26.7 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΑτζέντα 2030Reuters: «Το αμερικανικό Πεντάγωνο έστησε… αντιεμβολιαστική καμπάνια επί covid»!!

Reuters: «Το αμερικανικό Πεντάγωνο έστησε… αντιεμβολιαστική καμπάνια επί covid»!!

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Κίεβο: Χτυπήσαμε ρωσικό S-300 στο Ροστόφ, vid

Το ουκρανικό Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε πως η επίθεση πραγματοποιήθηκε κοντά στον οικισμό Νοβοσαχτίνσκ και ότι οι S-300 είχαν χρησιμοποιηθεί για επιθέσεις σε πολιτικές υποδομές στην Ουκρανία. «Εκρήξεις σημειώθηκαν σε καθορισμένους στόχους», ανέφερε στη δήλωσή του το Γενικό Επιτελείο. «Αξιολογείται η ακρίβεια του πλήγματος». Last night, a Ukrainian missile strike destroyed a Russian S-300 air defense

Πλήρως ανεξέλεγκτες οι μεταφορές όπλων των ΗΠΑ στην Ουκρανία! Κανείς δεν ξέρει τι καταλήγει σε ποιόν!

Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ παραδέχεται ότι τα αρχεία των εγκεκριμένων αμυντικών αγαθών που μεταφέρθηκαν στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που υπόκεινται σε ενισχυμένη παρακολούθηση, είναι ανακριβή. Συνεπώς, κανείς δεν παρακολουθεί πού πηγαίνουν αυτά τα όπλα. Από τον Απρίλιο του 2024, οι ΗΠΑ έχουν εγκρίνει 217 μεταφορές αμυντικών προϊόντων αμερικανικής προέλευσης από περισσότερους από 26 ξένους

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Τσαγανάς-Τακαντζάς Το διαδίκτυο έχει πλέον καταστεί μια αστείρευτη πηγή πληροφοριών σχεδόν για οτιδήποτε, και ακόμα και μια τυχαία αναζήτηση μπορεί να έχει αναπάντεχα αποτελέσματα. Εν προκειμένω, στο διαδικτυακό τόπο πωλήσεων και δημοπρασιών Ebay εντοπίσθηκαν μερικές φωτογραφίες από περασμένες δεκαετίες, από τις οποίες σταχυολογήθηκαν και παρουσιάζονται εδώ οι πλέον ευκρινείς αλλά και ενδιαφέρουσες

H Ολλανδία ανακαλεί δημητριακά KitKat και Lion της Nestle

Επείγουσα ανάκληση δημητριακών πρωινού της Nestle στην Ολλανδία. Προειδοποίηση προς τους καταναλωτές εξέδωσε η Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων της Ολλανδίας NVWA, για δημητριακά της Nestle. Πιο συγκεκριμένα η αλυσίδα σουπερμάρκετ Dirk που λειτουργεί 121 καταστήματα στην Ολλανδία, εξέδωσε ειδοποίηση ανάκλησης για τα δημητριακά πρωινού της Nestle Cereal  KitKat και Cereal Lion Wildcrush. Ο λόγος είναι πως

Καιρός: Το καλοκαίρι επιστρέφει – Ανεβαίνει η θερμοκρασία και ενισχύονται τα μελτέμια

Όπως αναφέρει η τελευταία πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ, γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα
spot_imgspot_img

«Στο αποκορύφωμα της πανδημίας COVID-19, ο στρατός των ΗΠΑ ξεκίνησε μια μυστική εκστρατεία για να αντιμετωπίσει αυτό που αντιλαμβανόταν ως την αυξανόμενη επιρροή της Κίνας στις Φιλιππίνες, ένα έθνος που επλήγη ιδιαίτερα σκληρά από τον ιό»!!!

Χαμό έχει προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα ένα άρθρο-αποκάλυψη του πρακτορείου Reuters σύμφωνα με το οποίο το αμερικανικό κράτος είχε διεξάγει μέσω των social media μία fake καμπάνια… κατά των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Απώτερος σκοπός των ΗΠΑ ήταν να σπείρουν αμφιβολίες σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων που παρείχε η Κίνα.

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα πάντα με το πρακτορείο, επιστρατεύτηκε πληθώρα fake λογαριασμών στα social media!

Η… προπαγάνδα του αμερικανικού Πενταγώνου δεν περιορίστηκε μόνο στα εμβόλια:

«Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατήγγειλαν την ποιότητα των μασκών προσώπου, των κιτ τεστ για τον covid και του πρώτου εμβολίου που θα γινόταν διαθέσιμο στις Φιλιππίνες, το κινέζικο Sinovac».

Το Reuters εντόπισε τουλάχιστον 300 fake λογαριασμούς στο Twitter, που ταίριαζαν με περιγραφές που κοινοποιήθηκαν από πρώην στρατιωτικούς αξιωματούχους των ΗΠΑ που γνωρίζουν την επιχείρηση στις Φιλιππίνες.

Σχεδόν όλοι οι λογαριασμοί άνοιξαν ξαφνικά το καλοκαίρι του 2020 και επικεντρώθηκαν στο σύνθημα #Chinaangvirus (Η Κίνα είναι ο ιός).

«Ο COVID ήρθε από την Κίνα και το εμβόλιο ήρθε επίσης από την Κίνα, μην εμπιστεύεστε την Κίνα!» ήταν ένα τυπικό tweet από τον Ιούλιο του 2020, το οποίο παρουσίασε το Reuters.

«Η… αντιεμβολιαστική επιχείρηση του αμερικανικού στρατού ξεκίνησε την άνοιξη του 2020 και επεκτάθηκε πέρα ​​από τη Νοτιοανατολική Ασία προτού τερματιστεί στα μέσα του 2021».

Προσαρμόζοντας την εκστρατεία προπαγάνδας/παραπληροφόρησης στο τοπικό κοινό σε όλη την Κεντρική Ασία και τη Μέση Ανατολή, το Πεντάγωνο χρησιμοποίησε έναν συνδυασμό ψεύτικων λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης σε πολλαπλές πλατφόρμες για να διαδώσει τον φόβο για τα εμβόλια της Κίνας στους μουσουλμάνους.

«Το στρατιωτικό πρόγραμμα ξεκίνησε επί πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και συνεχίστηκε μήνες μετά την προεδρία του Τζο Μπάιντεν».

απεμπε-EPA-AP Pool photo

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img