Βιτριόλι - Ι.Παλιοσπύρου: «Η 37χρονη είναι αμετανόητη - Της έδειξαν φωτογραφίες μου & έμεινε απαθής & ατάραχη»

Βιτριόλι - Ι.Παλιοσπύρου: «Η 37χρονη είναι αμετανόητη - Της έδειξαν φωτογραφίες μου & έμεινε απαθής & ατάραχη»
«Δεν πήρα καμία απάντηση και πάλι»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, σχολιάζοντας την απολογία της 37χρονης κατηγορούμενης, Έφης Καρακαντζούλα, την χαρακτήρισε «αμετανόητη» ενώ είπε πως οι ισχυρισμοί της καταρρίφθηκαν.

«Έμεινε απαθής και ατάραχη» όταν είδε τις φωτογραφίες μου δήλωσε η ίδια η Ιωάννα κατά την έξοδό της από το δικαστήριο.

«Σήμερα περίμενα να πάρω κάποιες απαντήσεις, δυστυχώς δεν πήρα καμία απάντηση. Όλα όσα ισχυρίστηκε από την απολογία καταρρίπτονται από τα αποδεικτικά στοιχεία και τους εμπειρογνόμωνες. Ακόμα και όταν ο πρόεδρος της Έδρας της έδειξε τις φωτογραφίες από όσα έχω τραβήξει εκείνη έμεινε απαθής και ατάραχη και αυτό δείχνει ότι είναι αμετανόητη».

«Για να δεχθεί κάποιος τη συγγνώμη αυτή πρέπει να είναι ειλικρινής και αυτό δεν συνέβη σε αυτή την περίπτωση» συμπλήρωσε στη συνέχεια ένας από τους δικηγόρους της Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας στις δηλώσεις του μετά τη διακοπή της δίκης για την 21η Οκτωβρίου οπότε και θα υπάρξει η πρόταση του εισαγγελέα, είπε ότι«περιμέναμε εξήγηση της φράσης «εσύ Ιωάννα ξέρεις». Ο εισαγγελέα τη ρώτησε και ρώτησε το δικαστήριο και η απάντηση ήταν ότι κινδύνευε η υποτιθέμενη σχέση με τον 40χρονο με τον οποίο η Ιωάννα ότι δεν είχε συναντηθεί ποτέ.

Προσπάθησε με ένα αφήγημα να πάει κόντρα στους ειδικούς που κατέθεσαν ότι δήθεν το καυστικό υγρό ήταν λίγο όταν όλοι οι ειδικοί, ιατροδικαστές, γιατροί, αστυνομικοί, μιλάνε για μια ποσότητα 1 λίτρο. Πρόθεση της ήταν να αφαιρέσει την ζωή της Ιωάννας, όταν της μπήκε η ιδέα».

Πηγή


Εκτύπωση   Email