15.7 C
Athens
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΓλυκά Νερά: Γνωστός σκηνοθέτης επιτέθηκε σε ηλικιωμένο

Γλυκά Νερά: Γνωστός σκηνοθέτης επιτέθηκε σε ηλικιωμένο

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Πυροσβεστική: 43 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη την χώρα

Από τις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου (26/10), έως τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής (26/10), εκδηλώθηκαν 43 αγροτοδασικές πυρκαγιές. Από αυτές, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι 34 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη εννέα. https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1850569193181139061 Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων

To Δόγμα “Νταχίγια”

Οι βομβαρδισμοί για την συστηματική καταστροφή της Γάζας και την παράπλευρη εξόντωση των κατοίκων της διεξάγονται με βάση το Δόγμα “Νταχίγια”. Ο εισηγητής του δόγματος είναι ο ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων την περίοδο 2015-2019, στρατηγός Γκαδί Άιζενκοτ. Το δόγμα αφορά μια στρατηγική «ασυμμετρικού πολέμου», η οποία προβλέπει την καταστροφή της πολιτικής υποδομής

Ισραήλ: Χτύπησε προπύργια της Χεζμπολάχ – 21 νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Τουλάχιστον 21 άνθρωποι σκοτώθηκαν από ισραηλινά πλήγματα σε τρεις κοινότητες του νοτίου Λιβάνου, όπως έκανε γνωστό μέσω σχετική του ανακοίνωσης πριν από λίγο το λιβανέζικο Υπουργείο Υγείας. Συγκεκριμένα, εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 38 τραυματίστηκαν στο Χάρετ Σάιντα, άλλοι επτά στο Αΐν Μπάαλ και πέντε στο Μπουρτζ αλ Σεμάλι, καθώς οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις βομβαρδίζουν τα προπύργια της Χεζμπολάχ.

28η Οκτωβρίου: Σε αυτό το κανάλι θα δείτε τη στρατιωτική παρέλαση

Η στρατιωτική παρέλαση που θα διεξαχθεί αύριο, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, όπως γίνεται ετησίως, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τα χερσαία οχήματα, θα παρελάσουν επίσης αεροσκάφη και ελικόπτερα, τα οποία ως είθισται μαγνητίζουν τα βλέμματα μικρών και μεγάλων. Η στρατιωτική παρέλαση που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, θα προβληθεί από την

Ανάκληση «μαμούθ» μολυσμένου σολομού λόγω λιστέρια

Νέο περιστατικό μόλυνσης και μαζικής ανάκλησης καπνιστού σολομού. Απανωτά είναι τα περιστατικά μολυσμένου με listeria monocytogenes σολομού που βρίσκονται στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Στις αρχές Οκτωβρίου η Ιρλανδία έστειλε επείγον σήμα σε 5 χώρες μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα, για σοβαρό κίνδυνο από τον καπνιστό σολομό μάρκας GUYADER που μπορεί να προκαλέσει από σοβαρή μέχρι θανατηφόρα τροφική
spot_imgspot_img

Ένας 70χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, όπως έγινε γνωστό σήμερα (27/10) στην περιοχή των Γλυκών Νερών, από ένα σκηνοθέτη γνωστό στον τηλεοπτικό χώρο, του οποίου μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία, βγάζοντάς τον μάλιστα έξω από το αυτοκίνητό του.

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο 70χρονος:

«Από την πάνω μεριά που απαγορεύεται να έρθουν προς τον πεζόδρομο, κατέβαινε ένας κύριος που δεν τον ήξερα εγώ και ήταν εκεί πέρα και μου λέει “φύγε από εκεί να περάσω”, του λέω που να πάω, εγώ θέλω να πάω σπίτι μου.

Εδώ μένω του λέω, συν ότι κανονικά απαγορεύεται, έχεις και πινακίδες από πάνω, κοίτα τις πινακίδες του λέω που λέει απαγορεύεται, τίποτα.

Κατεβαίνει κάτω από το αυτοκίνητο έρχεται με πιάνει εμένα από το χέρι, μέσα από το αυτοκίνητο το δικό μου, με πετάει πάνω σε μία μάντρα, χτύπησα το χέρι μου στην μάντρα, το πόδι μου.

Παίρνει μου βουτάει τα κλειδιά, μπαίνει μέσα στο αμάξι μου να πάει να το ανεβάσει πάνω σε ένα ύψωμα, ένα βουναλάκι που έχει εκεί για να πάει να περάσει αυτός.

Βγήκαν οι γείτονες και αυτός άρχισε και έβριζε και έκανε και έδειχνε. Τραμπουκισμό δηλαδή χοντρό τραμπουκισμό. Πήγα στο νοσοκομείο και μου βρήκαν οι γιατροί ράγισμα, μελανιές» είπε σε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι, ο 70χρονος.

Ο 70χρονος υπέστη κάκωση αριστερού ώμου και κλείδας, ενώ φέρει μώλωπες στο χέρι και στο πόδι του.

Αξίζει να σημειωθεί πως αύριο (28/10) ο 70χρονος θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ σκοπεύει να απευθυνθεί και στις εισαγγελικές αρχές.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img