26.7 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΑτζέντα 2030«Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»! Χαμός στις ΗΠΑ για τον Φάουτσι: «Βάλτε τον...

«Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»! Χαμός στις ΗΠΑ για τον Φάουτσι: «Βάλτε τον μέσα»

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

ΕΕ: Σε δημόσια διαβούλευση ο νέος κανονισμός για την παρακολούθηση των τροφιμογενών εστιών

Παρακολούθηση μοριακών αναλυτικών δεδομένων και υποβολή εκθέσεων. Η ΕΕ άνοιξε δημόσια διαβούλευση υποβολής παρατηρήσεων για το νέο κανονισμό σχετικά με την παρακολούθηση των τροφιμογενών εστιών. Το παρόν σχέδιο πράξης είναι ανοικτό για την υποβολή παρατηρήσεων για 4 εβδομάδες. Οι παρατηρήσεις θα ληφθούν υπόψη για την οριστικοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας η οποία απαιτεί από τις χώρες της

Καιρός: Μετά το μίνι κύμα κακοκαιρίας, επιστρέφει η ζέστη και οι 37 βαθμοί

Ανατροπή παρατηρείται στο σκηνικό του καιρού καθώς οι βροχές μας αποχαιρετούν και επιστρέφει ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες. Πιο συγκεκριμένα, γενικά αίθριος καιρός αναμένεται σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι

Μερομήνια 2025: Οι πρώτες προβλέψεις για το 2025 – Θα εμφανιστούν νωρίς τα χιόνια

Τα μερομήνια είναι μια πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού και ουσιαστικά λαμβάνουν υπόψη τις δώδεκα πρώτες ημέρες του Αυγούστου , τις οποίες χρησιμοποιούν οι ειδικοί για να «διαβάσουν» τα σημάδια που προβλέπουν τον καιρό για τους επόμενους μήνες. Μάλιστα οι πρώτες εκτιμήσεις έχουν ήδη γίνει. Πιο συγκεκριμένα, ο Θεοφάνης Χατζηγρίβας παρουσιάζει τον καιρό για το

Φωτιά: Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για την Πέμπτη 22 Αυγούστου (pic)

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) προβλέπεται σήμερα Τετάρτη σε αρκετές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr). Ο σημερινός υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) σε: Αττική Βοιωτία & περιοχές της Εύβοιας και

Σπάνιο ΒΙΝΤΕΟ: Ρώσος στρατιώτης απομακρύνει δύο ηλικιωμένες από χωριό στο Κουρσκ

🇷🇺🇺🇦 Russian soldier evacuates grannies from Kursk region, watches out from drones. Heh pic.twitter.com/B2mCEWdrEl — Lord Bebo (@MyLordBebo) August 21, 2024 ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo
spot_imgspot_img

Η βουλευτής Marjorie Taylor Greene εκτόξευσε δυνατά «πυρά» κατά του Dr Anthony Fauci, τον οποίο επικαλούνταν τηλέ-ειδικοί στην Ελλάδα!

Μιλώντας, στην Συνέλευση του Λαού των ΗΠΑ στο Ντιτρόιτ, είπε πως ο πρώην επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) των ΗΠΑ «πρέπει να δικαστεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» για τον ρόλο του στην πανδημία του COVID.

«Ήμουν στην Ουάσιγκτον και δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν η κυβέρνηση Μπάιντεν και η Νάνσι Πελόζι, ως πρόεδρος της Βουλής, έφεραν σχεδόν 30.000 Εθνοφύλακες και μετέτρεψαν το συγκρότημα του Καπιτωλίου σε στρατιωτική βάση», είπε ο Γκριν.

«Και δεν σας επέτρεψαν να μπείτε εκεί. Ο αμερικανικός λαός δεν επιτρεπόταν να μπει εκεί. Και μετά προχώρησαν στο κλείσιμο της χώρας λόγω του Covid. Επέβαλλα μέτρα σε μαθητές. Έκλεισαν τα σχολεία. Έκλεισαν παραλίες. Φίμωσαν τον λόγο σου. Σε έδιωξαν από τα social media. Επιτέθηκαν στον πυρήνα των ελευθεριών μας, όλα για έναν ιό που έφτιαξαν σε ένα εργαστήριο στη Γουχάν της Κίνας.

Και ναι, ο γιατρός Άντονι Φάουτσι πρέπει να δικαστεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», τόνισε η Γκριν, με τον κόσμο να φωνάζει: «Βάλτε τον μέσα!»!

«Λοιπόν, μπορώ να σας διαβεβαιώσω, αν εμπλακώ σε αυτό, θα τον βάλουμε μέσα. Ανήκει στην φυλακή!», είπε.

Στις 3 Ιουνίου ο Φάουτσι κατέθεσε ενώπιον της Υποεπιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ για την Πανδημία του Κορωνοϊού, χαρακτηρίζοντας τους ισχυρισμούς ότι είχε προεδρεύσει σε μια συγκάλυψη της προέλευσης του COVID-19 «απλά παράλογους».

Κατά την εμφάνισή της ενώπιον της Υποεπιτροπής, η βουλευτής Γκριν αρνήθηκε να αποκαλέσει τον Fauci με τον τίτλο «Dr», επιμένοντας ότι δεν του άξιζε.

«Θα πρέπει να συντάξουμε ποινική παραπομπή γιατί θα πρέπει να διωχθείτε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», είπε στον Φαούτσι.

«Ανήκετε στην φυλακή».

Πριν από το τέλος του έτους, η υποεπιτροπή θα δημοσιεύσει μια τελική έκθεση με τα πορίσματα και τις συστάσεις της διετής έρευνάς της.

photo freepik

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img