29.2 C
Athens
Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΠυρηνικάΡωσία: Έδειξαν προσομοίωση πυρηνικής επίθεσης | Star.gr

Ρωσία: Έδειξαν προσομοίωση πυρηνικής επίθεσης | Star.gr

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

ΗΠΑ: Ανησυχητικά επίπεδα χημικών PFAS στα Ψάρια

Τι έδειξε η νέα μελέτη.     Αυξημένη παρουσία τοξικών χημικών ουσιών PFAS στους ιστούς των ψαριών που προέρχονται από διάφορες υδάτινες περιοχές του Illinois, αποκάλυψε μια πρόσφατη μελέτη με επικεφαλής τους ερευνητές του Πανεπιστημίου του Illinois, Urbana-Champaign που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science of the Total Environment. Για τη μελέτη τους, οι ερευνητές εστίασαν στα

Καιρός: Φινάλε για την πολλή ζέστη, όλα «τούμπα» από Δευτέρα

Ζέστη προσωρινά, αλλαγή καιρικών συνθηκών από την επόμενη εβδομάδα είναι τα δείγματα από τα μετεωρολογικά μοντέλα. Μπορεί το Σαββατοκύριακο να επιστρέψει η ζέστη, αλλά από Δευτέρα ο καιρός αλλάζει ριζικά. Για σήμερα Σάββατο η ΕΜΥ προβλέπει: Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.Οι άνεμοι θα πνέουν

Καιρός: Έως 38 βαθμούς η θερμοκρασία – Ενισχυμένα τα μελτέμια στο Αιγαίο

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα Σάββατο η ΕΜΥ με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει σε

Κουρσκ: Ακόμα ένα άρμα μάχης εκατομμυρίων δολαρίων έγινε στάχτη, vid

🇷🇺🇺🇦Another tank of the Ukrainian Armed Forces in the border area of ​​the Kursk region was destroyed by Russian Lancet. – ISZ reports pic.twitter.com/GQUrCpAfKY — Zlatti71 (@Zlatti_71) August 23, 2024 freepik photo

Ομάδες Ειδικής Δράσης: Ανάγκη για επαναδιαβούλευση

Από τους αναγνώστες του παρόντος ιστότοπου δεν θα έχει διαφύγει της προσοχής τους η έμφαση που δίνουμε σε θέματα δημοσίας τάξης και ασφάλειας. Και αυτό διότι πέραν του καθημερινού αγώνα που δίνουν τα Σώματα Ασφαλείας όσον αφορά την προστασία του πολίτη από το έγκλημα, υπάρχουν και άλλοι παράμετροι της λειτουργείας τους, εξίσου σημαντικοί, αν και
spot_imgspot_img

Η ρωσική τηλεόραση πρόβαλε προσομοίωση πυρηνικής επίθεσης της Ρωσίας εναντίον του Λονδίνου, του Παρισιού και του Βερολίνου. Οι πόλεις εξαφανίζονται μέσα σε δευτερόλεπτα. Φόβοι για ολοκληρωτικό πόλεμο στην Ουκρανία.

Μια προσομοίωση πυρηνικής επίθεσης της Ρωσίας εναντίον του Λονδίνου, του Παρισιού και του Βερολίνου παρουσίασε η ρωσική κρατική τηλεόραση.

Ρώσια: Ο Πούτιν έβγαλε τα πυρηνικά στην πρόβα για την παρέλαση

Σύμφωνα με το σενάριο που πρόβαλε η εκπομπή «60 Minutes», ένας πύραυλος που θα εκτοξευόταν από το Καλίνινγκραντ στη Βαλτική Θάλασσα, θα έφτανε σε 106 δευτερόλεπτα στο Βερολίνο, σε 200 στο Παρίσι και σε 202 στο Λονδίνο. 

Χάρτης προσομοίωσης πυρηνικής επίθεσης από τη Ρωσία

Ο χάρτης της προσομοίωσης που πρόβαλε η ρωσική τηλεόραση

«Ένας πύραυλος και μετά οι Βρετανικές νήσοι δεν θα υπάρχουν πια», αναφώνησε ένας από τους καλεσμένους της εκπομπής. Πρόκειται για τον  πρόεδρο του εθνικιστικού κόμματος Rodina, Αλεξέι Ζουραβλίοφ.

Ένας από τους παρουσιαστές πάντως παρατήρησε ότι και οι Βρετανοί διαθέτουν πυρηνικά όπλα, προσθέτοντας με νόημα ότι αυτό έναν τέτοιο πόλεμο «δε θα επιβιώσει κανείς».

Ρωσία: Ετοιμάζει το Κρεμλίνο ψευδοκράτος στην νότια Ουκρανία;

Η κίνηση αυτή από τη ρωσική τηλεόραση έρχεται μετά από σειρά δημοσιευμάτων που αναφέρουν ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα μπορούσε στις 9 Μαΐου, ημέρα της νίκης της χώρας του επί των Ναζί για να κηρύξει έναν «ολοκληρωτικό πόλεμο» στην Ουκρανία. 

Την ίδια Ρώσοι αξιωματούχοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο επιθέσεων σε βάσεις χωρών που στηρίζουν με οπλισμό την Ουκρανία, παρά το γεγονός ότι η Μόσχα επίσημα προσπάθησε να υποβαθμίσει τις πυρηνικές της απειλές. 

Ο Μπάιντεν θέλει να στείλει άλλα 33 δισ. στην Ουκρανία – Τα 20 για όπλα

Υπενθυμίζεται τέλος ότι ο πρώην επικεφαλής του ΝΑΤΟ, Ρίτσαρντ Σέριφ, προειδοποίησε τη Δύση ότι θα πρέπει να προετοιμαστεί για ένα χειρότερο σενάριο πολέμου με τη Ρωσία στην Ουκρανία.

Η Αυστραλία στέλνει όπλα και πυρομαχικά στους Ουκρανούς

Το Ηνωμένο Βασίλειο κι άλλα δυτικά έθνη συνεχίζουν την υποστήριξή τους προς την Ουκρανία, με τους συμμάχους να παρέχουν εξοπλισμό, στρατιωτικά οχήματα και όπλα στην πολιορκημένη χώρα. 

Σε απάντηση ο Πούτιν διέταξε τον στρατό να δοκιμάσει τους πυραύλους Sarmat, οι οποίοι είναι γνωστοί ως Satan ΙΙ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img