33 C
Athens
Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΥγείαΑσφάλεια τροφίμωνLidl Ιe: Ανάκληση ψωμιού λόγω κινδύνου τραυματισμού

Lidl Ιe: Ανάκληση ψωμιού λόγω κινδύνου τραυματισμού

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Ουκρανός Υπουργός: Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ουδέτερη ζώνη στο Κουρσκ

όπου οι ουκρανικές δυνάμεις εξαπέλυσαν μια άνευ προηγουμένου επίθεση στις 6 Αυγούστου, με στόχο να προστατευθούν οι κάτοικοι της μεθορίου από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς, ανακοίνωσε ένας Ουκρανός υπουργός. «Η δημιουργία μιας ουδέτερης ζώνης στην περιοχή του Κουρσκ είναι ένα μέτρο που έχει ως στόχο να προστατευθούν οι μεθοριακές κοινότητες από τους καθημερινούς βομβαρδισμούς του εχθρού»

ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ το Κουρσκ. Οι Ουκρανοί εύκολα μπαίνουν αλλά ζωντανοί δεν βγαίνουν, vid

Τι ανακοίνωσε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας: «Πλάνα από τη συνοριακή περιοχή της περιοχής Κουρσκ όπου Ρώσοι στρατιώτες εξαλείφουν τεθωρακισμένα οχήματα και ανθρώπινο δυναμικό της AFU. Κατά τη διάρκεια μιας μάχης κοντά σε έναν οικισμό, στρατιώτες της 810ης Ξεχωριστή Ταξιαρχία Πεζοναυτών του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας συνέλαβαν ένα τροχοφόρο όχημα μάχης Roshel Senator, καναδικής κατασκευής, και

Alert από ΕΟΦ: Προσοχή σε συμπλήρωμα διατροφής που διακινείται μέσω διαδικτύου

Ο ΕΟΦ εφιστά προσοχή στους καταναλωτές σχετικά με συμπλήρωμα διατροφής που διακινείται κυρίως μέσω διαδικτύου. Ο ΕΟΦ, κατόπιν ενημέρωσης από τις αρχές της Κροατίας, προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή κάνουν χρήση του προϊόντος DIOX TEA DETOX. Το συγκεκριμένο σκεύασμα προωθείται στο διαδίκτυο ως συμπλήρωμα διατροφής και είναι πιθανόν να έχει διακινηθεί και στη

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο

Φωτιά ξέσπασε σε τουριστικό λεωφορείο στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσουν οι επιβάτες. Το λεωφορείο βρισκόταν στο ρεύμα προς ανατολικά, κοντά στο κόμβο της Νεάπολης. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα και μετέβη στο σημείο, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει, γιατί η φωτιά είχε σβήσει. Νωρίτερα, η αστυνομία

Β.Ζελένσκι: «Δεν αποκλείεται να δημιουργήσουμε πολιτική διοίκηση στην περιοχή του Κούρσκ»

Η επιδρομή της Ουκρανίας στην περιοχή του Κουρσκ της Ρωσίας, που ξεκίνησε στις 6 Αυγούστου 2024, έχει δημιουργήσει ερωτήματα για τη διαχείριση αυτών των περιοχών από τους Ουκρανούς, για όσο χρόνο τουλάχιστον βρίσκονται υπό τον έλεγχό τους. Ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωσε ότι δεν αποκλείεται η δημιουργία πολιτικών διοικητικών σωμάτων στην περιοχή του Κουρσκ
spot_imgspot_img

Ψωμάκια για burger που πωλούνται από τα Lidl Ιρλανδίας περιέχουν κομμάτια μετάλλου.

Η αλυσίδα σουπερμάρκετ Lidl στην Ιρλανδία ανακοίνωσε την ανάκληση ψωμιών για Burger και για Hot dog επειδή μπορεί να περιέχουν ξένο σώμα και πιο συγκεκριμένα μικρά κομμάτια μετάλλου. Αυτό καθιστά τα προϊόντα μη ασφαλή για κατανάλωση. Τα ψωμάκια παράγονται από την εταιρεία Johnston Mooney & O’Brien η οποία διανέμει τα προϊόντα της και σε άλλα σουπερμάρκετ όπως και σε αλυσίδες Fast food μεταξύ των οποίων Burger King, Dunnes Stores, Bundys, Brennans Supermacs και Kepak.

blank
Τα συσκευασμένα ψωμιά που ανακλήθηκαν από τα σουπερμάρκετ Lidl στην Ιρλανδία.

Από τα Lidl ανακαλούνται τα προϊόντα Connell Farm

Connell Bakery Burgers Original Style 6 Buns
Connell Bakery Large Burgers Σουσάμι 6 ψωμάκια
Connell Bakery Gourmet Burger ανάμεικτοι σπόροι 4 ψωμάκια
Connell Bakery Burgers Σουσάμι Σπόροι 6 Ψωμάκια
Connell Bakery Hot Dogs Original Style 6 Rolls 

Η ανακοίνωση των lidl αναφέρει: «Ο προμηθευτής μας Johnson, Mooney & O’Brien ανακαλεί τα παραπάνω burger ψωμάκια και χοτ ντογκ λόγω της πιθανής παρουσίας μεταλλικών τεμαχίων. Εάν έχετε αγοράσει αυτά τα προϊόντα μην τα καταναλώσετε. Αντ’ αυτού, παρακαλούμε επιστρέψτε το προϊόν σε κατάστημα Lidl για πλήρη επιστροφή χρημάτων, με ή χωρίς απόδειξη. Η Lidl επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε».

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Ιουλίου και η αλυσίδα σουπερμάρκετ Lidl στη Γερμανία ανακάλεσε σοκολάτες, λόγω παρουσία ξένου σώματος. Κομμάτια ξύλου που μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμούς στο στόμα βρέθηκαν στις σοκολάτες «Veganz Choc Bar Peanut Caramel» που παράγονται από την γερμανική εταιρεία veganz που εξάγει προϊόντα σε δεκάδες ευρωπαϊκές χώρες, με ημερομηνία λήξης 6 Φεβρουαρίου 2025 και αριθμό παρτίδας L4038-T. 

Η FSAI (αρχή ασφάλειας τροφίμων της Ιρλανδίας ζήτησε από τους λιανοπωλητές να αφαιρέσουν τις εμπλεκόμενες παρτίδες από την πώληση και να εμφανίσουν τις ειδοποιήσεις ανάκλησης στο σημείο πώλησης.
Οι χονδρέμποροι/διανομείς κλήθηκαν να επικοινωνήσουν με τους επηρεαζόμενους πελάτες τους και να ανακαλέσουν τις εμπλεκόμενες παρτίδες και να παράσχουν μια ειδοποίηση ανάκλησης σημείου πώλησης στους πελάτες λιανικής τους. 
Οι υπεύθυνοι τροφοδοσίας δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τις εμπλεκόμενες παρτίδες. Ψωμάκια για Burger και hot dog της ίδιας εταιρείας ανακλήθηκαν και στη Βρετανία.

Η ανακοίνωση της ανάκλησης στη Βρετανία.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

blank Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img