτωβρίου ψυχρές αέριες μάζες αναμένεται να επηρεάσουν την Ελλάδα, φέρνοντας πιο χειμωνιάτικες θερμοκρασίες και δίνοντας τέλος στην παρατεταμένη περίοδο ανομβρίας. Έτσι μπορεί τα μετεωρολογικά δεδομένα να δείχνουν πως τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του Νοέμβρη δεν θα έχουμε βροχοπτώσεις , με
spot_imgspot_img

Στη δημοσιότητα έρχονται νέα στοιχεία για τον 40χρονο που οδηγούσε καμένος στην εθνική οδό Βόλου – Λάρισας, καθώς σύμφωνα με την εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ. ο άνδρας αυτοπυρπολήθηκε λίγα χιλιόμετρα, πριν βγει στην έξοδο του Βελεστίνου.

Ο 40χρονος που νοσηλεύεται σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι του Σαββάτου, σταμάτησε την κυκλοφορία των οχημάτων στον παράδρομο της εθνικής οδού Βόλου – Λάρισας, στο ύψος της ΚΥΔΕΠ Βελεστίνου, βγήκε από αυτό γυμνός και αποκαλύφθηκε ότι έφερε εγκαύματα τρίτου βαθμού σε όλο του το κορμί.

Ο άνδρας φώναζε «με κάψανε, με κάψανε» και ζητούσε επίμονα νερό.

Οδηγοί σταμάτησαν προκειμένου να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά δεν μπορούσαν να αγγίξουν το σώμα του, το οποίο ήταν καμένο.

Ο 40χρονος φορούσε μόνο τα παπούτσια του και δεν έδωσε καμία εξήγηση σχετικά με το ποιος του προκάλεσε το κακό.

Φέρεται μάλιστα να οδηγούσε επί ώρα με μεγάλη ταχύτητα στην εθνική οδό κατευθυνόμενος προς τον Βόλο, πιθανώς για να μεταβεί στο Νοσοκομείο της πόλης. Το όχημά του δεν έφερε καμία ένδειξη πυρκαγιάς και δεν είχε σημάδια εμπλοκής.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο, παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, όμως η σοβαρότητα της κατάστασης οδήγησε στη μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη.

Oι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο άνδρας αυτοπυρπολήθηκε, λίγα χιλιόμετρα, πριν βγει στην έξοδο του Βελεστίνου και πριν σταματήσει τα οχήματα για να ζητήσει βοήθεια.

Ειδικότερα, σε εσοχή σύντομης στάσης επί της ΠΑΘΕ στην περιοχή του Αερινού βρέθηκε ένα μπετόνι με βενζίνη, ενώ η απόδειξη αγοράς του, την προηγούμενη μέρα από κατάστημα της Αθήνας εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο άνδρας πάσχει από ψυχιατρικό νόσημα και για τον λόγο αυτό αυτοπυρπολήθηκε λίγη ώρα πριν κατέβει από το αμάξι του και ζητήσει από τους άλλους οδηγούς να τον σώσουν.

Ο 40χρονος δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση, αλλά οι πρώτες κουβέντες που του πήραν οι αστυνομικοί δεν είχαν ειρμό.

Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας

«Είδα ένα όχημα να έρχεται από πίσω μου. Μου έκλεισε τον δρόμο και σταμάτησε μπροστά από το αυτοκίνητό μου. Κατέβηκε ένας άνδρας γύρω στα 40, γυμνός. Φορούσε μόνο τα παπούτσια του. Φώναζε σε εμάς που σταματήσαμε για να βοηθήσουμε “βοήθεια, με έκαψαν, με έκαψαν, κάηκα”, ενώ ζητούσε επίμονα να του δώσουμε νερό.

Δεν του δώσαμε επειδή δεν ξέραμε αν θα του κάνει κακό. Είχε τα χέρια του ανοιχτά γιατί πονούσε. Πονούσε πολύ. Είμαι σοκαρισμένη. Ένας κύριος που ακολουθούσε, μας είπε ότι τον είδε από τα ΣΕΑ Αερινού να κορνάρει και να τρέχει με υψηλή ταχύτητα. Πήρα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ για να έρθουν να τον σώσουν. Δεν έλεγε κάτι στους διασώστες. Μόνο ότι τον έκαψαν» αναφέρει η γυναίκα.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img