Αυτοκίνητο κάνει άλμα πάνω από τις γραμμές του τραμ όπως ο General Lee στους Dukes (βίντεο)

Αυτοκίνητο κάνει άλμα πάνω από τις γραμμές του τραμ όπως ο General Lee στους Dukes (βίντεο)
Ελλάδα Εμφανίσεις: 70
Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που ένα αυτοκίνητο πηδά πάνω από τις γραμμές του τραμ, στην πόλη Κράσνονταρ της Ρωσίας. Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβηκε στα social media και έγινε...

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που ένα αυτοκίνητο πηδά πάνω από τις γραμμές του τραμ, στην πόλη Κράσνονταρ της Ρωσίας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβηκε στα social media και έγινε viral, το αμάξι εκτοξεύεται στον αέρα και πηδά πάνω από τις γραμμές, για να προσγειωθεί έπειτα από πτήση αρκετών μέτρων. 

Σύμφωνα με κάποιον αυτόπτη μάρτυρα που είδε με τα μάτια του την επικίνδυνη «πτήση», στο σημείο υπήρχε κάποιο είδος ράμπας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απογείωση κι έτσι το αμάξι μετατράπηκε σε αεροπλάνο.

Σύμφωνα με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, προτού κάποιος διασχίσει τέτοια σημεία στον δρόμο, πρέπει να ελαττώσει ταχύτητα και να σιγουρευτεί ότι δεν πλησιάζει συρμός.

Κάτι που, φυσικά, ο οδηγός του οχήματος στο βίντεο δεν έλαβε υπόψη του.

Οι τοπικές αστυνομικές αρχές, σχολιάζοντας το γεγονός, ανέφεραν ότι ο συγκεκριμένος οδηγός δε φαίνεται να έκανε κάποια οδική παράβαση.

Το βίντεο ανέβηκε στα social κι έγινε viral, με τους χρήστες να δίνουν συγχαρητήρια στον οδηγό-πιλότο για τις πτητικές του ικανότητες.

Δείτε το βίντεο:

 

Когда девушка сказала, что дома никого нет и родители будут не скоро 😂.
Этого лихача, перелетевшего через трамвайные пути, запечатлели на улице Калинина: https://t.co/YWH2yOioQJ
📸: https://t.co/0iUzFN6Rp1pic.twitter.com/8cuLpLCoCm

— KP.RU - Кубань (@kp_kuban) November 15, 2021

 

Πηγή

Εκτύπωση