«Ελληνική Λύση» για επεισόδιο με φρεγάτες: «Η παθητική στάση της Ελλάδας αποθρασύνει την Τουρκία»

«Ελληνική Λύση» για επεισόδιο με φρεγάτες: «Η παθητική στάση της Ελλάδας αποθρασύνει την Τουρκία»
Ανακοίνωση Τύπου έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο Τύπου της «Ελληνικής Λύσης» αναφορικά με το επεισόδιο όπου δύο τουρκικές φρεγάτες, αφού εισήλθαν σε περιοχή ελληνικής δικαιοδοσίας αποπειράθηκαν να αναλάβουν τον «συντονισμό»...

Ανακοίνωση Τύπου έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο Τύπου της «Ελληνικής Λύσης» αναφορικά με το επεισόδιο όπου δύο τουρκικές φρεγάτες, αφού εισήλθαν σε περιοχή ελληνικής δικαιοδοσίας αποπειράθηκαν να αναλάβουν τον «συντονισμό»  επιχείρησης έρευνας και διάσωσης του ΛΣ που βρισκόταν σε εξέλιξη.

Πιο συγκεκριμένε η «Ελληνική Λύση» αναφέρει:

«Δύο τουρκικές φρεγάτες εισήλθαν σε περιοχή ελληνικής κυριαρχίας νοτίως της Κρήτης, προκειμένου να συντονίσουν «έρευνα και διάσωση» πλοιαρίου με παράνομους μετανάστες, στο οποίο οι ίδιοι είχαν επιτρέψει να αποπλεύσει!

Αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι η παθητική στάση της κυβέρνησης απέναντι στην τουρκική μεθοδευμένη εισβολή όχι μόνον δεν «κατευνάζει», αλλά αντίθετα αποθρασύνει την Τουρκία.

Η κυβέρνηση οφείλει να ασκήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο ακέραιο, τα οποία σαφώς περιλαμβάνουν την καταδίωξη και βύθιση των εισβολέων. Ειδάλλως επιτρέπει στην Τουρκία να δημιουργήσει νέα τετελεσμένα, τύπου Αττίλα.»

Πηγή


Εκτύπωση   Email