37 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΚρύος ιδρώτας στο ΝΑΤΟ! Δείτε τους Κινέζους υπό ρωσικούς ήχους κοντά στα...

Κρύος ιδρώτας στο ΝΑΤΟ! Δείτε τους Κινέζους υπό ρωσικούς ήχους κοντά στα πολωνικά σύνορα

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Μεσημεριανό δελτίο 16/08/2024 | OPEN TV

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο του πολέμου στην Ουκρανία. Οι Ουκρανοί κατέλαβαν τη Σούτζα, πόλη-κλειδί σε ρωσικό έδαφος, όπως ανακοίνωσε ο Ζελένεσκι. Μετά το μεσημέρι θα επαναληφθούν για δεύτερη μέρα, οι συνομιλίες στην Ντόχα με στόχο την επίτευξη συμφωνίας για κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας. Με το κλίμα να παραμένει ιδιαίτερα τεταμένο

Το ουκρανονάτο χτύπησε mall γεμάτο κόσμο στο Ντονέτσκ! Συγκλονιστικά ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πύραυλοι του Κιέβου χτύπησαν κατοικημένη περιοχή στο Ντονέτσκ, εκεί όπου πουθενά κοντά δεν υπήρχε στρατιωτική υποδομή. Από τους βομβαρδισμούς των ουκρανικών δυνάμεων στο εμπορικό κέντρο Γαλακτικά υπάρχουν νεκροί και τραυματίες, αναφέρουν οι επιχειρησιακές υπηρεσίες του DPR. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 2 νεκρούς και 10 τραυματίες, όλοι τους

Παίζουν τα ρέστα τους: Πύραυλοι των ΗΠΑ κατά της Κριμαίας – Νατοϊκά όπλα βρέθηκαν στο Κουρσκ, ΦΩΤΟ, vid

Τα ρέστα τους κατά του Πούτιν φαίνεται να παίζουν οι διεθνιστές της Δύσης, προκαλώντας με κάθε πιθανό τρόπο τη Ρωσία του Πούτιν. Σα να μην έφτανε η αποστολή αυτοκτονίας (λεπτομέρειες ΕΔΩ ) χιλιάδων Ουκρανών και ξένων μαχητών σε αμιγώς ρωσικά εδάφη, οι νατοϊκοί φαίνεται να διέταξαν επίθεση στη γέφυρα-«σύμβολο» της Κριμαίας. Τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας

Βίντεο: Σφαγή Ουκρανών στο Κουρσκ από Ρώσους Πεζοναύτες (σκληρές εικόνες)

Ρώσοι Πεζοναύτες της 810ης Ταξιαρχίας του Στόλου της Μαύρης Θαλασσας έχουν αναλάβει την εκκαθάριση της ρωσικής περιφέρειας του Κουρσκ από τις διάσπαρτες ουκρανικές δυνάμεις. Δημοσίευσαν σχετικό βίντεο από την μάχη κατά ουκρανικής δύναμης στον οικισμό Κρεμιανόγιε, η οποία εξοντώθηκε σχεδόν ολοκληρωτικά. Μάλιστα όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά ήταν εξοπλισμένοι με ΝΑΤΟϊκό οπλισμό. Όσοι επέζησαν αιχμαλωτίστηκαν. «Δείγματα μικρών

Ήλιος, θάλασσα και… σαλμονέλα – Βασικές οδηγίες προστασίας από καλοκαιρινή τροφική δηλητηρίαση

Οι καλοκαιρινές διακοπές παρουσιάζουν μεγάλες πιθανότητες να συνοδευτούν με τροφικές δηλητηριάσεις! Προσέχουμε για να ΜΗΝ έχουμε! Πού πιστεύετε ότι θα είχατε περισσότερες πιθανότητες να πάθετε τροφική δηλητηρίαση ενώ βρίσκεστε σε διακοπές; Στο εξωτερικό; Στην Ινδία; Ίσως στην Αίγυπτο; Ή μήπως στην Ικαρία ή την Αντίπαρο; Σύμφωνα με το Travel Supermarket, η Ισπανία και τα νησιά
spot_imgspot_img

Η Κίνα και η Λευκορωσία ξεκίνησαν κοινές στρατιωτικές ασκήσεις την Δευτέρα και το βίντεο σκορπάει τον απόλυτο τρόμο στην Πολωνία και στο ΝΑΤΟ!

Όπως ανακοίνωσαν τα υπουργεία Άμυνας της Λευκορωσίας και της Κίνας, οι ασκήσεις πραγματοποιούνται λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα σύνορα της Πολωνίας-μέλους του ΝΑΤΟ.

Οι ασκήσεις, με την κωδική ονομασία Falcon Assault, θα διαρκέσουν έως τις 19 Ιουλίου και θα πραγματοποιηθούν σε πεδίο εκπαίδευσης κοντά στην πόλη του Μπρεστ.

Το βίντεο προκαλεί αν μη τι άλλο κρύο ιδρώτα στους Πολωνούς που βλέπουν τους Κινέζους να ασκούνται και να παρελαύνουν υπό τον ήχο ρωσικών εμβατηρίων (Κατιούσια), μιας και οι Λευκορώσοι αυτά χρησιμοποιούν!

Το κινεζικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας είχε ανακοινώσει την Κυριακή ότι οι στρατιωτικές δυνάμεις της Κίνας και της Λευκορωσίας θα πραγματοποιήσουν κοινές ασκήσεις με το όνομα Eagle Assault-2024 στην Βρέστη της Λευκορωσίας, κοντά στα πολωνικά σύνορα. Αυτές οι ασκήσεις, που θα διαρκέσουν μέχρι τα μέσα Ιουλίου, αποτελούν μέρος ενός ετήσιου σχεδίου και μιας συμφωνίας μεταξύ των δύο κρατών!

Οι συμμετέχοντες και από τις δύο πλευρές συμμετάσχουν σε μικτές ασκήσεις εκπαίδευσης και πρακτικές εργασίες όπως η διάσωση ομήρων και οι αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις. Στόχος είναι η ενίσχυση του επιπέδου εκπαίδευσης των εμπλεκόμενων στρατιωτών και η εμβάθυνση της ρεαλιστικής συνεργασίας μεταξύ των στρατών των δύο χωρών, σύμφωνα με το κινεζικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ο ειδικός σε θέματα διεθνών υποθέσεων Radosław Pyffel είχε σχολιάσει την κατάσταση, λέγοντας ότι ενώ οι ασκήσεις μπορεί να είναι ρουτίνας, θα μπορούσαν ενδεχομένως να οδηγήσουν σε διάφορα αποτελέσματα:

«Το ντεμπούτο των κινεζικών στρατευμάτων στα σύνορα με την Πολωνία και συγκεκριμένα στην Μπρεστ και στο Μπαράνοβιτσε. Ίσως αυτά να είναι απλώς ασκήσεις, (…) ίσως πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό! (…) Ωστόσο, ένα πράγμα είναι βέβαιο: τα κινεζικά στρατεύματα δεν ήταν ποτέ τόσο κοντά στα πολωνικά σύνορα (μάλλον;) στην ιστορία. Ακόμα κι αν πρόκειται μόνο για μία (ενδιαφέρουσα, αλλά όχι πολύ σημαντική στρατιωτική) άσκηση, υπάρχουν νέες παραλλαγές της κατάστασης που πιθανότατα (πρέπει) να ληφθούν υπόψη. Καλώς ήρθατε στον νέο κόσμο».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img