28 C
Athens
Τρίτη, 20 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΑτζέντα 2030Δείτε σε ποιο μέρος του πλανήτη… πάγωσαν μέχρι και τα κύματα! Μοναδικό...

Δείτε σε ποιο μέρος του πλανήτη… πάγωσαν μέχρι και τα κύματα! Μοναδικό ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Οι Ρώσοι κατέλαβαν ακόμα έναν οικισμό στο Ντονέτσκ, vid

🇷🇺🇺🇦Russian fighters liberated the settlement of Zavetnoye in Pokrovsk direction. – ISZ reports https://t.co/HB2mCwzVsx pic.twitter.com/yjsSOZAbMn — Zlatti71 (@Zlatti_71) August 18, 2024 ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo

Στο Ισραήλ ο Μπλίνκεν: Νετανιάχου και Χαμάς αλληλοκατηγορούνται για την αποτυχία των διαπραγματεύσεων

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου και το παλαιστινιακό κίνημα Χαμάς επέρριψαν ο μεν στο δε και αντιστρόφως την ευθύνη για την αποτυχία ως αυτό το στάδιο της προσπάθειας των μεσολαβητών να κλειστεί συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας, ενώ άρχισε νέα επίσκεψη του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν στο Ισραήλ. Στην Ουάσιγκτον, ο

“Έχω ταξιδέψει σε 190 από τις 195 χώρες του κόσμου – Αυτές είναι οι καλύτερες κουζίνες!”

Τι λέει όσον αφορά τη μεσογειακή κουζίνα.    Για όσους πιστεύουν πως το να ταξιδέψεις σε όλον το κόσμο είναι ακατόρθωτο, ο Luca Pferdmenges σχεδόν το έχει κάνει μόλις στα 22 του χρόνια, αφού έχει επισκεφτεί 190 από τις 195 χώρες στον κόσμο. Ο ίδιος αποκαλύπτει μεταξύ άλλων στο MailOnline ποια χώρα αποτέλει την καλύτερη

Πυροσβεστική: 25 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο εικοσιτετράωρο

Συνολικά 25 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στη χώρα μας. Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, από τις 25 φωτιές, οι 20 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη πέντε. Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

«Σφαλιάρα» για την επιχείρηση στο Κουρσκ! Τι παραδέχεται δυτικό δημοσίευμα δικαιώνοντας το ΕΛ

Ακόμη και μεταξύ των ειδικών που συμπαθούν την Ουκρανία, υπάρχουν αμφιβολίες για το εάν η επιθετική πορεία του Κιέβου έχει κάποιο στρατιωτικό-στρατηγικό νόημα, κάτι που εξαρχής είχε αμφισβητήσει το ΕΛ! Άλλωστε, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις υφίστανται μεγάλες απώλειες στην επίθεσή τους και θεωρείται απίθανο να καταφέρουν να κρατήσουν για πολύ καιρό το… κατεχόμενο ρωσικό έδαφος.
spot_imgspot_img

Εξαιτίας του ακραίου κρύου στη Γη του Πυρός, τα κύματα του ωκεανού πάγωσαν!!

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, το συγκεκριμένο φαινόμενο έχει παρατηρηθεί και σε άλλα μήκη και πλάτη του πλανήτη κατά περιόδους.

Τα παρακάτω εκπληκτικά πλάνα που έγιναν viral τραβήχτηκαν κοντά στο Σαν Σεμπαστιάν της νότιας Αργεντινής.

Όπως εξήγησαν ειδικοί σε τοπικά ΜΜΕ, αυτό το επεισόδιο μπορεί να αποδοθεί σε «ένα συνδυασμό εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών και ιδιαίτερων κλιματικών συνθηκών που ευνοούν το σχηματισμό πάγου στη θάλασσα».

«Τις τελευταίες ημέρες, η περιοχή γνώρισε πολύ πιο κρύο καιρό από ότι συνήθως, κάτι που δημιούργησε τις τέλειες συνθήκες για να παγώσει το θαλασσινό νερό».

freepik photo

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img