29.2 C
Athens
Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΝέα Τάξη«Καταργείται η αστυνομική ταυτότητα, το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ»! Αυτό θα έχουμε...

«Καταργείται η αστυνομική ταυτότητα, το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ»! Αυτό θα έχουμε όλοι από Σεπτέμβριο, vid

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Ελληνική μελέτη για τον ρόλο της “Διαχείρισης Ολικής Ποιότητας” στη βιομηχανία τροφίμων, συμπληρωμάτων και φαρμάκων

Ο ρόλος της Διαχείρισης Ολικής Ποιότητας, στη δημόσια υγεία, τη βιωσιμότητα και την αποδοχή των καταναλωτών. Η Διαχείριση Ολικής Ποιότητας (TQM) είναι μια ολιστική προσέγγιση που υιοθετείται ευρέως σε όλους τους κλάδους για τη διασφάλιση ποιοτικού ελέγχου και διαχείρισης. Μελέτη από το  Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης

Περιφέρεια Κουρσκ: 400 Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν, 17 οχήματα μάχης καταστράφηκαν

Μια περίληψη του Υπουργείου Άμυνας σχετικά με την απόκρουση της εισβολής στην περιφέρεια Κουρσκ από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις ανέφερε : «Κατά την διάρκεια της ημέρας, οι απώλειες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων ανήλθαν σε έως και 400 στρατιώτες και 17 τεθωρακισμένα οχήματα, μεταξύ των οποίων ένα άρμα μάχης, δύο τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και 14 τεθωρακισμένα οχήματα

Ρωσία: Ουκρανικές επιθέσεις σε πολλές πόλεις στην συνοριακή περιοχή του Μπέλγκοροντ

Η σημερινή καταχώριση δείχνει ότι ο ουκρανικός στρατός έχει επιτεθεί σε 37 τοποθεσίες σε οκτώ κομητείες τις τελευταίες 24 ώρες. Η Gladkow αναφέρει ότι δύο άμαχοι τραυματίστηκαν σε επιθέσεις σε πολλές πόλεις. Κατά την διάρκεια των επιθέσεων, οι ουκρανικές μονάδες εκτόξευσαν τουλάχιστον 109 βλήματα και χρησιμοποίησαν 35 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, εννέα από τα οποία

Λευκός Οίκος: Η επίσκεψη του Μόντι στην Ουκρανία μπορεί να αποδειχθεί “χρήσιμη”

“Εάν η επίσκεψη του πρωθυπουργού μπορεί να συμβάλει “ στον τερματισμό του πολέμου σύμφωνα με το όραμα του (Βολοντίμιρ) Ζελένσκι για μια δίκαιη ειρήνη, τότε θεωρούμε ότι αυτή θα μπορούσε να αποδειχθεί χρήσιμη”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του συμβουλίου εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζον Κίρμπι. (με πληροφορίες από ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)

Ουκρανία: Ο Ινδός πρωθυπουργός Μόντι καλεί τον Ζελένσκι να παρακαθήσει σε συνομιλίες με τη Ρωσία

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι κάλεσε σήμερα τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι να παρακαθήσει σε συνομιλίες με τη Ρωσία προκειμένου να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία και προσφέρθηκε να ενεργήσει ως φίλος για να βοηθήσει ώστε να επέλθει η ειρήνη, καθώς οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν στο Κίεβο εν καιρώ πολέμου. “Ο δρόμος προς τη
spot_imgspot_img

Κατά τα φαινόμενα, από Σεπτέμβριο, θα τεθεί σε εφαρμογή ο προσωπικός αριθμός στην ζωή των πολιτών, ο οποίος θα αντικαταστήσει τα πάντα!

Πιο συγκεκριμένα, δεν θα χρειάζεται ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) ή ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ή ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας κτλ!

Ο καθένας θα πρέπει απλά να θυμάται έναν και μοναδικό αριθμό: τον Προσωπικό Αριθμό του πολίτη!!!!!!!!

 Ο Μανώλης Σφακιανάκης, που υπηρέτησε ως προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., αναφέρει πως ο προσωπικός αριθμός θα μπει στην ζωή μας από τον Σεπτέμβριο, όπως φαίνεται!

«Θα είμαστε όλοι με έναν αριθμό και όχι τρεις! Θα αποτελείται από 12 στοιχεία 9 αριθμούς και 3 γράμματα. Από τα τρία γράμματα, τα δύο τα επιλέγουμε εμείς και το τρίτο η Γενική Γραμματεία που θα εκδώσει τους προσωπικούς αριθμούς», είπε.

Μάλιστα όπως αναφέρει, δεν χρειάζεται να συνωστίζονται οι πολίτες για νέες ταυτότητες, αφού ο κάθε πολίτες θα έχει νέο προσωπικό αριθμό και διαβατήριο.

photo

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img