EL - Ουκρανία: Εκεί θα πάνε τα λεφτά των Ελλήνων - Όχι σε όπλα, σε κάτι ακόμα χειρότερο (video)

EL - Ουκρανία: Εκεί θα πάνε τα λεφτά των Ελλήνων - Όχι σε όπλα, σε κάτι ακόμα χειρότερο (video)
Πώς σχολιάζεται το γεγονός από την Ρωσία

Οι ΗΠΑ θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν το κόστος που σχετίζεται με την υποστήριξη του Κιέβου στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα λεφτά των Ελλήνων και των υπολοίπων Ευρωπαίων φορολογουμένων δεν θα πάνε σε όπλα (αυτό είναι άλλο πακέτο χρημάτων), αλλά θα πάνε στο διεφθαρμένο κράτος του Ζελένσκι, των διεθνιστών που τον στηρίζουν και τον νέο-ναζιστών!

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ το εξήγησε αυτό ενόψει της βοήθειας δισεκατομμυρίων στην Ουκρανία που συμφώνησαν πρόσφατα οι Βρυξέλλες.

Συγκεκριμένα, όπως διαβάσατε νωρίτερα, και οι 27 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν στην νέα βοήθεια της Ουκρανίας ύψους 50 δισεκατομμυρίων ευρώ για την περίοδο έως το τέλος του 2027, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο πρόεδρος του Συμβουλίου της ΕΕ Σαρλ Μισέλ στην ειδική σύνοδο κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες. 

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σχολίασε αυτό σε συνομιλία με Ρώσους δημοσιογράφους. Φυσικά, η Μόσχα παρακολουθεί όλες τις σχετικές πληροφορίες, σημείωσε. 

Το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti επικαλείται τον Πεσκόφ ως εξής:

“Κατανοούμε ότι το Κίεβο συνεχίζει να έχει προβλήματα και ότι η συλλογική Δύση έχει επίσης προβλήματα. Είναι πλέον προφανές ότι θα γίνει μια προσπάθεια από την Ουάσιγκτον να μετατοπίσει το οικονομικό βάρος αυτής της υποστήριξης στο καθεστώς του Κιέβου στους ώμους των ευρωπαίων φορολογουμένων. Θα παρακολουθήσουμε την διαδικασία λήψης αποφάσεων».

Αυτό σημαίνει απλά ότι οι Έλληνες, στο μέρος του ποσού που τους αναλογεί, θα κληθούν να πληρώνουν μαζί με τους φορολογούμενους πολίτες των υπολοίπων κρατών – μελών, πλέον τους μισθούς των Ουκρανών Δ.Υ. αλλά και ότι άλλων οικονομικών υποχρεώσεων έχει το Κίεβο!

Βέβαια από αυτά τα χρήματα θα πληρωθούν και όλα τα διεφθαρμένα στοιχεία της ουκρανικής δημόσιας ζωής (ουκ ολίγες φορές συνελήφθησαν πολιτικοί με μετρητά να προσπαθούν να διαφύγουν από την χώρα, μαφιόζοι, ναζί κτλ.) και αυτό η ΕΕ προσπαθεί να το μετριάσει ανακοινώνοντας ότι θα κάνει ετήσιο έλεγχο!

Χωρίς δημόσιο δεν υπάρχει κράτος και η ΕΕ (όπως είχαν κάνει και οι ΗΠΑ) αποφασίζουν να κρατήσουν ζωντανό το διεφθαρμένο ουκρανικό. Δεν είναι τυχαίο ότι η αναφορά για νέα οπλικά συστήματα αφορά άλλο πρόγραμμα που κοστολογείται μόλις στα 5 δισ. ευρώ.

ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ:

Παρακολουθήστε αποσπάσματα από την πρόσφατη συνέντευξη του Andrii Derkach στο Russia Today, τον Ουκρανό βουλευτή που αποκάλυψε την οικογενειακή διαφθορά του Μπάιντεν στην Ουκρανία και που έχei γίνει στόχος τόσο του Κιέβου όσο και των ΗΠΑ!

Ο πρώην βουλευτής της Ουκρανίας, Andrey Derkach, κυκλοφόρησε με ισχυρισμούς βόμβας για την διαφθορά του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, σε σχέση με την Ουκρανία, με πολλά έγγραφα που δείχνουν οικονομικές συνδέσεις, δικαστικές αποφάσεις και αναφορές των εισαγγελέων ως απόδειξη!

Τονίζει πως η κυβέρνηση Ζελένσκι κρατά ομήρους τους Ουκρανούς!

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Μπλίνκεν είπε στον Ζελένσκι: εάν δεν επιλύσετε το ζήτημα με τον Ντέρκαχ, τότε θα λύσουμε το ζήτημα του Ντέρκαχ με τους εταίρους μας».

Ο Ντέρκαχ έχει αποκαλύψει την διαφθορά στην Ουκρανία και ως αποτέλεσμα έγινε στόχος τόσο από το Κίεβο όσο και από την Ουάσιγκτον, εξήγησε στην συνέντευξή του στην Simona Mangiante του RT, παρέχοντας παράλληλα εκτενή έγγραφα για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του.

Δείτε:

photo intime

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image