15.4 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΠόλεμος«Οι ουρανοί μας είναι ανυπεράσπιστοι»!! Τρέχουν και δεν φτάνουν οι ΗΠΑ

«Οι ουρανοί μας είναι ανυπεράσπιστοι»!! Τρέχουν και δεν φτάνουν οι ΗΠΑ

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Τύρναβος: Άνδρας επιτέθηκε στη σύζυγό του και μετά προσπάθησε να την πατήσει με ΙΧ

Μια γυναίκα, συνοδευόμενη από το μικρό παιδί της, άρχισε να ουρλιάζει στην μέση του δρόμου ζητώντας βοήθεια σε γειτονιά του Τυρνάβου. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα εξήγησε στους γείτονες, που βγήκαν έντρομοι να βοηθήσουν ακούγοντας τις φωνές της γυναίκας και του παιδιού, ότι ο σύζυγός της την κυνηγούσε, την χτυπούσε, και προσπάθησε να την πατήσει

Επικίνδυνες βαφές τροφίμων σε δημητριακά της Kellogg’s – Καταγγελία από τους ίδιους του μετόχους της εταιρείας!

Ένας ακτιβιστής – επενδυτής ηγείται της κατηγορίας καλώντας την WK Kellogg Co να τηρήσει προηγούμενη δέσμευση για την αφαίρεση χρωστικών τροφίμων από τα δημητριακά Ο Jason Karp – μέτοχος της WK Kellogg Co, καθώς και ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας χαρτοφυλακίου HumanCo που επενδύει σε μάρκες τροφίμων και ποτών ηγήθηκαν της διαμαρτυρίας στα

Καιρός: Νέα πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία – Πώς ο αντικυκλώνας θα επηρεάσει τις βροχές

Όπως αναφέρει η τελευταία πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ, στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική Μακεδονία και τη βόρεια Θεσσαλία. Στα δυτικά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρώτες πρωινές ώρες κυρίως στα

Φωτιά: Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) προβλέπεται σήμερα Παρασκευή σε κάποιες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr). Ο σημερινός υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) σε: Περιοχές της Αττικής, της Εύβοιας και της

Λίβανος: Νεκροί πέντε Ισραηλινοί στρατιώτες σε ανταλλαγή πυρών με τη Χεζμπολάχ – Επτά οι τραυματίες

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF), χθες Πέμπτη (17/10), ανακοίνωσαν ότι πέντε στρατιώτες σκοτώθηκαν και επτά τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια μάχης στο νότιο τμήμα του Λιβάνου. Νεκροί είναι δύο αξιωματικοί και τρία μέλη της επίλεκτης Ταξιαρχίας Golani. Η κατάσταση τριών από τους επτά τραυματισμένους στρατιώτες χαρακτηρίζεται «σοβαρή».Σύμφωνα με ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης του Ισραήλ, ισραηλινοί στρατιώτες
spot_imgspot_img

τα προγράμματα υπερηχητικών πυραύλων των ΗΠΑ μέχρι σήμερα χαρακτηρίζονται από κακή πορεία, αμαυρωμένη από αποτυχίες δοκιμών και καθυστερήσεις.

Απελπισμένες να φτάσουν τη Ρωσία και την Κίνα, οι ΗΠΑ αγωνίζονται να αναπτύξουν υπερηχητικά όπλα για το Ναυτικό τους.

Προς αυτόν τον σκοπό, το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ προωθεί το πρόγραμμα του “HALO” για την ανάπτυξη υπερηχητικών πυραύλων.

Εάν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό θα εξοπλίσει τους στόλους με υπερηχητικούς πυραύλους κρουζ, όπως αναφέρει το The War Zone.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη ανατεθεί συμβάσεις με τους αμυντικούς εργολάβους Raytheon και Lockheed Martin για ανταγωνιστικά σχέδια πυραύλων που λέγεται ότι τροφοδοτούνται από κινητήρες ramjet ή scramjet.

Έχει υπογραφεί μια δοκιμή για το οικονομικό έτος 2027, με τους πύραυλους HALO να αναμένεται να εκτοξευτούν κάποια στιγμή μέχρι το 2029.

Η Πολεμική Αεροπορία ανέθεσε στη θυγατρική της RTX Raytheon ένα συμβόλαιο για το HACM – έναν πύραυλο κρουζ με κινητήρα scramjet που μπορεί να πετά με ταχύτητες μεγαλύτερες από 5 Mach – το 2022. Το scramjet πρόκειται να προμηθεύσει η Northrop Grumman.

Επί του παρόντος, πολύ λίγα έθνη – Ρωσία, Κίνα, Ιράν και Ινδία – ηγούνται της κούρσας όσον αφορά την ανάπτυξη προηγμένων υπερηχητικών πυραύλων.

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, εν τω μεταξύ, εξακολουθεί να βασίζεται σε πυραύλους υψηλής υποηχητικής ταχύτητας όπως ο Tomahawk, ο Harpoon και ο Naval Strike Missile (NSM).

«Οι ουρανοί της Βόρειας Αμερικής είναι ανυπεράσπιστοι όχι μόνο έναντι των ρωσικών, αλλά ακόμη και των ιρανικών πυραύλων», σύμφωνα με μία ενημέρωση από ανώτερους αξιωματούχους του Αμερικανικού Πενταγώνου.

απεμπε-EPA-US AIR FORCE photo

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img