Αποκάλυψη FOX News: «Η μαριονέτα ο Ζελένσκι πιέζει τις ΗΠΑ για προληπτικό κτύπημα κατά της Ρωσίας!»

Αποκάλυψη FOX News: «Η μαριονέτα ο Ζελένσκι πιέζει τις ΗΠΑ για προληπτικό κτύπημα κατά της Ρωσίας!»
«Οι ΗΠΑ απειλούν με πυρηνικό πόλεμο και όχι η Ρωσία»

Καταπέλτης ήταν ο παρουσιαστής του Fox News Tucker Carlson αναφορικά με την κατάσταση στην Ουκρανία η οποία έχει φτάσει στα πλέον επικίνδυνα επίπεδα από τότε που ξεκίνησε η ρωσική επιχείρηση, κλείνοντας 7 επτά μήνες πολέμου.

Όπως είπε ο Carlson: «Τόσοι πολλοί εδώ στις ΗΠΑ λένε εμείς  πρέπει να σταματήσουμε τη Ρωσία. Τόσοι πολλοί λένε ότι η Ρωσία απειλεί να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, αλλά είναι αυτή η αλήθεια;

Δυστυχώς, δεν είναι. Αυτό που έκανε ο Πούτιν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ήταν να απαντήσει στις  δικές μας απειλές  για χρήση πυρηνικών κατά της Ρωσίας.

Ακούστε προσεκτικά τι λέει η μαριονέτα μας ο Ζελίνσκι, τι απαιτεί και θα καταλάβετε», σημείωσε ένας εκ των εκ των κεντρικών παρουσιαστών του FOX. .

«Όσο περισσότερο συνεχίζεται αυτός ο πόλεμος τόσο περισσότεροι  φτωχοί θα γίνουν όλοι με εξαίρεση τον Βλάντιμιρ Πούτιν. Όσο περισσότερα καταστρέφονται τόσο πιο δύσκολα θα είναι να τα ξαναχτίσουμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτό ισχύει από την πρώτη ημέρα του πολέμου αλλά τίοτε αν το λέγαμε θα μας αποκαλούσαν πράκτορες της Ρωσίας».

Ο  Carlson αναφέρθηκε και στην αποκάλυψη του Forgheign Police ότι τον Απρίλιο επιχειρήθηκε να υπάρξει μια συμφωνία με την Ρωσία στην Ουκρανία. Η συμφωνία προέβλεπε την απομάκρυνση των ρωσικών δυνάμεων από την Ουκρανία μα αντάλλαγμα την δέσμευση η χώρα να μην μπει στο ΝΑΤΟ.

Ενώ ήταν μια δίκαιη συμφωνία οι σύμβουλοι του Μπάιντεν την απέρριψαν επιμένοντας για συνολική αλλαγή καθεστώτος στην Ρωσία!

TAGS:

Πηγή


Εκτύπωση   Email
Image