32.7 C
Athens
Σάββατο, 10 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΑτζέντα 2030Πανώλη οδεύει και στην Βρετανία μετά την Ελλάδα!!! Τι συμβαίνει στην Ευρώπη;

Πανώλη οδεύει και στην Βρετανία μετά την Ελλάδα!!! Τι συμβαίνει στην Ευρώπη;

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Πόσο αλκοόλ είναι πραγματικά ασφαλές να πίνουμε;

Τι αναφέρουν τα ευρήματα ερευνών από όλο τον κόσμο και ποια είναι τα πρώτα μέτρα που λαμβάνουν τα κράτη. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 οι ερευνητές και οι επιστήμονες ανέφεραν ότι η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ – για τις γυναίκες ένα ποτό την ημέρα, για τους άνδρες δύο ποτά την ημέρα – συνδέεται με μεγαλύτερη

Meteo: Επιδεινώνονται οι πυρομετεωρολογικές συνθήκες – Προειδοποίηση για ανέμους έως και 90 χλμ/ώρα

Σημαντική ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο και στα ανατολικά ηπειρωτικά την Κυριακή 11/08, επιδεινώνοντας τις πυρομετεωρολογικές συνθήκες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, οι ριπές των ανέμων στη Νότια Εύβοια, στις Κυκλάδες και στη Νότια Κρήτη τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής 11/08 θα φτάσουν τα 90

Μεσσηνία: Βελτιωμένη εικόνα στο μέτωπο της Μεταξάδας χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής

Βελτιωμένη είναι η εικόνα στη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στη Μεσσηνία. Πιο συγκεκριμένα, στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της. Κινητοποιήθηκαν 70 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων της 9ης ΕΜΟΔΕ, 21 οχήματα, 3 Α/Φ και 1 Ε/Π. Επίσης συνδράμουν και μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.

Τι απάντησε το αμερικανικό Πεντάγωνο για πιθανά χτυπήματα μέσα στην Μόσχα με αμερικανικά όπλα

Το Πεντάγωνο την περασμένη Πέμπτη ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο κατά την διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης εάν η χρήση αμερικανικών όπλων από τις δυνάμεις της Ουκρανίας στην συνεχιζόμενη εισβολή στο Κουρσκ είναι «συνεπής» με την αμερικανική πολιτική για το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει η Ουκρανία με τα αμερικανικά όπλα. Η εκπρόσωπος Sabrina

Γάζα: Το Κατάρ ζητάει τη διεξαγωγή “επείγουσας διεθνούς έρευνας”, μετά τον πολύνεκρο βομβαρδισμό σχολείου

μετά τον βομβαρδισμό ενός σχολείου στη Γάζα, ο οποίος στοίχισε σήμερα τη ζωή σε 93 ανθρώπους, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία του παλαιστινιακού θύλακα. Το υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε, σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε, «την αποστολή ανεξαρτήτων ερευνητών του ΟΗΕ, προκειμένου να διεξάγουν έρευνες για τη συνεχή στόχευση από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής σχολείων και
spot_imgspot_img

Την ώρα που στην Ελλάδα σφάζονται αιγοπρόβατα λόγω της πανώλης που πλήττει την χώρα και λαμβάνονται έκτακτα μέτρα σε κτηνοτροφικές μονάδες, η βρετανική κτηνοτροφία απειλείται από την θανατηφόρα αφρικανική πανώλη των χοίρων που οδεύει προς το Ηνωμένο Βασίλειο, προειδοποιεί μια κυβερνητική έκθεση που διέρρευσε, σύμφωνα με την Daily Mail!

Ο ιός, όπως μεταδίδουν οι Βρετανοί, μεταδίδεται μέσω μολυσμένων παράνομων προϊόντων χοιρινού κρέατος και σκοτώνει τους περισσότερους χοίρους που τον κολλάνε, παρόλο που δεν αποτελεί απειλή για τον άνθρωπο.

Το κυβερνητικό έγγραφο αποκάλυψε ότι είναι «πιθανό» ο ιός να φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο εντός μηνών, σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun.

Εξήντα τόνοι παράνομου χοιρινού κρέατος έχουν κατασχεθεί από τον Σεπτέμβριο του 2022, τονίζουν τα ρεπορτάζ!

Η επικεφαλής της λιμενικής υγείας και δημόσιας προστασίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, Lucy Manzano, δήλωσε: «Αν φτάσει εδώ, θα έχει ως αποτέλεσμα προγράμματα θανάτωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και απαγορεύσεις εξαγωγών. Παρομοίως δηλαδή με αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με τις θανατώσεις ζώων!

«Θα έχει απολύτως καταστροφικές συνέπειες για τις χοιροτροφικές εκμεταλλεύσεις μας, την κοινότητα των άγριων χοίρων και τη φήμη μας», προσέθεσε η Manzano!

Ένας εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου δήλωσε: «Η αφρικανική πανώλη των χοίρων είναι μια ασθένεια που προσβάλλει τους χοίρους και όχι τους ανθρώπους. Η πρόληψη μιας επιδημίας στο Ηνωμένο Βασίλειο παραμένει μια από τις βασικές προτεραιότητές μας για τη βιοασφάλεια και έχουμε δημοσιεύσει εκτενείς πληροφορίες και οδηγίες σχετικά με την ασθένεια».

Υπάρχουν φωνές στην Ευρώπη που προβληματίζονται από το ξαφνικό ξέσπασμα της πανώλης, το οποίο πλήττει τον κλάδο της κτηνοτροφίας! Υπάρχουν και εκείνοι που βλέπουν σύντομα ανάμειξη των πολυεθνικών με συνθετικά τρόφιμα στον τομέα της παραγωγής κρεάτων!

photo freepik

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img