27.7 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΝέα Τάξη«Βόμβες» για το νερό και το οξυγόνο! Σχέδια για τον έλεγχο της...

«Βόμβες» για το νερό και το οξυγόνο! Σχέδια για τον έλεγχο της πρόσβασης σε αυτά;

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Υποβρύχιο S-800 για Ειδικές Επιχειρήσεις

Η ιταλική ναυπηγοεπισκευαστική εταιρεία Fincantieri παρουσίασε το ελαφρύ υποβρύχιο S800, που σχεδίασε γιά Ειδικές Επιχειρήσεις σε αβαθή ύδατα. Βασιζόμενο στο μεγαλύτερο υποβρύχιο S-1000, το S-800 έχει μήκος 51 μέτρα και ύψος 10 μέτρα, πλήρωμα 18 ανδρών και επιχειρεί σε μέγιστο βάθος 250 μέτρων. Το S-800 μπορεί να παραμείνει σε κατάδυση επί επτά συνεχείς ημέρες και

meteo.gr: Υποχώρησε στους 40°C η θερμοκρασία την Κυριακή 18/08 – Οι υψηλότερες θερμοκρασίες στην Κρήτη

Υποχώρησε στους 40 °C η θερμοκρασία την Κυριακή 18/08 - Οι υψηλότερες θερμοκρασίες στην Κρήτη Σύνταξη άρθρου: Στρ. Βουγιούκας, Κ. Λαγουβάρδος Ε.Α.Α – Πεντέλη, Κυριακή 18 Αυγούστου 2024, 19:00 Yποχώρησε η θερμοκρασία την Κυριακή 18/08, διατηρούμενη ωστόσο σε υψηλά επίπεδα, ιδιαίτερα στην Κρήτη όπου σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

Ποια φαγητά προσελκύουν τα κουνούπια – Γιατί μερικές φορές μας τσιμπάνε περισσότερο;

 Πες μου τι τρως να σου πω γιατί σε τσιμπούν περισσότερα κουνούπια σε σχέση με τους υπόλοιπους γύρω σου. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί στην παρέα εσείς τραβάτε τα κουνούπια σαν μαγνήτης ενώ οι φίλοι σας διαμαρτύρονται ελάχιστα; Τι είναι αυτό που σας κάνει πραγματικά «ακαταμάχητο» στα ενοχλητικά αυτά έντομα; Ο Ειδικός Ολοκληρωμένης Υγείας, Urvashi Agarwal, ρίχνει

Επικίνδυνο το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ώρες – Καταιγίδες και κεραυνοί σε πολλές περιοχές

Όπως αναφέρει η τελευταία πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ, αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και βαθμιαία και στα υπόλοιπα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά (πλην της Θράκης). Τα φαινόμενα, τα οποία στο βόρειο Ιόνιο και την

Πυροσβεστική: 44 αγροτοδασικές πυρκαγιές μέσα σε 24 ώρες – Ποιες ήταν οι πιο επικίνδυνες

Από τις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου (17/8), έως τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής (18/8), εκδηλώθηκαν 433 αγροτοδασικές πυρκαγιές. Από αυτές, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι 33 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη 11. https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1825187930370884058 Συγκεκριμένα: Στις 09:45, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Μάραθος Ευρυτανίας.
spot_imgspot_img

Όπως γράφει το γερμανόφωνο RT:

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ συνεδρίασε από τις 25 έως τις 27 Ιουνίου στην κινεζική παράκτια πόλη Dalian. Στο λεγόμενο «Καλοκαιρινό Νταβός», τα μέλη του WEF έκαναν σχέδια για το πώς μπορούν να αποκτήσουν ακόμα καλύτερο έλεγχο ζωτικών φυσικών πόρων όπως η τροφή, το νερό και ο αέρας που αναπνέουμε.

Η εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Lindsy Hooper είπε για τους πολίτες σε μια συζήτηση στο Dalian ότι περίμενε το νερό και το οξυγόνο να είναι «απεριόριστα» και «δωρεάν».

Σύμφωνα με αυτήν, το νερό και το οξυγόνο είναι «μορφές φυσικού κεφαλαίου». Η Χούπερ, η οποία κατέχει τη θέση της εκτελεστικού διευθυντή του Ινστιτούτου του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ για την Ηγεσία της Αειφορίας, μίλησε σχετικά κατά την διάρκεια του πάνελ «Καθολική Κατανόηση της Φύσης».

Για να «προστατευτεί» η φύση, οι πόροι της πρέπει να αξιολογηθούν και να ενσωματωθούν στον ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα με την Χούπερ, η οποία εξήγησε :

«Πρέπει να «ενσωματώσουμε την φύση στον τρόπο με τον οποίο λαμβάνονται οι αποφάσεις στην οικονομία, να της αποδώσουμε αξία – ενσωματώνοντάς την στους λογιστικούς και χρηματοοικονομικούς μηχανισμούς».

Στην εναρκτήρια διάλεξη στην Κίνα, ο ιδρυτής του WEF Klaus Schwab ζήτησε να εφαρμοστεί η διεθνιστική ατζέντα λόγω «των ορίων στην οικονομική ανάπτυξη». Η ανθρωπότητα πρέπει να αναγκαστεί να «συνεργαστεί» με το WEF. Περαιτέρω «οικονομική ανάπτυξη» και ένα «πιο ειρηνικό» μέλλον θα μπορούσαν να επιτευχθούν μόνο με την μείωση του πληθυσμού και την προώθηση της τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Η πράσινη ατζέντα οδηγεί την πολιτική αλλαγή, υποστήριξε ο Schwab.

Η Χούπερ θρήνησε: «Η φύση αντιμετωπίζεται στα οικονομικά σαν να ήταν απεριόριστη και, πάνω απ’ όλα, σαν να ήταν δωρεάν».

Αυτό πρέπει να αλλάξει στο μέλλον. Οι διεθνιστές θα έπρεπε να αποκτήσουν τον έλεγχο όλων των ζωτικών φυσικών πόρων.

Σύμφωνα με την Hooper, « κάθε μέρος της οικονομίας εξαρτάται θεμελιωδώς από την φύση », συμπεριλαμβανομένων, του αέρα που αναπνέουμε, του νερού που πίνουμε, του εδάφους, των ωκεανών που χρειαζόμαστε για την τροφή που πρέπει να καταναλώνουμε, τα ορυκτά που χρειαζόμαστε ως εισροές στην τεχνολογία και στις υποδομές.

Επομένως τι θα γίνει με όλα αυτά;;;

photo freepik

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img