23.6 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑτζέντα 2030«Αν δεν βγει ο Τραμπ»: Ο Μασκ εξηγεί πως οι ΗΠΑ θα...

«Αν δεν βγει ο Τραμπ»: Ο Μασκ εξηγεί πως οι ΗΠΑ θα γίνουν χούντα και μονοκομματικό κράτος

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 17χρονος που οδηγούσε κλεμμένη μοτοσυκλέτα

Στη σύλληψη ενός 17χρονου στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν οι Δυνάμεις Ασφαλείας, επειδή εντοπίστηκε να οδηγεί κλεμμένη μοτοσικλέτα που του είχε δώσει φίλος του. Ο 17χρονος είναι γνωστός στις αρχές, καθώς εις βάρος του εκκρεμούν δύο δικαστικές αποφάσεις με τις οποίες διατάσσεται ο εγκλεισμός του σε Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων, για εμπλοκή σε διακεκριμένες κλοπές. Τέλος, ο 17χρονος

Ανακαλούνται δημοφιλή βρεφικά και παιδικά μπουκάλια/θερμός λόγω απελευθέρωσης τοξικής ουσίας

Τα παιδιά και κυρίως όσα είναι κάτω των 3 ετών, είναι πιο ευάλωτα στην τοξικότητα του αλουμινίου. Η Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων της Γαλλίας ανακοίνωσε την ανάκληση παιδικών μπουκαλιών Ingela P.Arrhenius μάρκας VILAC. Όπως διαπιστώθηκε τα μπουκάλια απελευθερώνουν αλουμίνιο μετά από επαφή με οξύ,  συνεπώς δεν συμμορφώνονται με τους κανονισμούς για τα υλικά που έρχονται σε

Καιρός – Αρνιακός: «Τα πράγματα είναι δύσκολα» – Νέα προειδοποίηση για επιδείνωση του καιρού

Αγριεύει από σήμερα το σκηνικό του καιρού με τους ισχυρούς ανέμους να συνεχίζουν να πνέουν απειλητικά, δυσκολεύοντας το έργο των εναέριων μέσων, σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού. Σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού, ισχυροί άνεμοι 6-7 μποφορ και τοπικά 8 μποφόρ θα σημειωθούν μέχρι το μεσημέρι, τοπικά θα αρχίσουν να εξασθενούν και

Νέο 112 για την φωτιά στην Κορινθία

Νέο 112 ακούστηκε για την φωτιά στην Κορινθία. Συγκεκριμένα αναφέρεται: Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας Αν βρίσκεστε στην περιοχή Χελυδόρεο και Ζάχολη του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης απομακρυνθείτε μέσω Επαρχιακής Οδού Καρυάς - Τρικάλων #Κορινθίας Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών ⚠️ Ενεργοποίηση 1️⃣1️⃣2️⃣ ? Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας ? Αν βρίσκεστε στην περιοχή #Χελυδόρεο και

Στις 18.00 άτυπη τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων ΥΠΕΞ για τον Λίβανο

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 ώρα Ελλάδος, ενώ εφόσον πρόκειται για άτυπη συνεδρίαση δεν αναμένονται επίσημες αποφάσεις, αλλά η υπόδειξη περαιτέρω ενεργειών ή αποφάσεων που θα ήθελαν να λάβουν τα κράτη μέλη για ένα δεδομένο ζήτημα. ΑΠΕ-ΜΠΕ – Ειρήνη Ζαρκαδούλα / photo: epa-epa
spot_imgspot_img

Το Δημοκρατικό Κόμμα θα μπορούσε να μετατρέψει τις ΗΠΑ σε ένα de facto μονοκομματικό κράτος, εάν καταφέρουν να ενισχύσουν το εκλογικό τους σώμα σε πολιτείες που ταλαντεύονται παρέχοντας όλο και περισσότερο υπηκοότητα σε παράνομους μετανάστες, υποστήριξε ο μεγιστάνας της τεχνολογίας Έλον Μασκ.

Αυτό έρχεται καθώς οι αμερικανικές προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου πλησιάζουν, με τη ρητορική και από τις δύο πλευρές να γίνεται πιο έντονη.

Ο Μασκ, ο οποίος υποστηρίζει τον Τραμπ, ανέφερε στο X:

«Πολύ λίγοι Αμερικανοί συνειδητοποιούν ότι, αν ΔΕΝ εκλεγεί ο Τραμπ, αυτή θα είναι η τελευταία εκλογή. Δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση απειλή για την δημοκρατία, είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί.

Επιτρέψτε μου να εξηγήσω: αν ακόμη και 1 στους 20 παράνομοι γίνονται πολίτες ετησίως, κάτι που οι Δημοκρατικοί επισπεύδουν όσο πιο γρήγορα γίνεται, αυτό θα ήταν περίπου 2 εκατομμύρια νέοι νόμιμοι ψηφοφόροι σε 4 χρόνια.

Το περιθώριο ψήφου στις πολιτείες swing είναι συχνά λιγότερο από 20 χιλιάδες ψήφους. Αυτό σημαίνει ότι αν το «Δημοκρατικό» Κόμμα πετύχει, δεν θα υπάρχουν άλλα κράτη swing (σ.σ. Οι λεγόμενες αμφιταλαντευόμενες πολιτείες -swing states- των ΗΠΑ εκλέγουν αμφότερους Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικανούς πολιτικούς! Αν οι Δημοκρατικοί καταφέρουν όσα καταγγέλει ο Μασκ, τότε θα πάψουν να είναι swing και θα εκλέγουν μόνο δημοκρατικούς με την βοήθεια των νομιμοποιημένων αλλοδαπών)

Επιπλέον, η κυβέρνηση Μπάιντεν/Χάρις έχει οδηγήσει «αιτούντες ασύλου», οι οποίοι αποκτούν γρήγορα υπηκοότητα, απευθείας σε πολιτείες όπως η Πενσυλβάνια, το Οχάιο, το Ουισκόνσιν και η Αριζόνα. Είναι ένας σίγουρος τρόπος για να κερδίσεις όλες τις εκλογές.

Τότε η Αμερική γίνεται μονοκομματικό κράτος και η Δημοκρατία τελείωσε. Οι μόνες «εκλογές» θα είναι οι προκριματικές εκλογές του Δημοκρατικού Κόμματος.

Αυτό συνέβη ήδη στην Καλιφόρνια πριν από πολλά χρόνια, μετά την αμνηστία του 1986. Το μόνο πράγμα που εμποδίζει την Καλιφόρνια από τον ακραίο σοσιαλισμό και τις ασφυκτικές κυβερνητικές πολιτικές είναι ότι οι άνθρωποι μπορούν να φύγουν από την Καλιφόρνια και να παραμείνουν στην Αμερική. Από τη στιγμή που ολόκληρη η χώρα ελέγχεται από ένα κόμμα, δεν θα υπάρχει διαφυγή. Παντού στην Αμερική θα είναι σαν τον εφιάλτη που βρίσκεται στο κέντρο του Σαν Φρανσίσκο».

Ο Μασκ ανακοίνωσε τον Ιούλιο ότι θα κλείσει τα γραφεία του X στο Σαν Φρανσίσκο, λέγοντας ότι «βαρέθηκε να αποφεύγει τις συμμορίες βίαιων τοξικομανών μόνο και μόνο για να μπαίνει και να βγαίνει από το κτίριο». Η μετεγκατάσταση του X στο Τέξας συνέπεσε με πολλές υψηλού προφίλ αποχωρήσεις επιχειρήσεων εν μέσω της έξαρσης φαινομένων αστέγων, ναρκωτικών και εγκληματικότητας της πόλης.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img