Ανάβυσσος: Πανικός για τους συντελεστές της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» – Ο λάθος υπολογισμός που προκάλεσε το ατύχημα (vid)

Ανάβυσσος: Πανικός για τους συντελεστές της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» – Ο λάθος υπολογισμός που προκάλεσε το ατύχημα (vid)
Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Ανάβυσσο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» καθώς δύο ταχύπλοα με 16 ηθοποιούς συγκρούστηκαν.…

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 10 το πρωί της Παρασκευής (24/6) στη θαλάσσια περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας κοντά στην Ανάβυσσο, όταν δύο ταχύπλοα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα το ένα σκάφος να αναποδογυρίσει εντελώς και όλοι οι επιβαίνοντες να καταλήξουν μέσα στη θάλασσα. Μάλιστα, τα δύο σκάφη συμμετείχαν στα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3», με το ατύχημα να οφείλεται σε λάθος υπολογισμό των οδηγών.

Συγκεκριμένα, τα δύο ταχύπλοα, στα οποία επέβαιναν 16 άτομα, όλοι ηθοποιοί, κομπάρσοι ή τεχνικοί που συμμετέχουν στην ταινία της Νία Βαρντάλος, προβλεπόταν να αναπτύξουν κάποια στιγμή ταχύτητα και να διασταυρωθούν οι πορείες τους. Κάτι όμως φαίνεται πως πήγε στραβά, καθώς οι οδηγοί δεν υπολόγισαν σωστά τις πορείες τους με αποτέλεσμα τα δύο σκάφη να συγκρουστούν.

Από τη σύγκρουση το ένα ταχύπλοο αναποδογύρισε με αποτέλεσμα και οι οκτώ επιβαίνοντες να βρεθούν στο νερό. Το Λιμενικό τους περισυνέλεξε και όλοι είναι καλά στην υγεία τους, εκτός από ένα άτομο που τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Τα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3» ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες στη Ραφήνα, που το λιμάνι της μετατράπηκε σε κινηματογραφικό πλατό. Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης δεκάδες βαν, τροχόσπιτα, ειδικά σκηνικά, βεστιάρια και δύο πλοία, το «Αμφιτρίτη» και το «Πανόραμα», επιστρατεύτηκαν για τα γυρίσματα.

Η ανάρτηση του Λιμενικού Σώματος στο Twitter αναφέρει: «Σύγκρουση 2 T/Χ σκαφών με συνολικά 16 επιβαίνοντες στη θαλ. περ. Θυμάρι Παλαιάς Φώκαιας με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός εκ των επιβαινόντων. O ανωτέρω μεταφέρεται με ασθενοφόρο όχημα σε εφημερεύον νοσοκομείο ενώ οι υπόλοιποι 15 έχουν εξέλθει καλά στην υγεία τους».

reader/ photo eurokinissi

Πηγή


Εκτύπωση   Email
Image